-
دیتاسنتر iweb
سلام
چندتا سوال دارم از همکارایی که بیش تر از 3 ماهه با این دیتاسنتر برای مجازی سازی و هاستینگ کار میکنن قصد مهاجرت به این دیتاسنتر رو دارم و میخوام قبلش همه چیز برام روشن باشه
1- رعایت کپی رایت به چه شکل آیا تا شکایتی نشه مشکلی نیست مثل سایر دی سی ها یا خیر ؟
2- در صورتی که موارد کپی رایت شکایت بیاد رسیدگی و رفع یشه در صورت تکرار مجدد جریمه داره ؟
3- تا چه حد تایید میکنید
4- اگه طبق تجربتون نکته خاصی مدنظر دارین ممنون میشم
-
-
May 18th, 2012 14:32
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : دیتاسنتر iweb
سلام
تجربه: 1 سال استفاده از iweb بدون 1 ثانیه قطعی
-
-

نوشته اصلی توسط
Metalik
سلام
تجربه: 1 سال استفاده از iweb بدون 1 ثانیه قطعی
سلام
لطفا باقی سوال هارو هم پاسخ بدید این یک مورد رو تقریبا میدونستم بیشتر روی سوالم با قوانینش هست
-
-
عضو انجمن
1- رعایت کپی رایت به چه شکل آیا تا شکایتی نشه مشکلی نیست مثل سایر دی سی ها یا خیر ؟
سلام
ما با دیتاسنتر leaseweb هم کار می کنیم ، اونا هم تا شکایتی نشه مشکلی ندارند ، ولی به همه شکایات رسیدگی نمی کنند و باید خیلی حساس باشه تا رسیدگی بشه ولی iweb به تمام شکایات رسیدگی می کنند و قوانین کپی رایت را حتما باید رعایت کنید با این حال حتما باید شکایت بشه تا رسیدگی کنند
2- در صورتی که موارد کپی رایت شکایت بیاد رسیدگی و رفع یشه در صورت تکرار مجدد جریمه داره ؟
ما چون در این دیتاسنتر خودمون حساسیت به خرج دادیم مشکل نداشتیم و اطلاعی ندارم چه برخوردی دارند
واقعا دیتاسنتر خوبی هستند و تاییدشون می کنیم
ما با دو دیتاسنتر کار می کنیم که هر دو به منظور هاستینگ استفاده میشه ، ولی اگه واسه سرور مجازی نیاز دارید iweb پورت 1 گیگابایت ارائه نمیده
واسه سایت دانلود هم استفاده نکنید و فقط سایت های شرکتی و موارد بسیار ساده را روی اون قرار بدید
اگه رو حالت عادی استفاده کنید و قصد دور زدن کپی رایت را نداشته باشید مشکلی باهاشون پیدا نمی کنید
موفق باشید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
چندتا سوال دارم از همکارایی که بیش تر از 3 ماهه با این دیتاسنتر برای مجازی سازی و هاستینگ کار میکنن قصد مهاجرت به این دیتاسنتر رو دارم و میخوام قبلش همه چیز برام روشن باشه
3- تا چه حد تایید میکنید
با سلام دیتا سنتر خوبی هست ولی پورت 100 برای مجازی ساز زیاد خوب نیست دان تایم ندارن شکایت هم بشه اول به شما خبر میدن اگر پیگیری کردید که کاری ندارن اما اگه نکرو سرور خاموش میشه و باید جریمه بدید از yesuphost کانادا دارم خواستید در خدمت هستم با پورت 1 گیگ
-
-

نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام دیتا سنتر خوبی هست ولی پورت 100 برای مجازی ساز زیاد خوب نیست دان تایم ندارن شکایت هم بشه اول به شما خبر میدن اگر پیگیری کردید که کاری ندارن اما اگه نکرو سرور خاموش میشه و باید جریمه بدید از yesuphost کانادا دارم خواستید در خدمت هستم با پورت 1 گیگ
پورت 1 گیگ داره چرا همه میگن نداره
درمورد کپی رایت رسیدگی رفع بشه و دوباره تکرار بشه سرور خاموش جریمه ؟ چون کنترل خیلی سخته اونم تو ایران ممکنه بارها تکرار بشه اگر رفع بشه بازم مشکل دارن ؟
-
-
با سلام ،
تا وقتی شکایتی نشه مشکلی نیست ، اما اگر شکایت بشه باید رسیدگی بشه حتماً .
بستگی به شکایت داره ، اما شکایت جریمه دار هم داریم ! ( من جریمه 25 دلاری رو شنیدم )
کیفیت !
اگر ملاکتون این هستش تایید میشه .
ما خودمون الان توی این دیتاسنتر کولو داریم و میتونید اینجا رو ببینید ، اما واقعاً دیتاسنتر خوبی هستش .
برخی میگن پشتیبانی ندارند ، اما بسیار پشتیبانی خوب و فنی دارند ( تا زمانی که ما سرور داشتیم از خود دیتاسنتر ، کاملاً راضی بودیم ) .
نمیخوام تبلیغ کنم ، اما از کسانی که کولو دارند سرور تهیه کنید بهتر هستش ، چون خود دیتاسنتر پورت 100 میده و KVM رو 24 ساعته میده و باید با ایشان برای همه مسائل انگلیسی صحبت کنید ، اما با کسانی که کولو دارند هم قیمت و هم امکانات بهتری میتونید تهیه کنید ( مثلاً ما پورت 1 گیگ اختصاصی با KVM دائمی ارائه میدیم و میتونید با دردسر کمتری کار کنید چون یهو سرور شما داون نمیشه و مجبور شید برا بک اپ کلی هزینه و جریمه بدید !! )
با تشکر .
-
-
عضو انجمن
پورت 1 گیگ داره چرا همه میگن نداره
درمورد کپی رایت رسیدگی رفع بشه و دوباره تکرار بشه سرور خاموش جریمه ؟ چون کنترل خیلی سخته اونم تو ایران ممکنه بارها تکرار بشه اگر رفع بشه بازم مشکل دارن ؟
جوابتون را در پ خ که فرستادید دادم
نمیخوام تبلیغ کنم ، اما از کسانی که کولو دارند سرور تهیه کنید بهتر هستش ، چون خود دیتاسنتر پورت 100 میده و KVM رو 24 ساعته میده و باید با ایشان برای همه مسائل انگلیسی صحبت کنید ، اما با کسانی که کولو دارند هم قیمت و هم امکانات بهتری میتونید تهیه کنید ( مثلاً ما پورت 1 گیگ اختصاصی با KVM دائمی ارائه میدیم و میتونید با دردسر کمتری کار کنید چون یهو سرور شما داون نمیشه و مجبور شید برا بک اپ کلی هزینه و جریمه بدید !! )
اتفاقا در این دیتاسنتر کارمندان فارسی زبان هم هستند که ما چندین بار تا به حال باهاشون صحبت کردیم (به فارسی) و حتما هم نیاز به کسی که کولو کرده نیست واسه صحبت کردن
-
تعداد تشکر ها از stchost به دلیل پست مفید
-
اتفاقا در این دیتاسنتر کارمندان فارسی زبان هم هستند که ما چندین بار تا به حال باهاشون صحبت کردیم (به فارسی) و حتما هم نیاز به کسی که کولو کرده نیست واسه صحبت کردن
اره اما در بخش فروش هستند فقط : )
ضمن اینکه من نه فقط برا صحبت بلکه مشکلات بعدی گفتم ، مثلاً بسته شدن سرور و فرمت شدن هارد و ... و ...
-
-
May 18th, 2012, 15:42

نوشته اصلی توسط
milade
اره اما در بخش فروش هستند فقط : )
ضمن اینکه من نه فقط برا صحبت بلکه مشکلات بعدی گفتم ، مثلاً بسته شدن سرور و فرمت شدن هارد و ... و ...
ساپورت فارسی دارند
stchost
تشکر ویژه از شما
-