اگه سابنت هست باید روتر ایجاد کنید و یکی از ip های سابنت رو به عنوان gateway تعریف کنید.
اگر singel ip هست که باید مک آدرسش رو هم درست وارد کنید.
ایشون گفتن ip مورد نظر رو در اون سروری که net داشت امتحان کردن و مشکلی نبوده و فقط در این ویندوز جدید که ادد میکنه مشکل داره!
فایروال سرور ویندوز روشن نیست؟
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سرور را که گرفتم نبود الان هم هیچ پیامی و یا هیچ اخطاری نیومده برای من حتی ip 4 تست کردم باز هم مشکل داره
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
آهان، من برعکس این قضیه متوجه شدم!
ویرایش توسط AvalinHost : May 17th, 2012 در ساعت 16:09
این ip هایی که میگین مشکل داره سابنت هست که دیتاسنتر داده ویا singel ip هست؟
با سلام کارت شبکه رو روی e1000 بگذارید..و اینکه آی پی تون رو هم چک کنید بسته نباشه
داخل اون سرور مجازی که مشکل نداشت اطلاعت جدید وارد شد مشکل نداره
به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه برای هر بار نصب ویندوز جدید دیتابیس جدید هم ساخته میشد یعنی کلا سرور مجازی جدید می ساختم و سیستم عامل نصب می کردم ولی جواب نمی گرفتم الان با این تغییر الان ip هایی که جواب نمی داد جواب داد در هر بار ساخت جدید سرور مجازی ونصب ویندوز تمامی تنظیمات از اول وکامل انجام می شه ولی جواب نمی داده حتی نزدیک به 1 ساعت چند تنظیمات چک کردم
به نظر شما دلیل کار ندادن یک ip سرور مجازی وکار دادن همان ip روی یک سرور مجازی دیگه چیه ؟
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
همین کار ها را انجام میدم ولی مشکل داشت
حتی چند بار هم آموزش هایی که شما قرار دادید را دیدم همه کار ها را انجام دادم ولی مشکل پابرجا بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)