سلام اون هایی که مشکل نام و نام خانوادگی teste دارن من به صورت رندوم خودش پر میکنه و دیگه فرستنده بهشون گیر نمیده کسی اگه خواست بهم پیغام بده!
یعنی زمان پرداخت اسم فامیل شماره موبایل به صورت رندوم هر دفعه یک چیزی قرار میگره و فرستنده دیگه گیر نمیده!
من دسترسی به درگاه نداشتم که تستش کنم ولی از روی ماژولی که برای WHMCS نوشته بودم (که از اینجا می تونید تهیه کنید)
ماژول رو ریکود گذاری یا اصطلاحا برای این سیستم باز نویسی کردم
برای نصبش فایل رو توی روت اپلود و اکسترکت کنید سپس پوشه ی "templates\templates\pasargad" رو باز کنید و اون فایل xml رو که بانک بهتون داده رو توی "certificate.xml" قرار بدید و سپس به بخش تنظیمات افزونه برید فعالش کنید و توی تنظیمات مرچند یا مرچنت ایدی و شماره ترمینال خودتون رو وارد کنید
سپس هم تست کنید و اگر مشکلی بود ادرس سایتتون رو بدید من ببینم مشکل کجاست که ورژن بعدی رو بنویسم
من خودم 65% احتمال میدم ماژول کار کنه و 35% هم احتمالش هست چشم بسته کار کردن من جواب نده
ببخشید ماژول ملت هم میشه یه بررسی بکنید من همش میرسم ستل بزنم !!
سلام اون هایی که مشکل نام و نام خانوادگی teste دارن من به صورت رندوم خودش پر میکنه و دیگه فرستنده بهشون گیر نمیده کسی اگه خواست بهم پیغام بده!
یعنی زمان پرداخت اسم فامیل شماره موبایل به صورت رندوم هر دفعه یک چیزی قرار میگره و فرستنده دیگه گیر نمیده!
موفق باشید
شما از کجا میدونید گیر نمیده آیا با پشتیبانی صحبت کردید؟ چون رندوم هم فکر نکنم مشخصات درستی بزند
موفق باشید
ببخشید دوست من یه توضیحی در مورد این ماژول فرستنده میدین
از اون جایی که خودم الان 4 ماه دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره ، تازه این جا 400 اسم تعریف شده پشتیبانی که نمیاد هر روز چک کنه ، تا وقتی خودت کخ نریزی بهشون کاری ندارن!
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
نوشته اصلی توسط saeed_m27
ببخشید دوست من یه توضیحی در مورد این ماژول فرستنده میدین
با تشکر
ببن فرستنده این مآژول که هست نام ، نام خانوادگی ، شماره تلفن رو test میزاره بعد فرستنده گیر میده به این موضوع
من اومدم یک سری ننام ، نام خانوادگی ، شماره تلفن براش تعریف کردم که به صورت رندوم قرار میده ، و دیگه مشکلی هم پیش نمیاد نه یک دونه اسم کلی اسم و مشخصات دیگه تعریف شده که قرار میده ! موفق باشید
با سلام خدمت کاربران گرامی
ماژول نسخه ی نهایی فرستنده اماده ی دریافت می باشد!
مشکل نام و نام خانوادگی خریدار حل شد!!!
در این افزونه نام و نام خانوادگی ، ایمیل و شماره ی تلفن فرد خریدار به صورت تصادفی انتخاب و برای فرستنده ارسال می شود
مشخصات فنی ماژول
نویسنده : ابوالفضل خزائی
نوع افزونه : باز نویسی شده از روی ماژول قبلی
ادرس سایت نویسنده : ابوالفضل خزائی - تارنمای رسمی
نام افزونه : فرستنده (سامان و ملی)
نسخه ی نهایی ریلیز 1
قیمت : فری
سطح لایه : باز
تصویری از اسم خریدار ها
مشخصات کامل خریدار
برای نصب هم فقط باید اپلودش کنید و فعالش کنید و تنظیمش کنید
بدرود دوستان