همین الان تست رو انجام دادم ولی هاست دمه دستم آمریکا بود ، با پینگ 250 میلی ثانیه به 2 نکته بسیار عجیب و جالب برخوردم ، اول اینکه از اینترنت مزخرف و با تولرانس بالای مخابرات استفاده میکردم 128 و 256 ، خوب جالبی کار اینجا بود که من با ترنسفر 8 کیلو بایت هم کارم راه میوفته که بسیار باعث خوشحالیه ،این سرعت دسترسی تو ایران اکثراً واسه همه فراهم هست ولی خوب هیچ وقت اینترنت ما رو همین مقدار کم هم پایدار نیست ، نکته عجیب بعدی بوجود اومدن دیلی بسیار زیاد هست که این رو نمی دونم کجای دلم بزارم و این دیلی تمام کار رو خراب میکنه ، نمی دونم دلیلش چی میتونه باشه؟

دوست عزیز من خودم هاست ایران دارم
www.haranddownload.ir
اما روی یه دیتاسنتر مزخرف هست (سرورپارس اصفهان)
اصلا راضی نیستم به زودی توی خونومون یه دیتاسنتر راه اندازی میکنم
اگه در کل سرعت خوبی داره سایتم
اگه کار شما طوریه که کاربراتون فقط توی ایرانن پیشنهاد میکنم از سرویسی که شرکت نگاه روشن روی دیتاسنتر افرانت میده استفاده کنین
ParsDev.Ir - سرورهای مجازی ویندوز ایران بر روی بستر اینترانت - مخصوص گیم سرورها - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس
هم دیتاسنتر 1 خاورمیانس و هم اپ تایم بالا و سرعت خوبی دارن
دیتا سنتر اصفهان رو فکر می کردم خوب باشه ! البته پارس آنلاین رو راجع بهش تحقیق کرده بودم بد نبود ، پرشین تولزم اونجا هست ، افرانت هم شنیده بودم وقت نکرده بودم که تحقیق کنم ، اگه گیم سرور میده که خوب معلومه میتونه گزینه خوبی باشه.