صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: علت پیشرفت IWeb و OVH

عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

پیش فرض پاسخ : علت پیشرفت IWeb و OVH

نقل قول نوشته اصلی توسط psfa نمایش پست ها
    اما پورتش 100 مگ هست و قيمت هاش بالا دليلش چيه؟
    موضوع اینجاست که پورت 100 مگ برای بالای 95% از مشترکین یک دیتاسنتر کافی هست. به نحوه استفاده ایرانیان توجه نکنید. برای مثال یکی از مشترکین ما یک شرکت توزیع کننده پرینتر هست که سالانه 50 میلیون دلار تراکنش مالی و 100 نفر پرسنل داره. این شرکت 12 سرور رو در یک نصف کابینت داره که دو لاین T1 جمعا 3 مگ در ثانیه سرعت به این 12 سرور متصل هست. آپتایم و کیفیت پهنای باند اینجا اهمیت بیشتری داره تا پورت 1. حالا تصور کنید شرکت آی وب یا هر شرکت دیگه ای وقتی میتونه برای هر مگابیت 140 دلار شارژ کنه و با یک سوئیچ 3000 دلاری اینکار رو انجام بده چرا باید پورت 1 گیگ بده با یک سوئیچ 16000 دلاری؟ این کار صرفه اقتصادی و توجیح نداره.

چند فاکتور رو مد نظر قرار بدید.
    سوئیچ ها و لاین کارت هایی که باهاشون پورت 1 ارائه میشن همه Distribution Switch هستند نه Access Switch.
    مدیریت پهنای باند روی مقادیر بالا نیاز به هزینه پرسنل متخصص تر و تجهیزات پیشرفته تر داره. به عنوان مثال برای ارائه پورت 1 اختصاصی یک دیتاسنتر باید آمادگی سرمایه گذاری 200000 دلاری فقط روی روتر و Distribution سوئیچ داشته باشه و هزینه ماهانه پهنای باند رو تحمل کنه.

وقتی به مدیریت و امکان سنجی پروژه میرسه شاخص های اقتصادی سنجیده میشن. یکی از این شاخص ها ROI هست که معادل نرخ بازگشت سرمایه هست. وقتی شما از 1 میلیون تومان ماهی 100 هزار تومان درمیارید، چرا باید 10 میلیون تومان سرمایه گذاری کنید که 200 هزار تومان دربیارید؟ عقل سلیم میگه در کار دیگری سرمایه گذاری کنید که درآمد بیشتر و ریسک کمتر داشته باشه.
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

2. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    اصلا کلا در مورد دیتا سنتر صحبت نشد دوست من!!
    آقای رایتگو یک Review و اطلاعات کلی از وضعیت زیرساخت ، وضعیت سیاسی و اجتماعی و یک توضیح هم در مورد تامین کنندگان اینترنت ایران دادن!
    پورت چی 100 هست!؟!؟
    بحث در مورد اين دو ديتا سنتر هست و من هم در مورد iweb از جناب hostpolis سوال كردم و در ضمن ايشون در مورد كانادا و iweb داشتن صحبت مي كردن و فكر كنم با iweb كار مي كنن ايشون براي همين سوالم رو از ايشون پرسيدم كه ايشون هم پاسخ كامل دادن و ممنون از ايشون
    اميدوارم متوجه شده باشيد

عضو انجمن SeDaBloG آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    169
    تشکر شده در
    124 پست

در کل ! من هزار تا کار با رم 128 - کانادا میکنم ! ولی با فرانسه دو تا چیز کانفیگ کردم فقط یکی جواب داد ! تازه فرانسه cpu و ... بالا تر بود ! علت چیست ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط psfa نمایش پست ها
    بحث در مورد اين دو ديتا سنتر هست و من هم در مورد iweb از جناب hostpolis سوال كردم و در ضمن ايشون در مورد كانادا و iweb داشتن صحبت مي كردن و فكر كنم با iweb كار مي كنن ايشون براي همين سوالم رو از ايشون پرسيدم كه ايشون هم پاسخ كامل دادن و ممنون از ايشون
    اميدوارم متوجه شده باشيد
    طبق گفته آقای راستگو Hostpolis هیچ ربطی به iweb نداره!!!! این حرف خودشون
    http://www.webhostingtalk.ir/f55/487...tml#post447602
    1- اول از همه خواهش میکنم هویت ما رو کاملا از آی وب جدا بدونید و با نقطه نظرات دوستانی که از ما سرویس دارند، آی وب رو تخریب نکنید چرا که هیچکدوم از دوستان عضو این انجمن به لحاظ علمی، فنی و تجربی در شان تائید یا رد کردن دیتاسنترهای بزرگی مثل آی وب نیستند. بنابراین فعالیت ما هیچ ارتباطی به آی وب نداره.

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط sedablog نمایش پست ها
    در کل ! من هزار تا کار با رم 128 - کانادا میکنم ! ولی با فرانسه دو تا چیز کانفیگ کردم فقط یکی جواب داد ! تازه فرانسه cpu و ... بالا تر بود ! علت چیست ؟
    عدم دانش کافی در مورد کار با شبکه ovh

7. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

عضو انجمن makh000f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    238
    تشکر تشکر شده 
    428
    تشکر شده در
    370 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    طبق گفته آقای راستگو Hostpolis هیچ ربطی به iweb نداره!!!! این حرف خودشون
    http://www.webhostingtalk.ir/f55/487...tml#post447602

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

عدم دانش کافی در مورد کار با شبکه ovh
    تایید میکنم واقعا خوبه ovh من که خیلی وقته راضی هستم کسانی هستند قصد خراب کردن این دیتاسنتر رو دارند اما من باید عرض کنم یکی از بهترین و محبوب ترین دیتاسنتر میشه ovh رو نام برد.

9. تعداد تشکر ها از makh000f به دلیل پست مفید

عضو انجمن amirfateh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    1,665
    تشکر شده در
    1,296 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    موضوع اینجاست که پورت 100 مگ برای بالای 95% از مشترکین یک دیتاسنتر کافی هست. به نحوه استفاده ایرانیان توجه نکنید. برای مثال یکی از مشترکین ما یک شرکت توزیع کننده پرینتر هست که سالانه 50 میلیون دلار تراکنش مالی و 100 نفر پرسنل داره. این شرکت 12 سرور رو در یک نصف کابینت داره که دو لاین T1 جمعا 3 مگ در ثانیه سرعت به این 12 سرور متصل هست. آپتایم و کیفیت پهنای باند اینجا اهمیت بیشتری داره تا پورت 1. حالا تصور کنید شرکت آی وب یا هر شرکت دیگه ای وقتی میتونه برای هر مگابیت 140 دلار شارژ کنه و با یک سوئیچ 3000 دلاری اینکار رو انجام بده چرا باید پورت 1 گیگ بده با یک سوئیچ 16000 دلاری؟ این کار صرفه اقتصادی و توجیح نداره.

چند فاکتور رو مد نظر قرار بدید.
    سوئیچ ها و لاین کارت هایی که باهاشون پورت 1 ارائه میشن همه Distribution Switch هستند نه Access Switch.
    مدیریت پهنای باند روی مقادیر بالا نیاز به هزینه پرسنل متخصص تر و تجهیزات پیشرفته تر داره. به عنوان مثال برای ارائه پورت 1 اختصاصی یک دیتاسنتر باید آمادگی سرمایه گذاری 200000 دلاری فقط روی روتر و Distribution سوئیچ داشته باشه و هزینه ماهانه پهنای باند رو تحمل کنه.

وقتی به مدیریت و امکان سنجی پروژه میرسه شاخص های اقتصادی سنجیده میشن. یکی از این شاخص ها ROI هست که معادل نرخ بازگشت سرمایه هست. وقتی شما از 1 میلیون تومان ماهی 100 هزار تومان درمیارید، چرا باید 10 میلیون تومان سرمایه گذاری کنید که 200 هزار تومان دربیارید؟ عقل سلیم میگه در کار دیگری سرمایه گذاری کنید که درآمد بیشتر و ریسک کمتر داشته باشه.
    با توجه به تحصیلات عالیه جناب آقای راستگو در زمینه E Business ، برای انتخاب شیوه درست سرمایه گذاری بخصوص در IT، کاش ایشون در ایران حضور داشتند و همکاران می تونستند از دانش و تجربه آقای راستگو بهره مند بشند.
    وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
    سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
    Tel:02166555391،Cellphone:09192001157

11. تعداد تشکر ها ازamirfateh به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    42 پست

از نظر من شبکه ovh خیلی مناسب تر هست از نظر پورت و ...
    قیمت های آی وب خیلی بالاست + پهنای باند بسیار کمی ارائه میده و گرون هم هست پهنای باند اضافی
    در کل OVH پیشرفت خیلی بیشتری داشته

13. تعداد تشکر ها از mostafabia2taraneh به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

در مورد کانفیگ سخت افزاری و کیفیت سخت افزار خیلی بحث ها هست ولی همونطور که همکاران دیگه اشاره کردند با اینکه تفاوت وجود داره ولی این تفاوت ها خیلی موثر نیستند.

در مورد بحث قیمتی، دیتاسنترهای اروپا در حال حاضر ارزان تر هستند و جای بسیار خوبی برای توسعه دارند ولی این مورد دلیل به مزیت رقابتی نمیشه. در صورتی که به سایت ITU مراجعه کنید می بینید که اتحادیه اروپا برای توسعه فازی تله کام با بودجه انبساطی در این بخش داره میره جلو. چرا که مثل سابق رده بندی کشورها برای توسعه یافتگی با فاکتورهای Single Score انجام نمیشه و شاخص های اقتصادی هم مطرح هست.

باز در سایت ITU شاخص جدید دسترسی به اینترنت در هر 100 نفر در مقابل درآمد ناخالص داخلی معرفی شده. اگر دسترسی به اینترنت رو ثابت در نظر بگیرید با سوبسید به دیتاسنترها میشه باعث شد که درآمد اینها از صادرات خدمات افزایش پیدا کنه. و خوب تله کام و Peering درآمد خیلی بالایی دارند.

دو ایراد به این طرح مطرح هست:
    1- وقتی این سوبسید روی برق یا ساختمان یا سود گمرکی سرور (با توجه به اینکه پردازنده و بورد و رم و هارد ساخت کشورهای آمریکایی هست) برداشته بشه این شرکت ها یکباره مشترکین خارجی خودشون رو از دست میدن.

2- توسعه این شرکت ها همه جانبه نیست و فقط در یک بخش در حال رشد هستند. رشد همه جانبه در یک دیتاسنتر Multitenancy هست که البته تازه در آمریکا و کانادا داره مطرح میشه.

در پایان، همه شرکت های اروپایی با سردسته بودن OVH در حال ورود به کانادا هستند. چرا که شرکت های بزرگ به هر حال از ریسک کار خودشون مطلع اند و سعی میکنند حاشیه سود و مزیت رقابتی شون رو حفظ کنند. OVH دیتاسنتر سابق آی بی ام در مونترال رو اخیرا اجاره کرده و در حال آماده سازیش هست. این دیتاسنتر در یک ساختمان بلند در مرکز شهر مونترآل قرار داره. این نشون میده که در بلند مدت همونطور که بالا اشاره کردم به دلیل سرما، برق ارزان و هاب بین المللی بودن شمال شرقی آمریکا (مونترآل، نیویورک و تورنتو) شهرهای هاب برای اینترنت خواهند بود.

15. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

OVH وقتی USA رو راه بندازه دیگه کسی تو USA و کانادا حرفی برای گفتن جلوش نداره ...
    Hosting and Internet Solutions - OVH
    یک خط و نشونی خودش کشیده برای همه !
    OVH.COM has landed in North America

You already benefit from our dedicated servers in Europe? You're going to love what we have set up for you in North America: 360 000 servers to meet your redundancy, backup and customer proximity requests.

تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

آقای پارسیان. این نقشه و محل نشان داده شده شهر مونترال در کانادا هست.

و این دیتاسنتر متعلق به OVH نیست و متعلق به یک شرکت آمریکایی به نام Cologix هست که قبلا به نام Canix بود. هاست پولیس 3 سال قبل در همین ساختمان بود.
    ویرایش توسط Hostpolis : May 22nd, 2012 در ساعت 20:02

18. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)