نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: میزان خوب بودن این آفر از نظر قیمت و ...

رأی دهندگان
25. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ضعیف

8 32.00%
  • خوب

3 12.00%
  • متوسط

6 24.00%
  • عالی

8 32.00%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 91

موضوع: آفر ویژه (فروش ویژه سرور اختصاصی از آمریکا-30%تخفیف در ماه اول)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن 3245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    479
    تشکر تشکر شده 
    927
    تشکر شده در
    569 پست

پیش فرض پاسخ : آفر ویژه (فروش ویژه سرور اختصاصی از آمریکا-30%تخفیف در ماه اول)

سلام
    جوسازی برخی دوستان یکطرف قضیه است (خوب نمیدونی هیچی نگو، هیچی، اکی؟)، تماس پی در پی مشترکین از یک طرف آدم رو داغون میکنه، من آدم پاسخگویی هستم، اما زنگ میزنن میگن چی شده، میگم خوب قضیه اینه، میگن آقا فلان و چنان و ...، منم گفتم خوب اگر ج ندم بهتره، نا اون نگران میشه نه من آزرده، البته از کلیه سروران گرامی عذر میخوام

قضیه از این قرار هست که: دیتاسنتر گفتن شما ایرانی هستید و باید برید، اما خدارا شکر ما اثبات کردیم نیستیم، الان هم میگن چون این یوزر شما مشکوک شناخته شده، باید و باید از اول استارت بزنید با مدارک جدید، به دلیل اینکه این دی سی قبول نکردن سرورها فرمت نشن، ما ازشون وقت گرفتیم و بجای آنها سرور جدید گرفتیم و سرور ها بدلیل مصرف فوق العاده بالا، بسته شدن و از طریق rdp بنده فقط قابل دسترسی هست، آن هم برای بکاپ، من به زودی زود سرور جدید رو در اختیار میزارم و سرور قبلی هم یوزر میسازم تو ریموتم و میدم جابجا کنید، مشکل در اینجا فقط +++قطعی این 2روز و عوض شدن آیپی هست+++ این رو هم بگم نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای نیست، گفتم دوستان باز جوسازی نکنند فقط از دوستان خواهش دارم تا 2روز یعنی 1 خرداد حدودا ، کم و بیش، اما طولانی نمیشه، مطمئن باشید، صبر کنند تا آماده سازی سرور جدید و ارائه برای انتقالتان
    این آخری رو هم عرض کنم مرخص میشم، اگر دوستی قصد جابجای دارد، ما مشکلی نداریم و هزینه را تمام و کمال بازگشت میدیم، فقط خواهش دارم برای عودت وجه 15 الی 20 روز صبر کنند

ارادتمند شما

2. تعداد تشکر ها از3245 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)