-
عضو دائم
مشکل با directi
سلام.. دو روزه دامین من که از دایرکتی گرفتم همش تو ارتباط با سرور مشکل پیدا کرده.. همش قطع و وصل میشه و not found میندازه.. با آی پی وقتی دانلود میکنم مشکلی نداره..انگار کلا این دایرکتی ریخته به هم.. کسی از نماینده های دایرکتی هست بفهمه جریان چیه؟ انگار کلا مشکل از رجیستر این دامنه هست...؟
---------- Post added May 23rd, 2012 at 12:23 AM ---------- Previous post was May 22nd, 2012 at 11:48 PM ----------
کسی بااین رجیستر مشکل پیدا نکرده؟
-
-
May 23rd, 2012 00:23
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مشکل با directi
احتمال اینکه مشکل مربوط به dns server باشه خیلی خیلی بیشتر از این موردی هست که شما میگید
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
احتمال اینکه مشکل مربوط به dns server باشه خیلی خیلی بیشتر از این موردی هست که شما میگید
چک شده مشکلی نداره..در ضمن گفتم که هر بار برای خودش نات فاند میده و دوباره درست میشه!!
-
-
عضو انجمن
اگه منظورتون ریسلرکلاب هست که مشکلی نداره.
اگه دامین رو ذکر کنید ، شاید بیشتر بتونیم کمک کنیم.
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

نوشته اصلی توسط
delta
چک شده مشکلی نداره..در ضمن گفتم که هر بار برای خودش نات فاند میده و دوباره درست میشه!!
این مشکل زمانی اتفاق میوفته که بعضی ریکورد ها درست باشن و بعضی ها نه !
-
-
عضو دائم
-
-
عضو انجمن
این آی پی رو در Advance DNS Zone چک کنید !
اگه متعلق به این سرور نیست ، حذف کنید
-
تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
این آی پی رو در Advance DNS Zone چک کنید !
اگه متعلق به این سرور نیست ، حذف کنید
سرور ویندوز 2008 هست و پنلی نداره... از iis استفاده میکنم..
-
-
عضو انجمن
اگه از خود دی ان اس ها ریکورد اشتباهی وجود نداشته باشه که بعید می دونم وجود داشته باشه از خود ویندوز قسمت
start > administrative tools > dns
از منوی درختی forward lookup zones می تونید ریکورد ها رو بررسی کنید، شاید از اینجا این آ ریکورد اشتباه داده شده باشه.
این آ ریکورد در دامنه ی شما وحود داره باید پیدا شه از چه طریق داره فراخوانی می شه !
-
-
عضو دائم
ممنون..تو سرور چیزی نبود.. از پنل دامین پیداش کردم این آ رکورد رو.. بله دو تا بود به همون آی پی که از قبل مونده بود..پاکش کردم.. منتظرم ببینم درست میشه یا نه.. ممنون از لطفت دوست عزیز..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2012, 02:23
عضو انجمن
خواهش می کنم،مشکل رو بر طرف کردید!
دیگه آ ریکورد اضافی در دامین شما وجود نداره ، از الان بدونید اوکی هست و تا چند ساعت دیگه نتیجش رو می بینید انشاالله.
-