-
May 16th, 2012, 03:37
عضو انجمن
پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht
چون وقتی به نت دسترسی نداشته باشیم حداقل با ارسال این ای ام اس گوشـــــــــــی دستمون میاد که مشتری منتظره...
ممنون میشم این پنشنهاد نه تنها بندرو بلکه خواسته اکثریت فرشندها رو عملی کنید
این قابلیت رو به راحتی با خرید پنل های اس ام اس وتنظیم کردنش روی ساییتون خودتون میتونید ایجاد کنید .
ولی به هر حال اگر توسط تک پرداخت انجام بشه و بعنوان یک سرویس انتخابی در کنار کار اصلیشون باشه به نظرم بهتره !
البته قطعاً باید هزینه هایی به دلیل دادن این سرویس به هر شخص ازشون گرفته بشه .
من به شخصه به سرویس تک پرداخت خیلی علاقه دارم به دو دلیل !
1. با پی اچ پی پیاده شده و بدون فریم ورک (اینطوری سرعتش خیلی بیشتر از سایتهایی چون زرین پال خواهد بود)
2. ظاهر ساده وبسایتشون (که امیدوارم بهتر بشه ولی به همین سادگی بمونه)
3. شخص مدیرشون که توی همین 28 صفحه تاپیک به تکت تک پیشنهادات و شکایات گوش دادن و جوابگو بودن
همین 28 صفحه رو بخونید بالای 20 بار پرسیده شده تعرفتون چنده و ایشون جواب دادن .
انشاالله همیشه موفق باشن .
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012 03:37
# ADS
-
May 16th, 2012, 03:49

نوشته اصلی توسط
hamidrezaberton
سلام
مممنون ازخدماتتون
یه پیشنهاد دارم شما که زحمت کشیدید بعد از پرداخت مشتری برای فروشنده فاکتور ارسال میکنید به ایمیلشون و
اگر در آخر تراکنش موفق برای فروشنده یه فاکتور جزی همون به شماره همراهش اس ام اس کنید عالی میشه، چرا ؟
چون وقتی به نت دسترسی نداشته باشیم حداقل با ارسال این ای ام اس گوشـــــــــــی دستمون میاد که مشتری منتظره...
ممنون میشم این پنشنهاد نه تنها بندرو بلکه خواسته اکثریت فرشندها رو عملی کنید

سلام
این امکان را روی سایت داریم اما فعلا غیر فعال هست و بعد از تغییر قالب و یکسری تغییرات در پنل کاربری فعال میشه .
سعی میکنیم آخر هفته آینده انجام بشه .
-
تعداد تشکر ها ازFARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 05:05
سلام درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت مشکلی داره؟ واسه من روی فرییر میزنه خطای سیستم.
در نهایت با توجه به ابلاغیه جدید برای کاربران تجاری و درگاه مستقیم برای همه تراکنش ها 320 تومان کارمزد تراکنش گذاشتید و بین 2/5 تا 0 درصد هم کارمزد برداشت وجه؟
اگر اینجور که من متوجه شده باشم باشه شما هم تا حدی مثل سایر رقبا شدید. از نظر من بهتر بود کارمزد تراکنش به صورت ثابت در نظر نمی گرفتید. برای خود من با فروش کم و کارمزد تراکنش ثابت دیگه سودی باقی نمیمونه حالا دوستان رو خبر ندارم.
-
تعداد تشکر ها از mamal_h به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 12:00

نوشته اصلی توسط
mamal_h
سلام درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت مشکلی داره؟ واسه من روی فرییر میزنه خطای سیستم.
در نهایت با توجه به ابلاغیه جدید برای کاربران تجاری و درگاه مستقیم برای همه تراکنش ها 320 تومان کارمزد تراکنش گذاشتید و بین 2/5 تا 0 درصد هم کارمزد برداشت وجه؟
اگر اینجور که من متوجه شده باشم باشه شما هم تا حدی مثل سایر رقبا شدید. از نظر من بهتر بود کارمزد تراکنش به صورت ثابت در نظر نمی گرفتید. برای خود من با فروش کم و کارمزد تراکنش ثابت دیگه سودی باقی نمیمونه حالا دوستان رو خبر ندارم.
سلام
درگاه مشکلی نداره .
کارمزد درگاه غیر مستقیم از 1.6% به 1% کاهش پیدا کرده !!!
-
تعداد تشکر ها از FARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 14:08
کارمزد درگاه مستقیم رو به جای اینکه کم کنید 2 برابر کردید؟ |:
کارمزد های کاربران تجاری (درگاه مستقیم)
برداشت : از 2.5% به
مبلغ 0 تا 300000 ریال 5%
اینو هم متوجه نشدم
بنا به درخواست بسیاری از کاربران استفاده از کارمزد ثابت برای هر تراکنش کنسل میشود
جالب اینجاست که اگر کاربرانی مخالف بودند چرا بیش از 300 کاربر در رای گیری شرکت کردند !!!!!
مبلغ 0 تا 300000 ریال 5%
مبلغ 300001 تا 1000000 ریال 5% + 5000 ریال
مبلغ 1000001 به بالا 5% + 10000 ریال
کارمزدها کجاش شبیه اینه؟
200 تومان برای هر تراکنش و 1% کارمزد برداشت وجه
250 تومان برای هر تراکنش و 0.5% کارمزد برداشت وجه
300 تومان برای هر تراکنش و 0.2% کارمزد برداشت وجه
320 تومان برای هر تراکنش و بدون کارمزد برداشت
اصلاً چرا رای گیری کردید؟
ویرایش توسط azure : May 18th, 2012 در ساعت 14:18
-
تعداد تشکر ها از azure به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 14:17

نوشته اصلی توسط
azure
اینو هم متوجه نشدم
بنا به درخواست بسیاری از کاربران استفاده از کارمزد ثابت برای هر تراکنش کنسل میشود
جالب اینجاست که اگر کاربرانی مخالف بودند چرا بیش از 300 کاربر در رای گیری شرکت کردند !!!!!
و جالبتر اینجاست کاربران تنها کارمزدی که به ضررشان هست را میبینند !!!
مثلا کسی نگفت چرا درگاه غیر مستقیم از 1.6% به 1% کاهش یافت و دوباره زیادش کنید !!!
و هیچ یک از کاربرانی که تراکنش با مبالغ بالا دارند بخاطر کارمزد ثابت که به نفع آنان بود تشکر نکردند !!!
-
تعداد تشکر ها ازFARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 14:23

نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
و جالبتر اینجاست کاربران تنها کارمزدی که به ضررشان هست را میبینند !!!
مثلا کسی نگفت چرا درگاه غیر مستقیم از 1.6% به 1% کاهش یافت و دوباره زیادش کنید !!!
و هیچ یک از کاربرانی که تراکنش با مبالغ بالا دارند بخاطر کارمزد ثابت که به نفع آنان بود تشکر نکردند !!!
حتماً از درگاه غیر مستقیم استفاده نمی کنن که تشکر نکردن
تراکنش مبلغ بالا مثلاً 100000 تومن کارمزدش زیادتر شده که، قبلاً 2.5 درصد بوده الان شده 5 درصد + 1000 تومن (1000 تومن خودش 1 درصد میشه). تشکر هم داره؟ :ی
-
-
May 18th, 2012, 14:45

نوشته اصلی توسط
azure
اینو هم متوجه نشدم
مبلغ 0 تا 300000 ریال 5%
مبلغ 300001 تا 1000000 ریال 5% + 5000 ریال
مبلغ 1000001 به بالا 5% + 10000 ریال
کارمزدها کجاش شبیه اینه؟
اصلاً چرا رای گیری کردید؟
از دیشب روی سایت اعلام شد هر تراکنش 320 بدون % که خیلی مخالف داشت .
بعد گفتیم 200 + 1% که مخالف بیشتر داشت .
و مرحله آخر این گزینه مورد بررسی قرار گرفت و روی سایت قرار رفت .
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

نوشته اصلی توسط
azure
حتماً از درگاه غیر مستقیم استفاده نمی کنن که تشکر نکردن
تراکنش مبلغ بالا مثلاً 100000 تومن کارمزدش زیادتر شده که، قبلاً 2.5 درصد بوده الان شده 5 درصد + 1000 تومن (1000 تومن خودش 1 درصد میشه). تشکر هم داره؟ :ی
خیلی کاربران از درگاه غیر مستقیم و آسان پرداخت استفاده میکنند که فکر کنم آمار ما از شما دقیق تر باشه .
-
تعداد تشکر ها از FARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 14:45
دوستان تک پرداخت که یه بانک نیست که!!!!از اسمش مهلومه!(تک پرداخت رابط تراکنش های آنلاین) ننوشته درگاه مستقیم.
تو ایندکس اینو نوشته فقط:
تک پرداخت چیست ؟
تک پرداخت سایتی است که به شما امکان انجام تراکنش های مالی از طريق اينترنت را به صورت ساده و کوتاه و ایمن ميسر مي سازد. هر کاربر به وسیله تک پرداخت امکان انجام کليه تراکنش های مالی از طريق اينترنت و يا خريد از طريق وبسايت های پذيرنده تک پرداخت از طريق درگاه پرداخت تک پرداخت را دارا مي باشد و چنانچه شما فروشنده کالا بر روی اينترنت می باشيد اين امکان را برای شما به وجود می آورد تا از طريق درخواست دروازه پرداخت و فعال سازی آنی آن اقدام به فروش کالا و يا سرويس خود از طريق اينترنت در چارچوب سياست های خود در غالب امنيت اطلاعات و قوانين حاکم بر تک پرداخت همراه با قوانین جمهوری اسلامی ايران نموده و تجارت خود را رونق دهيد.
با ساده ترین زبان و امنیت فوق العاده ای که تک پرداخت به شما می دهد می توانید برای جابجايي پول در اينترنت با خیال راحت اقدام کرده و تجارت خود را آسوده تر از گذشته از طریق ما آغاز کنيد
خوب یه سیستم برای خودش یه قوانین و اختیاراتی داره! و حق داره برای خودش تصمیم اتخاذ کنه وهرکی هم این قوانین و شرایط رو داره استفاده کنه .
الان تراکنش هایی که از درگاه غیر مستقیم انجام میشه کارمزد واقعا کمی داره 1% !!!!! قالب جدیدم که فرمودند میخواد اضاف شه.
به نظر من که کار درستی کردند.
-
تعداد تشکر ها از r72 به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2012, 16:27

نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
از دیشب روی سایت اعلام شد هر تراکنش 320 بدون % که خیلی مخالف داشت .
بعد گفتیم 200 + 1% که مخالف بیشتر داشت .
و مرحله آخر این گزینه مورد بررسی قرار گرفت و روی سایت قرار رفت .
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
فکر کردم همون نظرسنجی قبلی رو میگید. چند روز بود لاگین نکرده بودم اعلامیه دیشب رو ندیدم. امروز اومدم دیدم اینطور شده
واقعاً باید به عقل کسایی که مخالف بودن شک کرد.
آخه 320 تومن رو هر تراکنش زیاده یا 5 درصد؟ 20,000 تومن 5 درصدش میشه 1000 تومن. 100,000 تومن کارمزدش میشه 6000 تومن. الان مخالفتی ندارن؟
خیلی کاربران از درگاه غیر مستقیم و آسان پرداخت استفاده میکنند که فکر کنم آمار ما از شما دقیق تر باشه
پس حتماً از کم شدن کارمزدها ناراحت بودن که تشکر نکردن.
-