-
عضو دائم
مشکل در whmcs
سلام دوستان چطوری میتونم گذینه تنظیم سرور رو زمانی که مشتری تو whmcs داره سفارش میده بردارم
عکسش رو هم میزارم
Untitled.png
-
-
May 17th, 2012 13:18
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مشکل در whmcs
-
-
عضو انجمن
سلام
اگر از زبان فارسی تو پنل ادمین استفاده میکنید به قسمت های زیر برید :
تنظیمات >> محصولات / خدمات >> محصولات / خدمات.
بعد برید قسمت ادیت اون محصول و تو همون تب اول یه جا نوشته "ضروری بودن دامنه" روبروش اون تیک رو بردار.
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
سلام
اگر از زبان فارسی تو پنل ادمین استفاده میکنید به قسمت های زیر برید :
تنظیمات >> محصولات / خدمات >> محصولات / خدمات.
بعد برید قسمت ادیت اون محصول و تو همون تب اول یه جا نوشته "ضروری بودن دامنه" روبروش اون تیک رو بردار.
موفق باشید
اگر منظور شما نمايش صفحه خريد دامنه هستشباید بگم که صفحه خرید دامنه نمیاد به عکس نگاه کن لطفا" صفحه تنظیمات سرور هستش
-
-
عضو جدید
نوع محصول رو از "سرور مجازی/ اختصاصی" به "دیگر" تغییر بده درست میشه.
Email: Borhani.92 at gmail dot com
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mehdi92
نوع محصول رو از "سرور مجازی/ اختصاصی" به "دیگر" تغییر بده درست میشه.
مرسی حل شد یه مشکل دیگه هم دارم وقتی قیمت محصول رو مثلا" 15.000 تومن میزنم این مقدار زمان سفارش همون 15.000 تومنه اما زمانی که به درگاه بانک ملت وصل میشه میشه 15.000 ریال یعنی 1500 تومن باید چکار کنم که اومجا بشه 150.000 ریال
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
مرسی حل شد یه مشکل دیگه هم دارم وقتی قیمت محصول رو مثلا" 15.000 تومن میزنم این مقدار زمان سفارش همون 15.000 تومنه اما زمانی که به درگاه بانک ملت وصل میشه میشه 15.000 ریال یعنی 1500 تومن باید چکار کنم که اومجا بشه 150.000 ریال
قیمت ها رو به ریال بزنید!
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
والا من جدیدا زیاد باهاش کار نکردم و قبلا هم زرین پال داشتم و مشکلی با تومن نداشت شما میتونی قیمت هات رو به ریال تبدیل کنی و تو بخش واحد پولیت، تومان به ریال ویرایش کنی.
Email: Borhani.92 at gmail dot com
-
-
عضو دائم
آره به ریال زدم اما ریال حال نمیده :دی
-
-
May 17th, 2012, 16:49
عضو دائم
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f177/44276/
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-