نقل قول نوشته اصلی توسط Examgir
من دوتا سوال از شما دارم

١. شما چند بار مدارك دريافت شده از مراكز ازمون به اصطلاح وي پي اني رو بردين يك كشور خارجي و ريجكت شدين؟

٢. به من فقط يك نفر رو معرفي كنين كه بهنگام مصاحبه در يك كشور خارجي و ارائه مدارك بين المللي، پاسپورتش چك شده باشه، ايا همچين فردي رو سراغ دارين؟
دوست عزيز همينطور که منو شما اطلاع داريم که vue و proumetric در ايران نماينده اي ندارند اون شخصی که در خارج از کشور کسی رو استخدام ميکنه ها از اين موضوع اطلاع داره. چون شما *** اي امتحان دادی هيچ تضمينی نيست که کسی جای شما آزمون نداده باشه. همين الان مؤسساتی مثل نانو نت در تهران دقيقاً به همين روش دارن آزمون ميگيرن، يعنی شما به غير از مبلغ آزمون يه پول اضافه تر ميدی و در عوض مدرس اونا جای شما امتحان ميده!!!ميگی نه زنگ بزن بپرس.
در مورد صحت حرف هام هم ديدم که دارم ميگم دوست عزيز. 5 ماه پيش دوستم که واسه کار به دوبی رفت ولی مدرک mcitp رو که در ايران از طريق *** آزمون داده بود،موقع استخدام قبول نکردند و بنده خدا با اين که خيلی هزينه کرده بود برای آزمون در ايران ولی دوباره مجبور شد در دوبی امتحان بده.
اگه بخواهيد ميتونم شماره شون رو بهتون بدم تا باهاشون صحبت کنين البته بايد قبلش ازش اجازه بگيرم.
نقل قول نوشته اصلی توسط Examgir
اخذ مدرك و ارائه اون به مراكز داخل ايران و يا خارج فقط يك استپ از استپ هاي استخدام هست، مراحل بعدي تست ميزان كارائي و دانش علمي و عملي فرد مربوطه هست
حرف شما کاملاً درست، ولی اون فرد استخدام کننده بايد يه مدرک معتبر و تجربه اي مربوط با کار در رزومه شما ببينه تا برای کار هم به شما اعتماد کنه.
درسته که فقط دانش آدم موقع کار به کمکش مياد ولی اگه فقط بريم بگيم آقا من دانشم زياده استخدامم کن آيا کسی بدون مدرک باور ميکنه؟ اگه نکنه که مسلما مدرک معتبر ميخواد. اگر هم که قبول بکنه که ديگه اصلاً مدرکی لازم نيست که شما بخواهی در ايران يا خارج از ايران امتحانش رو بدی.

در ضمن دوست عزيز از قديم ميگن سری که درد نميکنه دستمال نميبندن.
وقتی ميشه شما از قبل مثلاً با يه تست سنتر تو ترکيه هماهنگ کنی و بدون درد سر و هيچ مشکلی در آينده بری امتحان بدی واسه چی بايد ريسک کرد و در ايران امتحان داد؟
هيچ تضمين 100 در 100 برای عدم مشکل در آينده که نيست، قيمت آزمون هم که در ايران هميشه از نرخ جهانی بيشتره چون خلاصه مؤسسه هم ميخواد از برگزری آزمون سود کنه، پس ميشه بهم بگين چه دليل خوبی برای آزمون وی-پی-ن اي وجود داره؟

در ضمن شما اگه ميخوای تجربه من و دوستان ديگر رو در رابطه به ازمونی که در خارج از کشور دادند بدونی پست های توی لينک زير رو بخون.
استفاده از تجربیات دوستان در مورد آزمونهای سیسکو
فکر کنم تاپيکی که لینک دادم اين قدر کامل هست که تمام مشکلاتی رو که دوستان احتمال داره در خارج از ايران براشون پيش بياد رو برطرف کنه. شما هم اگه سؤالی داشتی و جوابی واسش در تاپيک زير نديدی همون جا بپرس تا جوابتون رو بگيرين.
موفق باشيد.