نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: مدارک بین المللی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مدارک بین المللی

سلام دوست عزيز

من دوتا سوال از شما دارم

١. شما چند بار مدارك دريافت شده از مراكز ازمون به اصطلاح وي پي اني رو بردين يك كشور خارجي و ريجكت شدين؟

٢. به من فقط يك نفر رو معرفي كنين كه بهنگام مصاحبه در يك كشور خارجي و ارائه مدارك بين المللي، پاسپورتش چك شده باشه، ايا همچين فردي رو سراغ دارين؟

دوست عزيز من، ما ايراني ها دوست داريم همه كارها رو سخت كنيم و بدون اطلاع از نحوه برگزاري ازمون ها بر اساس شنيده ها، بدون تحقيق، نقل قول كنيم.

اخذ مدرك و ارائه اون به مراكز داخل ايران و يا خارج فقط يك استپ از استپ هاي استخدام هست، مراحل بعدي تست ميزان كارائي و دانش علمي و عملي فرد مربوطه هست

لذا از شما خواهش ميكنم ذهن دوستان رو منحرف نكنين، بر اساس تحقيق و مستندات صحبت كنيد

من ميتونم بيش از ٢٠ نفر رو فقط در سال ٩١ بهتون معرفي كنم كه با همين مدارك به اصطلاح وي پي اني در داخل و خارج از كشور كار پيدا كردن ( صد البته كه دانش علمي و عملي داشتن ) و يا براي مهاجرت به استراليا و ساير كشورها اقدام كردن

براساس مستنداتي كه دارم هيچ مشكلي در نحوه اخذ اين نوع مدارك وجود نداره مگر اينكه از كشورهاي چين، هندوستان و پاكستان دريافت شده باشن كه براي افراد غير سيتيزن غير قانوني محسوب ميشن

موفق باشين

نقل قول نوشته اصلی توسط 292122 نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز اکثر ازمون های بين المللی توسط تست سنتر های vue و prometric برگزار ميشن.
    توی هر کشوری که اين دو نماينده داشته باشند شما ميتونيد امتحان بديد.
    مثلاً آزمون های مايکرسافت و ec-council مثل ceh و chfi و ... و همچنين مدارک comptia مثل linux+ توسط
    اين دو مؤسسه برگزار ميشود.
    در ضمن چون ايران تحريم هست اين دو هيچ نماينده اي در ايران ندارند. معمولا ايرانی ها در ترکيه و يا دوبی امتحان ميدهند.
    البته مؤسساتی هم در ايران هستند که از نماينده های vue و prometric در امارات و ترکيه به اصطلاح خودشون نمايندگی دارند و اين آزمون ها رو در ايران با v-p-n زدن به سيستم های اين نماينده ها برگزار ميکنند.
    ولی از نظر من اين مدارک وی پی انی يه پول سياه هم ارزش نداره.در ضمن در خارج از ايران هم اين مدارک وی پی انی رو قبول ندارند. چون اول پاسپورت شما رو چک ميکنند تا ببينند در اون زمانی که امتحان داديد در خارج از ايران بوديد يا نه، اگر با v-p-n زدن به اين تست سنتر ها امتحان داده باشيد راحت ميفهمند.
    در سايت های اين دو مؤسسه ميتونيد کشور هايی که در آنها قادر به امتحان دادن هستيد و تست سنتر های اون کشور رو ببينيد.
    VUE
    PROMETRIC

در ضمن اگر منظور از مدارک لينوکس lpi هست که خوب در ايران نماينده رسمی داره. چون شرکت lpi کانادايی هست و با ايران مشکلی نداره.

https://cs.lpi.org/caf/Xamman/partner

دوست عزيز ceh در دنيا يکی از مدارک شناخته شده و معتبر در زمينه امنيت هست و خيلی از شرکت های بزرگ در دنيا اين مدرک رو قبول دارند و اون رو برای استخدام يه امتياز ميدونند.

ویرایش توسط Examgir : May 22nd, 2012 در ساعت 01:58

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)