صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: سیستم فایروال دریا برای شما

عضو انجمن darya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    101 پست

پیش فرض سیستم فایروال دریا برای شما

سلام

چند وقت پیش بچه های شرکت شروع به نوشتن یک اسکریپت برای بالا بردن امنیت سایت ها کردن

فایروال دریا تنها چند کیلو بایت حجم داره و نیاز به هیچ چیزی برای نصب و راه اندازی نداره .نصبش هم خیلی ساده هست. (اگر دوست داشته باشید براتون حتی رایگان نصب می کنیم )

این فایروال ما یک سری متد و روش های هکینگ رو تو خودش داره و در صورتی که احساس کنه یک کاربر داره کارای خطر ناک انجام میده سریع جلوشو میگیره

تا جایی که امکان داشته جوری برنامه رو نوشتیم که با تمامی سیستم های مدیریت محتوا موجود سازگار باشه (مثلا با whmcs کاملا سازگار هست)

این اسکریپت به سرور ما اتصال داره و اپدیت میشه به صورت اتوماتیک ..

(نمونه کاملش رو پارسال تا مرحله کشوری جشنواره خوارزمی رفت فعلا داریم کامل ترش می کنیم که به عنوان نسخه کامل بیرون بدیم)

قیمت فعلا رایگان ولی برای دریافت لایسنس و روش نصب اگر دوست دارید باید با ما تماس بگیرید که راحت ترین راه یاهو مسنجره
    ای دی ما
    daryaco_net@yahoo.com

اگر دوست داشتید فقط با روش کار برنامه هم اشنا بشید به من پی ام بدید که یک نسخه انلاین هست به شما نشون بدم روش کارو...

موفق باشید
    شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا | دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@

2. تعداد تشکر ها ازdarya به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید novindesigners آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : سیستم فایروال دریا برای شما

اینشالله موفق باشین
    ویرایش توسط novindesigners : May 18th, 2012 در ساعت 01:06

5. تعداد تشکر ها ازnovindesigners به دلیل پست مفید

عضو انجمن irihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    331
    تشکر شده در
    230 پست

این همون فایرال امیر نیست؟
    زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
    هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست

7. تعداد تشکر ها ازirihost به دلیل پست مفید

عضو انجمن 3245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    479
    تشکر تشکر شده 
    927
    تشکر شده در
    569 پست

سلام
    امیدوارم اسپم حساب نشه
    اینکه یک سیستم رشد میکنه و قدرتش زیاد میشه اینه که تمام متد رو رو میکنه + اینکه نسخه رایگان رو برای دانلود عموم میزاره (همچین گروه خبره ای قطعا از پس طراحی نسخه رایگان برای این سیستم بر میاند
    گزینه بعدی اینه که شما باید متد رو بیان کنید، اینی که من بیام بگم من یک کارایی میکنم شما از هک نجات کنید (ایرانیا به این میگن وعده سر خرمن(امیدوارم ناراحت نشید(واقعیت هست)))
    متد باید کامل بیان بشه

ارادتb-)

9. تعداد تشکر ها از3245 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    138
    تشکر تشکر شده 
    285
    تشکر شده در
    113 پست

امیدوارم موفق باشید

داخل پرانتزی (روند کاریش رو اگه تصویری می تونستید قرار بدید عالی بود حالا به هر شکلی)

11. تعداد تشکر ها از mckeen به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    155 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3245 نمایش پست ها
    سلام
    امیدوارم اسپم حساب نشه
    اینکه یک سیستم رشد میکنه و قدرتش زیاد میشه اینه که تمام متد رو رو میکنه + اینکه نسخه رایگان رو برای دانلود عموم میزاره (همچین گروه خبره ای قطعا از پس طراحی نسخه رایگان برای این سیستم بر میاند
    گزینه بعدی اینه که شما باید متد رو بیان کنید، اینی که من بیام بگم من یک کارایی میکنم شما از هک نجات کنید (ایرانیا به این میگن وعده سر خرمن(امیدوارم ناراحت نشید(واقعیت هست)))
    متد باید کامل بیان بشه

ارادتb-)
    یعنی میگی برنامه نویس بیاد تموم کارش را برا دیگران رو کنه ؟
    به نظر من خیلی غیر منطقی هستید
    هیچ کجا روششون را رو نمیکنن مثل این میمونه بگی مثلا یه شرکت ویروس یاب بیاد بگه من از این روش برا پیدا کردن ویروس استفاده میکنم میشه ؟

13. تعداد تشکر ها ازOnly4U به دلیل پست مفید

عضو انجمن 3245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    479
    تشکر تشکر شده 
    927
    تشکر شده در
    569 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Only4U نمایش پست ها
    یعنی میگی برنامه نویس بیاد تموم کارش را برا دیگران رو کنه ؟
    به نظر من خیلی غیر منطقی هستید
    هیچ کجا روششون را رو نمیکنن مثل این میمونه بگی مثلا یه شرکت ویروس یاب بیاد بگه من از این روش برا پیدا کردن ویروس استفاده میکنم میشه ؟
    نه نه، بد متوجه شدی برادر، من نمیگم بیان بگن متدها چطور کار میکنن، اما بالاخره باید اسم متدها بیان بشه
    خوب من تا وقتی ندونم چطور از سیستمم محافظت میشه نمیرم خریداری نمیکنم

15. تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    101 پست

سلام
    امیدوارم اسپم حساب نشه
    متد باید کامل بیان بشه

ارادتb-)
    این نسخه ما فعلا رایگان هست و دوست داریم تمامی دوستان که کار هاستینگ دارن تو ایران از این اسکریپت استفاده کنن که دیگه شاهد هک شدنشون نباشید
    یکی از کار هایی که گروه ما به صورت حرفه ای انجام میده امنیت شبکه هست که در این مورد پروژه های خیلی بزرگی رو شرکت انجام داده

اما سیستم رو به صورت نیمه کد باز برای شما قرار میدیم ..

ما این فایروال رو به مدت ۱ سال روی یک سایت خبری هک و امنیت تست کردیم که توی این یک سال این سیستم هک نشد با این که بیش از چند هزار حمله سوء قصد صورت گرفت که هیچ کدوم موفق نبود

این فایروال کاملا توسط مدیر های تیم امنیتی اشیانه و تیم امنیتی pc7تست شده و همشون تایید می کنن .. می تونید بپرسید ...از تجربه همشون استفاده کردیم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط irihost نمایش پست ها
    این همون فایرال امیر نیست؟
    خیر این سیستم ما کاملا از پایه توسط خوده ما نوشته شده ... از روش خیلی ساده ای استفاده می کنه ... (اگر میشه لینک فایروال این بنده خدا رو بدید ببینیم ) تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط novindesigners نمایش پست ها
    اینشالله موفق باشین
    نه نه، بد متوجه شدی برادر، من نمیگم بیان بگن متدها چطور کار میکنن، اما بالاخره باید اسم متدها بیان بشه
    خوب من تا وقتی ندونم چطور از سیستمم محافظت میشه نمیرم خریداری نمیکنم
    برای همه دوستان که دوست دارن بدونن این سیستم چه طوری کار می کنه ... ای دی بنده رو ادد کنن من روی دمو انلاین روش کار رو کاملا براشون توضیح میدم ... مشکلی نیست ...
    شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا | دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@

17. تعداد تشکر ها ازdarya به دلیل پست مفید

عضو جدید m2coyote آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    104
    تشکر شده در
    74 پست

امیدوارم که موفق باشید.فایروال هایی که کرنلشون هم توسط خود تیم نوشته شه خیلی کمه تو ایران و اینکار شما باعث افتخار هست.بیشتر میان فایروال های اوپن سورس رو تغییر میدن و فارسیش میکنن و به قیمت های هنگفت میفروشن
    در مورد فایروال های سخت افزاری اینو شاهد بودم

پیشنهاد من اینه که دوستانی که به امر امنیت علاقمند هستن لاقل این فایروال که رایگان هستش رو بگیرن و اگه مشکلی در نحوه ی کارش دیدن رو به این تیم اطلاع بدن.

موفق باشید
    ویرایش توسط m2coyote : May 27th, 2012 در ساعت 19:25 دلیل: غلط املایی

19. تعداد تشکر ها از m2coyote به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m2coyote نمایش پست ها
    امیدوارم که موفق باشید.فایروال هایی که کرنلشون هم توسط خود تیم نوشته شه خیلی کمه تو ایران و اینکار شما باعث افتخار هست.بیشتر میان فایروال های اوپن سورس رو تغییر میدن و فارسیش میکنن و به قیمت های هنگفت میفروشن

پیشنهاد من اینه که دوستانی که به امر امنیت علاقمند هستن لاقل این فایروال که رایگان هستش رو بگیرن و اگه مشکلی در نحوه ی کارش دیدن رو به این تیم اطلاع بدن.

موفق باشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط m2coyote نمایش پست ها

موفق باشید
    مرسی از شما ...
    ما قبلا تو یک پروژه طراحی فایروال سخت افزاری بودیم که بعد از تموم شدن اون یک ایده خیلی ساده به فکرمون رسید که میتونه خیلی جالب تر جلو حملات رو بگیره ... و ما هم سریع پیاده سازیش کردیم
    داریم برای لایسنس روی این فایروال کار میکنیم ولی متاسافته به هیچ جا نمیرسیم اگر مجبور بشیم کل سورس رو بدیم به طرف بدونه لایسنس مجبوریم یک مبلغی بگیریم .. فعلا سرویسی وجود نداره ...
    ولی به زودی حتمی اعلام می کنیم

کسی از دوستان که متد های مثل LFI /RFI /SQL injection بلده میتونه روی سایت ما تست کنه ... این فایروال الان روی سایت ما نصبه (البته نسخه کاملش نه)

21. تعداد تشکر ها از darya به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)