بله دوستان ، شما درست میگین
همونطور که گفتم ، دوستان در جاهای مختلف تست کردند ، ولی خوب نتیجه ی صفحه 6 به صفحه 3 رسیده بود
درباره این سرویس گوگل هم ، همانطور که گفتم در حال بررسی هستش و کم و بیش جواب گرفتیم
اما درباره سایت آمار-بازدید و سرویس اصلی و پر قدرتش ، که فقط بر روی الکسا تاثیر داره ، واقعا" نتیجه میده
ببینید دوستان ، همونطور که گفتم ، با 10 هزار تومان ، 1000 تا بازدید میخرید و خودتون مدیریت شده ، مصرف و خرجش میکنید
بازدید ها ، همه گی در هر دقیقه تقییر مکان میدن ، که توسط اسکریپت ما ، مکان در هر دقیقه به صورت کشور-استان-شهر نمایش داده میشه
این نوع بازدید ، برای الکسا محم هست ، چون اولا" موقعیت های مکانی مختلفی وجود دارد و دوما" اینکه ، الکسا بیشتر بر روی سایت شما فعالیت انجام میده
در نتیجه ، در کوتاه ترین زمان ، میتونید نتیجه رو ببینید
تیم ما ، پارسال همین فعالیت های آماری و بازدیدی الکسا رو بررسی کرده بود ،
اما در اون زمان ، همه چیز فیزیکی بود و واقعی ، اما پرژه حال ، کاملا" مجازی می باشد.
شما اگر تا 10~15 خرداد ماه صبر کنید ، سیستم ما رو خواهید دید و پس از استفاده ، نتیجه را هم میبینید
با تشکر
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
الآن ، این چیزی که میگم واقعی هست :
برای کلید واژه "درگاه پرداخت اینترنتی" ، رتبه ی 23 را دارد (یعنی سومین لینک از صفحه سوم)
شاید بازدید های متعدد کاربران شما از وبسایت شما تاثیر پذیر باشه ، اما ، اگر ترافیک و آمار این بازدید ها بالا تر بره ، بیشتر و سریعتر تاثیر خودش رو اعمال میکنه
در حال حاضر ، طبق بررسی های بنده ، از رتبه 1 تا 22 ، یک سری بانکها لینک شده اند و تنها لینک 5 متعلق به زرین پال و لینک 6 متعلق به مجید آنلاین می باشد
با تشکر
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
برای کلید واژه "درگاه پرداخت" هم رتبه 30 می باشد (یعنی آخرین لینک از صفحه سوم)