-
May 21st, 2012, 20:00
پاسخ : مناسبترین لپ تاپ
شرمنده با تاخیر پاسخ رو ارسال میکنم .
شرکت asus
-
تعداد تشکر ها ازmilade به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2012 20:00
# ADS
-
May 22nd, 2012, 12:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
از خرید 5110 به احتمال زیاد پشیمون میشید !
اگر زیاد به صفحه نمایش اهمیت نمیدید و کیفیت عادی نیاز دارید asus گزینه خیلی خوبی هست مخصوصا سری k که بسیار با کیفیت و ارزان قیمت هستند .
لپ تاپ vaio نیز با 4 گیگ رم تا حدود 1 و 400 خوبش گیر میاد .
فعلا dell سری جدید نداده که قیمتش مناسب باشه . ولی در کل بهتره کمی صبر کنی که قیمت های بازار بیاد روی دلار 1600 تومنی !
من هم سری k ایسوس رو پیشنهاد می کنم خودم k53sv ایسوس دارم راضی هستم با 2 سال گرارانتی از شرکت الماس ایران . بالای 6 الی 7 ماهه دارم تو این مدت خیلی عالی بوده . کیفیت صفحه نمایشش به نظر من عالی هست شاید هم من کیفیت بهتر از این ندیده باشم ولی شفاف / با کیفیت رنگ عالی
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2012, 13:24
عضو انجمن
فعلا کیفیت Asus , hp از همه بهتره . البته sony جایی خود دارد
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2012, 15:57
از پاسخ دوستان ممنونم
در حقیقت من الان نمیخوام لپ تاپ بگیرم حول و حوش ی ماه دیگه (به قول دوستمون دلار بیاد پایین) میخام بگیرم ولی دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم برند و کدوم مدل بهتره!
فقط دوستان اگه لطف کنید و نظرتون رو درباره برند فوجیتسو هم بگید ممنون میشم ساخته آلمانه قیمتاشم نسبتا خوبه!
و اینکه hp و asus از نظر نصب لینوکس مشکلی ندارن؟؟
ویرایش توسط Majikpc : May 22nd, 2012 در ساعت 16:00
-
تعداد تشکر ها از Majikpc به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2012, 19:10

نوشته اصلی توسط
Majikpc
از پاسخ دوستان ممنونم
در حقیقت من الان نمیخوام لپ تاپ بگیرم حول و حوش ی ماه دیگه (به قول دوستمون دلار بیاد پایین) میخام بگیرم ولی دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم برند و کدوم مدل بهتره!
فقط دوستان اگه لطف کنید و نظرتون رو درباره برند فوجیتسو هم بگید ممنون میشم ساخته آلمانه قیمتاشم نسبتا خوبه!
و اینکه hp و asus از نظر نصب لینوکس مشکلی ندارن؟؟
قطعات اصلی لپتاپ ها cpu vga hard ram chipset همه یکی هستند (مارک رم یا هارد ممکنه فرق داشته باشه) واسه همین ربطی به مارک خاصی نداره که بگید به فرض روی hp نصب میشه اما رو Asus نصب نمیشه. رو کامپیوتر با سی پی یو سلرون رم 256 هم میتونی لینوکش نصب کنی چه برسه به سی پی یو های core i7 i5 i3
فقط اگه بخای لینوکس و ویندوز کنار هم نصب داشته باشی باید واسه نصب لینوکس با دقت نصب کنی چون پارتیشنش فرق داره مثل 7 سال پیش من نزنی کل هاردت به فنا بره
-
تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2012, 15:39

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
قطعات اصلی لپتاپ ها cpu vga hard ram chipset همه یکی هستند (مارک رم یا هارد ممکنه فرق داشته باشه) واسه همین ربطی به مارک خاصی نداره که بگید به فرض روی hp نصب میشه اما رو Asus نصب نمیشه. رو کامپیوتر با سی پی یو سلرون رم 256 هم میتونی لینوکش نصب کنی چه برسه به سی پی یو های core i7 i5 i3
فقط اگه بخای لینوکس و ویندوز کنار هم نصب داشته باشی باید واسه نصب لینوکس با دقت نصب کنی چون پارتیشنش فرق داره مثل 7 سال پیش من نزنی کل هاردت به فنا بره
با تشکر از شما
در جواب این حرفتون که گفتید لینوکس نصب میشه من الان cpu ati دارم ولی لینوکس روش نصب نمیشه واسه خیلیا هم نصب کردم ولی واسه خودم نتونستم مثل اینکه مشکل از سخت افزار سیستمم هست!!!
دوستان پس الان asus رو پیشنهاد میکنن دیگه؟
-
-
May 23rd, 2012, 18:15

نوشته اصلی توسط
Majikpc
با تشکر از شمادر جواب این حرفتون که گفتید لینوکس نصب میشه من الان cpu ati دارم ولی لینوکس روش نصب نمیشه واسه خیلیا هم نصب کردم ولی واسه خودم نتونستم مثل اینکه مشکل از سخت افزار سیستمم هست!!!دوستان پس الان asus رو پیشنهاد میکنن دیگه؟
نصب نشدن ممکنه به خاطر دلایل زیادی باشه مثلا یکی از دوستام هر کاری میکرد بعد نصب لینوکس براش بالا نمیومد که با عوض کردن نسخه لینوکس براش درست شد.منظورتون از سی پی یو ati چی هست؟ ati شرکت سازنده gpu هست که چند سالی هست توسط Amd خریداری شده و گرافیک هایی که ساخته میشه دیگه به اسم amd تولید میشه.
-
تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2012, 18:23
سلام
برند پیشنهادی من Acer هست ، قیمت مناسب و کیفیت قطعات خوب و خرابی کم...
این Acer Aspire 5750G-H - لپ تاپ ایسر اسپایر 5750
قیمت مناسب تر Acer Aspire 5750G-I - لپ تاپ ایسر اسپایر 5750
-
تعداد تشکر ها ازM-Soltani.ir به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2012, 13:00

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
نصب نشدن ممکنه به خاطر دلایل زیادی باشه مثلا یکی از دوستام هر کاری میکرد بعد نصب لینوکس براش بالا نمیومد که با عوض کردن نسخه لینوکس براش درست شد.منظورتون از سی پی یو ati چی هست؟ ati شرکت سازنده gpu هست که چند سالی هست توسط Amd خریداری شده و گرافیک هایی که ساخته میشه دیگه به اسم amd تولید میشه.
شرمنده منظورم amd بود!!
نه من نسخه های متعددی رو امتحان کردم ولی موفق به نصبشون رو سیستمم نشدم در حالیکه همونارو رو سیستمهای دیگه تونستم نصب کنم!!
----------------------
Acer هم برند خوبیه من باهاش کار کردم از نظر نصب لینوکس مشکلی نداره؟
-