نقل قول نوشته اصلی توسط farsitools نمایش پست ها
بله ديگه ما ايراني ها اينجور مواقع كه ميشه ميزنيم تو سر اين بيچاره تا بالا خره ميترسه و خلاصه پيشرفت بي پيشرفت
نه دوست گرامي هيچ ترس يا مشكلي نيست اول بايد هدف و نوع فعاليت خود را مشخص كنيد سپس يك سيستم عامل آپديت شده نصب كني بعد كل برنامه هاي مد نظر را نصب كني سپس امنيت سيستمد را تامين كني و خلاصه كارت را شروع كني كه در هر بخش با مشكلي مواجه شديد دوستان با مرامي اينجا پيدا ميشن كه خمس علم را آموختن آن مي دانند و كمك مي كنند
قبلش 2-3 تا وي پي اس تستي بديد مشتري يا دوستان آشنا تا تست كنند و نتيجه كار را مشاهده كنيد و نواقص را نكته به نكته يادداشت كنيد و رفع كنيد
ببین داداش
قصد ما ترسوندن نیستش ، واقعیته !
مثلا حداقل مینیمم باید یه چیزی ازش سر در بیاره یا نه ؟ بابا شما میگی یعنی نباید بلد باشه با 4 تا برنامه کار کنه ؟
اینجوری که نمیشه اخه مثلا همین پریروز برا دوستم من یه xampp نصب کردم بعد مدیر سرور اومده میگه این چی هست نصب کردید کارش چیه و خلاصه رفیقمون را ... گیر اورده زده پاکش کرده جالبی اینجاس که خودش اصلا تا حالا اسم این برنامه را هم نشنیده بود ، من رفتم باهاش صحبت میکنم میگم اپاچی میگه مگه قوم مغوله ! اخه ادم چی بگه ! همین میشه دیگه !
هر کاری میدونید صلاح هست انجام بدید فقط خواهشا یکم اطلاعات کسب کنید که شما مثل بعضیا نشید که هیچی بلد نیستن و نتونن جواب مشتری را بدن و .... بقیشم میدونید دیگه
حرف من اینه
فقط اطلاعاتت را ببر بالا بعد شروع کن

راستی خمس علم اموختن نیستا هرکی گفته اشتباه کرده !!!!
معمولا میگن
ذکات علم اموختن است