خب تاریخ دقیق پایان زمان دامین رو بفهمین از همون موقع که قراره تموم بشه شروع کن به ثبت کردن اگه خودش تمدید نکنه میتونی ثبت کنی این کارم میتونی امتحان کنیولی من تا حالا امتحان نکردم
خب تاریخ دقیق پایان زمان دامین رو بفهمین از همون موقع که قراره تموم بشه شروع کن به ثبت کردن اگه خودش تمدید نکنه میتونی ثبت کنی این کارم میتونی امتحان کنیولی من تا حالا امتحان نکردم
صاحب دامین، دامین رو گذاشته بود برای فروش. حالا اگه بفهمه کسی می خواد این دامین رو بخره، فکر کنم دوباره هم دامین رو ثبت کنه !خب تاریخ دقیق پایان زمان دامین رو بفهمین از همون موقع که قراره تموم بشه شروع کن به ثبت کردن اگه خودش تمدید نکنه میتونی ثبت کنی این کارم میتونی امتحان کنیولی من تا حالا امتحان نکردم
چطور می تونم تاریخ انقضا رو چک کنم، طوریکه صاحب فعلی دامین متوجه نشه؟
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.
ویرایش توسط GharbHost : November 28th, 2013 در ساعت 20:34
چطور می تونم این مورد رو چک کنم؟چک کن توی گوگل اسپم نشده باشه ، و توی لیست سیاه گوگل نباشه.
با هر سایتی می شه چک کرد، ولی می خوام مشخص نشه که کسی این دامین رو چک کرده یا نه.با سایت زیر میشه چک کرد.
الان بعضی از سایتها تاریخ آخرین جستجوی یه دامین رو هم نمایش می دن. من نمی خوام هیچ اثری از این جستجو وجود داشته باشه.
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.
ویرایش توسط GharbHost : November 28th, 2013 در ساعت 20:34
توی لینکی که دادید این نوشته بود:
BANNED or not indexed by Google
البته این دامنه چند ساله که هیچ محتویاتی توش نبوده و فقط برای فروش گذاشته بودن.
اگر بخرمش و توش مطلب بذارم، ممکنه که گوگل ایندکسش کنه؟
نمی شه دقیق گفت که این دامنه ایندکس نشده یا اینکه بن شده؟بله. خودش گفته or not indexed by Google . بن شده یا اینکه توی گوگل ایندکس نشده.
از این طریق site: domain.com سرچ کردم و دامین توی گوگل نمایش داده می شد. این یعنی اینکه مشکلی برای ایندکس شدن نداره؟
ویرایش توسط host-host : May 24th, 2012 در ساعت 10:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)