پاسخ : سیستم افزایش آمار بازدید - بازدید 2 برابر از وبسایت شما
نوشته اصلی توسط sepadl71
سلام دوست عزیز
نخیر ، بنده لاگین نیستم
اینهم آخرین عکسی که دقایقی پیش گرفتم :
کلید واژه "درگاه پرداخت اینترنتی" - صفحه 1 - لینک 1
میتونید تو عکس هم ببینید که داخل اکانتم هم لاگین نیستم
با تشکر /
ولی من هنوز هم می گم فقط واسه خودتون لینک 1 هست!
اینم شات:
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
خب چرا آدم اینجوری کنه ؟ پول بده فقط بازدید بیاد ؟ آدم میره با 60 هزار تومن تو یه سایت تبلیغ میده یه ماهه روزی 1000-2000 تا شاید بیشتر بازدید روزا از اون سایت میگیره بعدشم بازدید کننده واقعی هست و هم میاد کامل تو صفحات سایت میره و هم خرید میکنه به نظر من این بازدید ها به درد سایت وی پی اس و هاست و اینا نمیخوره هاستینگ بیاد پول بده الکی که چی بشه بازدید بیاد اون براش فروش مهمه
من خودم قبلا تو سایتی تبلیغ دادم 60 هزار ت روزی نزدیک 2 هزارتا بازدید برا من ارسال میکرد تا اونم ورودی هایی که میزد رو من از وبگذر چک میکردم آیپی های مختلف و خود وبگذر میزد روزی اینقدر کلیک خورده اینم آلکسا سایت :
http://www.alexa.com/siteinfo/foxmovie3.in به نظر من واقعا آلکسای خوبی داره برا سایت هایی مثل فیلم و موزیک که هر 5-6 روز یه بار هیلتر میشن واقعا آلکسای خوبیه
منم گوگل رو چک کردم اصلا اون سایت اول نبود یعنی کلا صفحه اول نبود
نوشته اصلی توسط empratoor
ولی من هنوز هم می گم فقط واسه خودتون لینک 1 هست!
اینم شات:
نوشته اصلی توسط siingle_boy
خب چرا آدم اینجوری کنه ؟ پول بده فقط بازدید بیاد ؟ آدم میره با 60 هزار تومن تو یه سایت تبلیغ میده یه ماهه روزی 1000-2000 تا شاید بیشتر بازدید روزا از اون سایت میگیره بعدشم بازدید کننده واقعی هست و هم میاد کامل تو صفحات سایت میره و هم خرید میکنه به نظر من این بازدید ها به درد سایت وی پی اس و هاست و اینا نمیخوره هاستینگ بیاد پول بده الکی که چی بشه بازدید بیاد اون براش فروش مهمه
من خودم قبلا تو سایتی تبلیغ دادم 60 هزار ت روزی نزدیک 2 هزارتا بازدید برا من ارسال میکرد تا اونم ورودی هایی که میزد رو من از وبگذر چک میکردم آیپی های مختلف و خود وبگذر میزد روزی اینقدر کلیک خورده اینم آلکسا سایت :
http://www.alexa.com/siteinfo/foxmovie3.in به نظر من واقعا آلکسای خوبی داره برا سایت هایی مثل فیلم و موزیک که هر 5-6 روز یه بار هیلتر میشن واقعا آلکسای خوبیه
بله دوستان ، شما درست میگین
همونطور که گفتم ، دوستان در جاهای مختلف تست کردند ، ولی خوب نتیجه ی صفحه 6 به صفحه 3 رسیده بود
درباره این سرویس گوگل هم ، همانطور که گفتم در حال بررسی هستش و کم و بیش جواب گرفتیم
اما درباره سایت آمار-بازدید و سرویس اصلی و پر قدرتش ، که فقط بر روی الکسا تاثیر داره ، واقعا" نتیجه میده
ببینید دوستان ، همونطور که گفتم ، با 10 هزار تومان ، 1000 تا بازدید میخرید و خودتون مدیریت شده ، مصرف و خرجش میکنید
بازدید ها ، همه گی در هر دقیقه تقییر مکان میدن ، که توسط اسکریپت ما ، مکان در هر دقیقه به صورت کشور-استان-شهر نمایش داده میشه
این نوع بازدید ، برای الکسا محم هست ، چون اولا" موقعیت های مکانی مختلفی وجود دارد و دوما" اینکه ، الکسا بیشتر بر روی سایت شما فعالیت انجام میده
در نتیجه ، در کوتاه ترین زمان ، میتونید نتیجه رو ببینید
تیم ما ، پارسال همین فعالیت های آماری و بازدیدی الکسا رو بررسی کرده بود ،
اما در اون زمان ، همه چیز فیزیکی بود و واقعی ، اما پرژه حال ، کاملا" مجازی می باشد.
شما اگر تا 10~15 خرداد ماه صبر کنید ، سیستم ما رو خواهید دید و پس از استفاده ، نتیجه را هم میبینید
با تشکر
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
الآن ، این چیزی که میگم واقعی هست :
برای کلید واژه "درگاه پرداخت اینترنتی" ، رتبه ی 23 را دارد (یعنی سومین لینک از صفحه سوم)
شاید بازدید های متعدد کاربران شما از وبسایت شما تاثیر پذیر باشه ، اما ، اگر ترافیک و آمار این بازدید ها بالا تر بره ، بیشتر و سریعتر تاثیر خودش رو اعمال میکنه
در حال حاضر ، طبق بررسی های بنده ، از رتبه 1 تا 22 ، یک سری بانکها لینک شده اند و تنها لینک 5 متعلق به زرین پال و لینک 6 متعلق به مجید آنلاین می باشد
با تشکر
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
برای کلید واژه "درگاه پرداخت" هم رتبه 30 می باشد (یعنی آخرین لینک از صفحه سوم)
نوشته اصلی توسط seecurity
قیمت رو بیارید پایین
دوست عزیز ،
قیمت جهانی همین هستش.
شما اگر به وبسایت های خارجی سری بزنید ، میبینید که اعلام کرده اند 1000 عدد بازدید 9.99سنت
ما قیمت دلار رو 1000 حساب کردیم ، شده این قیمت
البته هدف ما ، استفاده از قیمت جهانی و این حرفها نیست ، در کل گفتم که این مبحث در جهان بدین صورت است
با تشکر
خب شما میگید 10 هزارتومن 1000 تا بازدید من میگم با تبلیغ روزی 2 هزار بازدید میاد که ماهانه میشه نزدیک 50-60 هزار تا حالا اگه شما بخواید برا یه ماه این 50-60 هزاتا بعد با این تفاوت که بازدیدی که شما ارسال میکنید فقط صفحه اصلی آیپیش میوفته تموم شد و رفت ولی از این راه هم آلکسا میاد بالا هم گوگل هم اینکه اگه سایت فروش v--p--n و vps و هاست باشه هم بازدید میره بالا هم اینکه خرید میکنند وی پی اس میخرن هاست میخورن v--p--n میخرند ووو و اگه هم سایت فیلم و موزیک باشه تبلیغ میدن عضو میشن تو تالار فعالیت میکنند وو WwW.FoxMovie3.In | فاکس مووی - تعرفعه تبلیغات
خب شما میگید 10 هزارتومن 1000 تا بازدید من میگم با تبلیغ روزی 2 هزار بازدید میاد که ماهانه میشه نزدیک 50-60 هزار تا حالا اگه شما بخواید برا یه ماه این 50-60 هزاتا بعد با این تفاوت که بازدیدی که شما ارسال میکنید فقط صفحه اصلی آیپیش میوفته تموم شد و رفت ولی از این راه هم آلکسا میاد بالا هم گوگل هم اینکه اگه سایت فروش v--p--n و vps و هاست باشه هم بازدید میره بالا هم اینکه خرید میکنند وی پی اس میخرن هاست میخورن v--p--n میخرند ووو و اگه هم سایت فیلم و موزیک باشه تبلیغ میدن عضو میشن تو تالار فعالیت میکنند وو WwW.FoxMovie3.In | فاکس مووی - تعرفعه تبلیغات
همه ی حرفهای شما درست ،
ولی شما تنها برای یک دقیقه دقیقا" برعکس به ماجرا نگاه کن ،
اونوقت کاملا متوجه میشی که تاثیر رتبه ، در بازدید های بعدی و فروش ، چقدر میتونه تاثیر داشته باشه.
با تشکر
میشه
اسم سایتها رو بگید که با ماهی 60 تومن
روزانه بازدید 1000 -2000 میده؟
که من سریع باهاشون قراداد ببندم