-
May 18th, 2012, 18:27
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام آقای freer
اگه ممکنه ماژول فرستنده رو کامل کنید چون یه سری مشکلات داره هم واسه ما و هم واسه خود شرکت که گفته با این شرایط دیگه تسویه نمیکند.
به خدا خیلی ها که واسه فروش چیز *** ان از این اسکریپت استفاده میکنند همه با درگاه فرستنده کار میکنند
مشکلاتی که بنده میدونم به شرح زیر هست
1- در برخی از پرداخت ها پرداخت انجام میشه و پول از حساب کم میشه ولی در برگشت ارور میده و کارت را نشان نمیده
2- هنگام خرید با مشخصات تست خرید میکنه و مشخصات خریدار را در سایت فرستنده تست میزند که به خاطر این مشکل سایت اعلام کرده دیگر تسویه نمیکند
دوستان دیگر اگر مشکلی میدونند اعلام کنند که اگر آقای freer یا یکی از دوستان دیگه که وارد هستنند خواستند به ما کمک کنند یه ماژول کامل درست کنند
-
تعداد تشکر ها ازasgharbooter به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012 18:27
# ADS
-
May 18th, 2012, 18:29
عضو انجمن
من مشکلم رو بوسیله سی اس اس حل کردم.
من از یه قالب دیگه استفاده میکنم البته که در قالب پیشفرض هم قابل استفاده هست.
من کد
رو تو style.css پشت یکی از کدها اضافه کردم و کادر تعداد اینویزیبل(Invisible) شد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از abod_black به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 19:22
عضو انجمن
اگر بخوایم در قسمت پرداختهای پنل مدیریت ، تیبل وضعیت هم بهش اضافه بشه باید چیکار کنیم؟
عکس رو نگاه کنید ، میخوام به غیر از شناسه ها و مبلغ ، وضعیت هم اضافه بشه.
status.jpg
-
-
May 18th, 2012, 19:55

نوشته اصلی توسط
asgharbooter
سلام آقای freer
اگه ممکنه ماژول فرستنده رو کامل کنید چون یه سری مشکلات داره هم واسه ما و هم واسه خود شرکت که گفته با این شرایط دیگه تسویه نمیکند.
به خدا خیلی ها که واسه فروش چیز *** ان از این اسکریپت استفاده میکنند همه با درگاه فرستنده کار میکنند
1- در برخی از پرداخت ها پرداخت انجام میشه و پول از حساب کم میشه ولی در برگشت ارور میده و کارت را نشان نمیده
2- هنگام خرید با مشخصات تست خرید میکنه و مشخصات خریدار را در سایت فرستنده تست میزند که به خاطر این مشکل سایت اعلام کرده دیگر تسویه نمیکند
دوستان دیگر اگر مشکلی میدونند اعلام کنند که اگر آقای freer یا یکی از دوستان دیگه که وارد هستنند خواستند به ما کمک کنند یه ماژول کامل درست کنند
متاسفانه فعلا برنامهای برای نوشتن ماژول فرستنده ندارم. بهتره از خود فرستنده بخواهید تا مانند سایر واسطههای پرداخت خودشون ماژول رو بنویسن که مشکلی نداشته باشه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

نوشته اصلی توسط
abod_black
اگر بخوایم در قسمت پرداختهای پنل مدیریت ، تیبل وضعیت هم بهش اضافه بشه باید چیکار کنیم؟
عکس رو نگاه کنید ، میخوام به غیر از شناسه ها و مبلغ ، وضعیت هم اضافه بشه.

اگر ماژول پرداخت درست نوشته شده باشه٬ پر بودن هر دو شناسه پرداخت نشانه اینه که پرداخت موفقیت آمیز بوده و اگه خالی باشن یعنی اینکه پرداخت انجام نشده.
-
تعداد تشکر ها از freer به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 20:16
عضو انجمن
این مشکل نمایش ندادن اطلاعات خرید حل شد؟
-
-
May 18th, 2012, 20:41
عضو جدید
واسه درگاه payline بعد از خرید کارت رو نشون نمیده
ایمیلی که واسه خریدار ارسال میشه مشخصات کارت رو نمیفرسته
باید چیکار کنم درست بشه؟
-
-
May 18th, 2012, 22:21
با سلام
اگه کسی بلده چطوری یه عکس بذارم واسه بک گراندم ممنون میشم
پ خ هم کنید بد نیست
-
-
May 19th, 2012, 02:01

نوشته اصلی توسط
asgharbooter
سلام آقای freer

نوشته اصلی توسط
freer
متاسفانه فعلا برنامهای برای نوشتن ماژول فرستنده ندارم. بهتره از خود فرستنده بخواهید تا مانند سایر واسطههای پرداخت خودشون ماژول رو بنویسن که مشکلی نداشته باشه
با سلام خدمت شما دوست عزیز و با تشکر از freer عزیز
دوست من ، شما میتونید از سایت ما و پلاگین تهیه شده و سالم برای freer استفاده کنید
در سیستم ما ، در هر صورت ، اگر تراکنش دچار مشکل شود ، بلافاصله چول برگشت میخورد
همچنین ، هنگام خرید ، خریدار مستقیم از سایت شما به بانک وصل شده و در برگشت هم مستقیم به سایت شما باز می گردد
در هر صورت ، اگر اطلاعات بیشتری میخواستید ، میتونید به تاپیک زیر سری بزنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/42882/
-
-
May 19th, 2012, 08:26
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
موفع نصب اسکریپ وقتی اینستال می زنم.
can not open file میاره.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
-
-
May 19th, 2012, 09:50
سلام
دوستان کسی ماژول برای سایت فرستنده نداره که با مشخصات تست خرید نکنه به خدا گیر افتادم لطفا کنکم کنید
پولمو جولوشو گرفتند تسویه نمی کنند
-