-
May 20th, 2012, 11:37
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
اقای نیکنام اینارو امیدوارم در دادگاهم ثابت کنید....من تا پای خونم سر این قضیه میرم
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

نوشته اصلی توسط
amir_arian
عجبا، ایشون یکبار از من درخواست کردن که مبلغ 20 دلار رو به حساب یکی از مشتریاشون واریز کنم گفته بودن موجودی ندارن!
ببخشید شما دلار دادید من پول ندادم؟؟؟؟تا حالا نشده کسی پول داده باشه من سزیعا کارشو انجام نداده باشم
-
-
May 20th, 2012 11:37
# ADS
-
May 20th, 2012, 13:04
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت

نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
اقای نیکنام اینارو امیدوارم در دادگاهم ثابت کنید....من تا پای خونم سر این قضیه میرم
ببخشید شما دلار دادید من پول ندادم؟؟؟؟تا حالا نشده کسی پول داده باشه من سزیعا کارشو انجام نداده باشم
چقدر ریلکسی. د.زدی که شاخ و دم نداره. حتی اگه این دنیا جواب پس ندی توشه ای می شه برای آخرتمون :دی
دوستان کسی می دونه چرا این گستاخ محل کارش رو (یه جایی..) نوشته دانشگاه اصفهان؟
-
-
May 20th, 2012, 13:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
فکر کنم یادت رفته ماسک بزاری وقتی رفتی صرافی صبا تا دلارامو از آقای کلهر به عنوان قرض بگیری
من الان یک چک برگشتی دارم و فک نکنم توی دادگاه دیگه حرفی برای گفتن داشته باشید
حساباتون هم که به خاطر گند زدناتون بسته شده فک کنم دولت می دونه با چه موجودی سروکار داره
-
-
May 20th, 2012, 14:55
معلوم میشه....ماه هیجوقت پشت ابر نمیمونه
-
-
May 20th, 2012, 15:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
معلوم میشه....ماه هیجوقت پشت ابر نمیمونه
بخواب بابا
اینقدر هم پیقام خصوصی به من نده
من نخونده همرو حذف می کنم 
هرچی داری اینجا بگو!
-
-
May 20th, 2012, 15:38

نوشته اصلی توسط
Woshka
بخواب بابا
اینقدر هم پیقام خصوصی به من نده
من نخونده همرو حذف می کنم

هرچی داری اینجا بگو!
دیروز که ماه! هنوز پشت ابر بود به من پ.خ. می داد که بیا دلارها رو بهت بدم پست های انتقادی رو حذف کن. گفتم باشه.. بعد گفت همه اومدن انتقاد کردند دیگه نمی دم.
-
-
May 20th, 2012, 16:15
عضو انجمن
-
-
May 20th, 2012, 17:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
نکنه 20 نفری رو فاکتور گرفتی که اینارو میگی!!!
آقا اگه تو شماره ثابت تهران و آدرس دقیقت رو همینجا اعلام کردی، همه متوجه میشن که من دروغ گفتم و تو کلاهبردار نیستی. چون کسی که مشکلی نداره، فکر نکنم ترسی از این موضوع داشته باشه!
این ها رو اعلام کن و بعد با خیال راحت تجارت کن
-
-
May 21st, 2012, 00:26
خیابان پاسداران خیابان بهستان چهارم پلاک 10 تشریف بیارید در خدمتم....شما مدارکتونو بزارید....من گفتم تا پای جونم این قضیه رو دنبال می کنم...پست پی تی نزاشتید...با اجیر کردن 1 2 نفر هیج کاری نمیتونی بکنی
-
-
May 21st, 2012, 12:05
دانلود قسمتی از مدارک کلاه برداری علی بیرانوند :
http://x2t.com/kolahbardari-ali-bairanvand
-
تعداد تشکر ها از Talahost.Com به دلیل پست مفید