با سلام
سرورتون ایران هست یا خارج؟
با سلام
سرورتون ایران هست یا خارج؟
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
این نوع اسکریپت ها و نرم افزار ها توانایی جلوگیری از متد های جدید حمله را ندارند... در یک مثال ساده اگر حمله مثلا از نوع SYN Flood با Multiple Fake IP Addresses صورت بگیرد و از هر IP تعداد و نوع درخواست متعادل و قانونی باشد، این گونه کانفیگ به هیچ درد شما نخواهد خورد...
موفق باشید
خود csf این قابلیت را 2 سال پیش اضافه کرده و کانکشن ها را هم بهتر مدیریت می کنه
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
این اسکریپتی که شما گذاشتید فکر میکنم برای جلوگیری از حمله DoS باشه تا DDoS! همونطور هم که دوستان گفتن DDoS چاره ای نداره و اگر طرف حتی نیمه حرفه ای هم باشه حمله رو انجام میده. Cloudflare و سرویس های مشابه هم راه حل های مسخره ای رو ارائه میکنن که فقط به درد سایت های کوچیک میخوره و برای سایت هایی با ترافیک بالا اصلا کاربردی نیست!
راه حل های سخت افزاری و نرم افزاری متعددی هست ولی این ها فقط بعضی روش ها رو میتونن بلاک کنند
به عنوان مثال سایت توییتر تا حالا چندین بار مورد حمله قرار گرفته و Down هم شده! به نظرتون اون ها نمیتونن از این روش ها استفاده کنند؟! البته افرادی هم که به توییتر حمله کردن فکر کنم هکرهای Anonymous بودن که تو کارشون خیلی حرفه ای هستن ولی خوب برای سایت های نه چندان بزرگی که داخل ایران هستش این روش ها واقعا جواب میده. حتی IP Filtering هم برای سایت های ایرانی جواب میده!
اما یک روشی رو توی یک سایتی نوشته بود که فکر کنم تنها روش هم همین باشه:
!Make few enemies
این موضوع که این برنامه ها چقدر می تونن موثر باشن واقعا گفتنش سخته چون عملکرد اونها تنها زیر حمله مشخص میشه.
اما در حالت کلی در برنامه ای فقط نوعی از حملات رو دفع میکنه اونم در حد توانش.
فایروال نرم افزاری وسخت افزاری بیشترین کاربرد رو داره و البته تنظیماتش خیلی مهمه.
حمله باید شناسایی و دفع بشه و قبل از اون تنها میشه یک سری راه کار جهت جلوگیری احتمالی انجام داد
firewall سخت افزاری, خیلی هم گران است, ولی جلوی حمله می گیرد
Cisco Anomaly Guard Module [Cisco Services Modules] - Cisco Systems
سلامیک روشی رو توی یک سایتی نوشته بود که فکر کنم تنها روش هم همین باشه:
!Make few enemies
لطف كنيد بيشتر توضيح دهيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)