نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: نظر در مورد EG BestOF از OVh + تعدادی سوال

عضو انجمن Bullet-Vps.us آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    270
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    135 پست

پیش فرض نظر در مورد EG BestOF از OVh + تعدادی سوال

سلام به وستان عزیز و گرامی

میخواستم نظرتون رو در مورد این پلن OVh برای مجازی سازی بدونم مشخصاتش :

Processor : Intel Xeon i7 W3520
    4x2(HT)x2.66+ GHz

RAM : 24 GB DDR3

Hard disk : 2x 2TB - SATA2

RAID : SOFT - 0/1

Port : 1 Gbps

Traffic / month : Unlimited **

با قیمت 110 یورو هست حودا .

1- از نظر قطعاتی برای مجازی سازی مناسبه ؟

2- پرت های شبکه او وی اچ نسبت به جاهی دیگه خوب هست ؟ حدودا با 1 گیگا بیت بعد از مجازی سازی رو هر وی پی اس چقدر میتونه دی ال بده؟

3- یه چیز یگه داره به نام Professional Use . که 15 یورو هست ؟ دقیقا کارش چیه ؟ شنیم که اینو اشته باشی آیپی فقط هزینش ماه اول پراخت میکنی ؟

4- اینم شیدیم که میشه روی یه سرور چند تا آیپی از جاهای مختلف گرفت ؟ 12 کشور داره فکر کنم این امکان داره ؟

5- این هم اگه کسی میدونه چیه IP FailOver Block یه اشاره کوچیکی کنه :D خونم توضیحاتشو یکم پیچیده بود حدودا .

6- بعد یه مورد دیگه هست اینه که از OVH بگیری میشه قطعاترو ارتقاع داد مثلا رم و پرت یا مثلا یه پرت اضافه بگیری ؟

7- ماشالله یه خلوار سایت داره با همه دامین ها سایتش میاد بالا این سایت رو زده بو برای ایرندی ها و آمریکایی ها و کانادایی ها : ovh.ie
    کلا پیشنهاد شما چیه ؟ از سایت اصلیش بگیرم که به زبان فرانسوی هست یا از اینجا هم فرق نمیکنه ؟

8- عملکرد این دیتاسنتر نسبت به ابیوز ها چطوره ؟ جریمه میکنه ؟ با وینوز 2003 مشکلی نداره ؟ (البته تاپیک آموزش ها رو دیدم که برای آموزش نصب ویندوز هست در او وی اچ با این حال پرسیدنش ضرر نداره )

9- و ر آخر هم به نظر شما مستقیم بگیرم یا با واسطه بگیرم ؟ چون شنیم که اگه مثلا تو پنل یکی دیگه باشه چون اون زیاد خرید کرده . ابیوز بیاد گیر نمیدن .

دوستان ممنون میشم اگه جواب بدین این همه سوال ها رو

2. # ADS

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

پیش فرض پاسخ : نظر در مورد EG BestOF از OVh + تعدادی سوال

نقل قول نوشته اصلی توسط Bullet-Vps.us نمایش پست ها
    سلام به وستان عزیز و گرامی

میخواستم نظرتون رو در مورد این پلن OVh برای مجازی سازی بدونم مشخصاتش :

Processor : Intel Xeon i7 W3520
    4x2(HT)x2.66+ GHz

RAM : 24 GB DDR3

Hard disk : 2x 2TB - SATA2

RAID : SOFT - 0/1

Port : 1 Gbps

Traffic / month : Unlimited **

با قیمت 110 یورو هست حودا .

1- از نظر قطعاتی برای مجازی سازی مناسبه ؟

2- پرت های شبکه او وی اچ نسبت به جاهی دیگه خوب هست ؟ حدودا با 1 گیگا بیت بعد از مجازی سازی رو هر وی پی اس چقدر میتونه دی ال بده؟

3- یه چیز یگه داره به نام Professional Use . که 15 یورو هست ؟ دقیقا کارش چیه ؟ شنیم که اینو اشته باشی آیپی فقط هزینش ماه اول پراخت میکنی ؟

4- اینم شیدیم که میشه روی یه سرور چند تا آیپی از جاهای مختلف گرفت ؟ 12 کشور داره فکر کنم این امکان داره ؟

5- این هم اگه کسی میدونه چیه IP FailOver Block یه اشاره کوچیکی کنه :D خونم توضیحاتشو یکم پیچیده بود حدودا .

6- بعد یه مورد دیگه هست اینه که از OVH بگیری میشه قطعاترو ارتقاع داد مثلا رم و پرت یا مثلا یه پرت اضافه بگیری ؟

7- ماشالله یه خلوار سایت داره با همه دامین ها سایتش میاد بالا این سایت رو زده بو برای ایرندی ها و آمریکایی ها و کانادایی ها : ovh.ie
    کلا پیشنهاد شما چیه ؟ از سایت اصلیش بگیرم که به زبان فرانسوی هست یا از اینجا هم فرق نمیکنه ؟

8- عملکرد این دیتاسنتر نسبت به ابیوز ها چطوره ؟ جریمه میکنه ؟ با وینوز 2003 مشکلی نداره ؟ (البته تاپیک آموزش ها رو دیدم که برای آموزش نصب ویندوز هست در او وی اچ با این حال پرسیدنش ضرر نداره )

9- و ر آخر هم به نظر شما مستقیم بگیرم یا با واسطه بگیرم ؟ چون شنیم که اگه مثلا تو پنل یکی دیگه باشه چون اون زیاد خرید کرده . ابیوز بیاد گیر نمیدن .

از نظر قطعاتی برای مجازی سازی مناسبه
    میشه روی یه سرور چند تا آیپی از جاهای مختلف گرفت
    ارتقا قطعات نداره
    ابیوز بزنی خیلی خیلی گیر میده

4. تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

کد PHP:
     1از نظر قطعاتی برای مجازی سازی مناسبه ؟ 
    برند سرور از نوع supermicro هست و هارد هم seagate هست

کد PHP:
     2پرت های شبکه او وی اچ نسبت به جاهی دیگه خوب هست ؟ حدودا با 1 گیگا بیت  بعد از مجازی سازی رو هر وی پی اس چقدر میتونه دی ال بده؟ 
    این عکسی که گذاشتم دقیقا مال سروری هست که مد نظر شما هست

کد PHP:
     3یه چیز یگه داره به نام Professional Use  . که 15 یورو هست ؟ دقیقا  کارش چیه ؟ شنیم که اینو اشته باشی آیپی فقط هزینش ماه اول پراخت میکنی ؟ 
    با سلام در صورتی که بخواهید آی پی بخرین باید این رو تهیه کنید در غیر این صورت بهتون دیتاسنتر آی پی نمیده! و هزینه آی پی ها هم فقط برای یک بار پرداخت میشه

کد PHP:
     4اینم شیدیم که میشه روی یه سرور چند تا آیپی از جاهای مختلف گرفت ؟ 12 کشور داره فکر کنم این امکان داره ؟ 
    بله از 14 کشور ولی یادتون باشه چون سرور gateway فرانسه هست گوگل رو فرانسه در نهایت باز میکنه ..لیست کشورهایی که آی پی میده
    BE Belgium
    CH Switzerland
    CZ Czech Rep
    DE Germany
    ES Spain
    FI Finland
    FR FRANCE
    GB United kingdom
    IE Ireland
    IT Italy
    LT Lithuania
    NL Netherlands
    PL Poland
    PT Portugal
    کد PHP:
     5این هم اگه کسی میدونه چیه IP FailOver Block یه اشاره کوچیکی کنه :D خونم توضیحاتشو یکم پیچیده بود حدودا 
    این همون بلاک آی پی ها یعنی تعداد آی پی هایی که میتونین بخرین 4/8/16/32/64/128/256/512/1024
    خیر سرور ها قابلیت آپگرید ندارند

کد PHP:
    7ماشالله یه خلوار سایت داره با همه دامین ها سایتش میاد بالا این سایت  رو زده بو برای ایرندی ها و آمریکایی ها و کانادایی ها ovh.ie  
    کلا پیشنهاد شما چیه ؟ از سایت اصلیش بگیرم که به زبان فرانسوی هست یا از اینجا هم فرق نمیکنه ؟ 
    دوست عزیز OVH از 14 کشور دنیا سرور میده و 14 کشور دنیا هم خط اینترنت میده برای همین دامنه های زیادی داره..در مورد هر دامنه هم فقط به همون کشور میده !! یعنی اگه میخواهید از فرانسه بخرید باید با حساب فرانسه خریداری کنید اگه از حساب جای دیگه خرید کنید سرورتون رو هم میدن ولی بعد از چند ماه میبینید که یکبار سرور بسته شده ! البته فرانسه به همه کشور ها میده ..ولی بقیه کشور ها مثل ایتالیا - آلمان - انگلیس - آمریکاو....فقط به همون کشور میدن

کد PHP:
    8عملکرد این دیتاسنتر نسبت به ابیوز ها چطوره ؟ جریمه میکنه ؟ با وینوز  2003 مشکلی نداره ؟ (البته تاپیک آموزش ها رو دیدم که برای آموزش نصب  ویندوز هست در او وی اچ با این حال پرسیدنش ضرر نداره 
    ب.حتما قوانین دیتاسنتر رو بخونین در صورتی که قوانین نقص بشه بنده ..به طور مثال داشتن10 ابیوز در 3 هفته باعث ساسپندد شدن سرور میشه!!!
    لینک قوانین :Legal documents - OVH
    برای آي پی ها شما باید مک آدرس ست کنین و یک سری کار های دیگه اموزش در لینک های زیر بنده خودم گذاشتم....
    برای سرور ویندوز : http://www.webhostingtalk.ir/f14/40678/?highlight=
    برای سرور لینوکس:http://www.webhostingtalk.ir/f14/40677/?highlight=
    آموزش تصویری ست کردن مک آدرس در vmware :http://www.webhostingtalk.ir/f14/44495/
    آموزش مدیریت پورت ها در OVH:http://www.webhostingtalk.ir/f14/44610/
    آموزش نصب میکروتیک در OVH : http://www.webhostingtalk.ir/f14/46051/

اگر شرایط شماره 7 رو دارین حتما مستقیم خرید کنین!!1 در مورد این که که یک نفر زیاد داره سرور ربطی نداره! شایعه زیاد هست!! ابیوز برای همه یکسان هست !

در پایان این رو بگم که OVH با کسی شوخی نداره! و روی قوانینش فوق العاده حساس هست

6. تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    270
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    135 پست

ممنون آقای پارسیان بابت راهنمایی کامل و بقیه دوستان

فقط دقیقا منظورتونو نفهمیدم از این

دوست عزیز OVH از 14 کشور دنیا سرور میده و 14 کشور دنیا هم خط اینترنت میده برای همین دامنه های زیادی داره..در مورد هر دامنه هم فقط به همون کشور میده !! یعنی اگه میخواهید از فرانسه بخرید باید با حساب فرانسه خریداری کنید اگه از حساب جای دیگه خرید کنید سرورتون رو هم میدن ولی بعد از چند ماه میبینید که یکبار سرور بسته شده ! البته فرانسه به همه کشور ها میده ..ولی بقیه کشور ها مثل ایتالیا - آلمان - انگلیس - آمریکاو....فقط به همون کشور میدن
    من متوجه نشدم آخر از خود فرانسه بگیرم مشکل ساز میشه یا نه ؟ چون اخر سر نوشتین فرانسه به همه کشور ها میده فقط اونا مشکل دارن !
    بعد ممکنه سوال احمقانه ای باشه ! از فرانسه خریاری بشه انشالله برای پشتیبانی که فرانسوی حرف نمیزنن ؟ چون میمونم توش والله.

بعد من دیدم که خودتون میفروشین از این سرور و پرداخت میکنین ؟ اگه بخوایم میتونین برای ما پرداخت کنین و بگیرین حالا با پویت یا یورو فرق نمیکنه ! ؟ + اگه میتونین قیمت یورو تونم بگین اگه ممکنه !

البته تاپیک پرسشی هست این سوالم برای دونستن قیمت هست )

خیلی ممنون

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bullet-vps.us نمایش پست ها
    ممنون آقای پارسیان بابت راهنمایی کامل و بقیه دوستان

فقط دقیقا منظورتونو نفهمیدم از این

من متوجه نشدم آخر از خود فرانسه بگیرم مشکل ساز میشه یا نه ؟ چون اخر سر نوشتین فرانسه به همه کشور ها میده فقط اونا مشکل دارن !
    بعد ممکنه سوال احمقانه ای باشه ! از فرانسه خریاری بشه انشالله برای پشتیبانی که فرانسوی حرف نمیزنن ؟ چون میمونم توش والله.

بعد من دیدم که خودتون میفروشین از این سرور و پرداخت میکنین ؟ اگه بخوایم میتونین برای ما پرداخت کنین و بگیرین حالا با پویت یا یورو فرق نمیکنه ! ؟ + اگه میتونین قیمت یورو تونم بگین اگه ممکنه !

البته تاپیک پرسشی هست این سوالم برای دونستن قیمت هست )

خیلی ممنون

خواهش میکنم ..وظیفه بود..در مورد خرید گفتم باید حساب بانکی شما مال فرانسه باشه بهتر هست...چون به هر حال دنبال گیر دادن میگرده ovh
    پشتیبانیشون فرانسوی هست..تلفن هم تماس بگیرین بازم فرانسوی هست ....
    در مورد خرید اینجا تاپیک آموزشی هست نه فروش...ولی جهت اطلاع شما میگم ما کارمون پرداخت ارزی نیست! کارمون فروش سرور هست..اگه سرور میخواین تیکت بدین قیمت اعلام میشه...

موفق باشید

9. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

عضو انجمن SeDaBloG آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    169
    تشکر شده در
    124 پست

برای مجازی سازی مناسب میباشد
    تقریبا 125 مگابایت به پایین سرعت دانلود

11. تعداد تشکر ها از SeDaBloG به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SeDaBloG نمایش پست ها
    برای مجازی سازی مناسب میباشد
    تقریبا 125 مگابایت به پایین سرعت دانلود

آقای اسپمر به جای اسپم 2 تا پست بالا رو ببین عکس دانلود با همین سرور گذاشتم ...اسپم هم حدی داره! حالا که دیگه 100 تا پست هم شدی

13. تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    270
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    135 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    خواهش میکنم ..وظیفه بود..در مورد خرید گفتم باید حساب بانکی شما مال فرانسه باشه بهتر هست...چون به هر حال دنبال گیر دادن میگرده ovh
    پشتیبانیشون فرانسوی هست..تلفن هم تماس بگیرین بازم فرانسوی هست ....

موفق باشید

ممنون بازم از راهنماییتون . من خودم باهاشون صحبت کردم این پاسخ رو به من دادن

Dear customer,

You can purchase from OVH.com - but get support from OVH.ie, it's really quite simple.

You purchase from OVH.com and if you are confused, you contact OVH.ie.

Regards,

Abdurrahman
    OVH Customer Support Advisor

یعنی میشه سرور رو از خودِ فرانسه خرید و پشتیبانیشو از تریق ovh.ie کرد ؟ مگه منیجر هاشون جدا نیستن از هم ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    136 پست

من همین سرور رو دارم
    اما به نظرم سی پی یو اصلا مناسب نیست
    PassMark - Intel Xeon W3520 @ 2.67GHz - Price performance comparison
    دوستان شما نظرتون چیه؟

16. تعداد تشکر ها از saber69 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Bullet-Vps.us نمایش پست ها
    ممنون بازم از راهنماییتون . من خودم باهاشون صحبت کردم این پاسخ رو به من دادن

Dear customer,

You can purchase from OVH.com - but get support from OVH.ie, it's really quite simple.

You purchase from OVH.com and if you are confused, you contact OVH.ie.

Regards,

Abdurrahman
    OVH Customer Support Advisor

یعنی میشه سرور رو از خودِ فرانسه خرید و پشتیبانیشو از تریق ovh.ie کرد ؟ مگه منیجر هاشون جدا نیستن از هم ؟

این ایرلندی ها کلا حالشون خوب نیست..یک چیزی گفته شما باور نکن manager ها جدا هست...من توضیحات مورد نیاز رو دادم...امیدوارم 2 روز دیگه مثل خیلی ها مشکل نخورین..موفق باشید...

18. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)