خِیر نمیتونَن!
در مورد دامین هایی که برند هستند، مثه گوگل و یاهو و فیس بوک و ...
اگر فعالیتی در راستای اون انجام بشه، میتونن پس بگیرن. ولی اگه فعالیت دیگه ای انجام بشه به هیچ وجه نمیتونن. مثل Facebook.ir که وکیل فیس بوک اومدن و چون سایت "فروش کتاب" بود نتونستند کاری کنند.
از طریق Icann هم نمیتونستند کاری کنند، چون Icann تصویب قوانین برای دامینای محلی رو کاملاً به عهده ی خود رجیستار گذاشته و هیچ دخالتی نمیکنه.
...
در مورد دامینهای شهری، یه لیستی تو سایت خود ایرنیک هست که اجازه ثبت به افراد رو نمیده. فقط به ارگانهای شهری ...
حدود 4 5 سال پیش، دو تا دامین یه شهر که برای فرمانداری و شهرداری بود آزاد شد. (مثه اینکه مسئول آی تی'شون تنبلی کرده بود) منم که مثه گُرگ 2 سال منتظر نشسته بودم سریع ثبتش کردم
نمیدونم داستان چی بود، که این 2 دامین تو لیست نیک نبود و هیچ تعهدی ازم نخواستن (البته یه کم فضولی هم کردم :دی) از اون موقع تا الان، از شهرداری و فرمانداری هر کاری کردن نتونستن ازم پس بگیرن. من میگم هر کدوم 5 میلیون، اونا میگن هر کدوم 11400 تومانتهدید کردن، به نیک نامه زدن، دم دکون بابام رفتن و و و ... ولی دست خالی برگشتن
تعهدی که از شما گرفتن بیشتر به خاطر کلمه News بوده. البته ممکنه برای شهر هم باشه ولی بعید میدونم.
بهرحال، فکر نکنم بتونن کار خاصی انجام بدن. تا زمانی که شما فعالیتی در مورد فرمانداری یا شهرداری انجام نداده اید ...
سایت خبری شهرتون بزنید، عمراً بتونند ازتون پس بگیرن.