میشه بگید کدوم سرور بوده ؟ من برای کی سرور خریدم که پولشو ندادم؟ ای پی سرور ؟
دیتا سنتر حق نداره دیتا من رو در اختیار کی دیگه قرار بده !!!! اگه سروری بوده که بسته شده مال خودم
بوده !!!
میشه بگید کدوم سرور بوده ؟ من برای کی سرور خریدم که پولشو ندادم؟ ای پی سرور ؟
دیتا سنتر حق نداره دیتا من رو در اختیار کی دیگه قرار بده !!!! اگه سروری بوده که بسته شده مال خودم
بوده !!!
خیلی **** زاده هستید این عنوان یعنی چی؟؟ شما چرا اسم شرکت من رو بردید؟ من برای کسی سرور
نخریدم اگه کسی بوده خودشون سفارش دادند من فقط با paypal پرداخت کردم
من تا حالا اصلا زیر اب کسی رو نزدم اما دیگه صبرم تموم شده تو WHT اینجا پست نزدم چون جنبه ندارند
اما http://www.webhostingtalk.com/showth...t=alborzgostar
اینجا بخونید مشکلات اینجا نوشتم
siavash.4150 شما یادت رفته یه سایت دیگه داشتی کل اطلاعان پاک شد ابروت رفت 6 ماه پیدات نبود
حالا با سایت جدید اومدی؟
شما موضوع topic تخریب و تبلیغ خودتون هست مدیران خودشون اگه هستند متوجه میشند !!!
شما حق ندارید topic اینجوری باز کنید !!!!! جواب سوال منو بدید ! من پول کدوم سرور ماله مشتری بوده
پرداخت نکردم؟؟؟
این چیزی هست که دیتاسنتر گفته و شما به آنها بدهی داری بدهی رو بده بعد ...
لقب خودت رو رو کسی نذار
شما مگه به خارجی ها سرور دادید؟ مشکل الان شما هستید نه دیتاسنتر
چرا باید 1200 یورو بدهی داشته باشی اونم با این سابقه
ایکس هاستینگ از 1385
قیمت ها را مقایسه کنید
من باید پول sms monitoring بدم که اصلا نه در خواست دادم نه استفاده کردم ! من باید چقدر بدمشما مگه به خارجی ها سرور دادید؟ مشکل الان شما هستید نه دیتاسنتر
1200 یا 500 ؟ سرور های خودم بوده دوست نداشتم تمدید کنم زوره؟ بسته شده خوب خوب کاری کردند
پول ندادم بستند جواب سوال منو بدید من برای کی از worldstream ُسرور خریدم که پولشو ندادم کی؟؟؟؟؟
به خدا من برای کسی سرور نخریدم که پول نداده باشم !!! سرور های خودم بده که طبیعی هست با این
کارهایی که کردند منم تمدید نکردم !!! این اقا داره برای خودش تبلیغ میکنه به پست اول دقت کنید
عزیز من پست اول رو چه جور بزارم خوشت بیاد
1200 یورو رو از خودم در نیاوردم
تو چت بع من گفتن
این هم لینکش که خودت دادی
http://www.webhostingtalk.com/showpo...80&postcount=4
لابد پیش خودت کنسل میکردی و به ورلد استریم نمیگفتی!!!؟
ایکس هاستینگ از 1385
قیمت ها را مقایسه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)