-
May 16th, 2012, 13:42
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی لینوکس - Ubuntu
پشتیبانی نرم افزاری وظیفه فروشنده نیست
-
تعداد تشکر ها ازmehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012 13:42
# ADS
-
May 16th, 2012, 13:49
کسی که میگه سرورش مشکل نداره باید ثابت کنه
من از پارس پک سرور گرفتم یه دونه مشکل سرور این اقا رو نداشت.از سرعت بوت شدن تا دسترسی روت و نصب اسکریپت همه عالی بود.اگه مشکل از من بود باید روی اون سرور هم به مشکل بر می خوردم.خوبه جرات داشته باشیم بعضی وقتا اشتباهمون رو گردن بگیریم.اگر اشتباه از من بوده باشه همینجا گردن میگیرم و عذرخواهی می کنم.ایشون نشون بدن سرورشون مشکل نداره و اسکریپت نصب میشه تا من معذرت بخوام.اما اگر نتونست بحث عوض میشه
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
پشتیبانی نرم افزاری وظیفه فروشنده نیست
چون سوادش رو نداره.فقط یاد گرفته چطور با مجازی ساز چند تا vps بسازه و بعد از کلی اسپم زدن و رسوندن پست هاش به 100 تا بیاد اینجا تاپیک فروش بزنه
زیاد بودن افرادی که اومدن و نتونستن ادامه بدن و رفتن.برید تاپیک های مال 2 سال پیش رو ببینید و بررسی کنید چند نفر موندن
شما هم ...
-
تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 13:58
عضو انجمن
واقعا جالب شده تایپک در قسمت در خواست سرور مجازی تبدیل شده به میز جنگ
با این که این موضوع به هیچ وجه به من ارتباطی نداره ولی بهترهست سطح خواسته های خودتان از مدیران سرور کمتر کنید یک مدیر سرور بعد از فروش قسمتی از سرور اصلی خود وظیفه ای جز نگهداری و اپ بودن ندارد اما اشخاصی که خرید میکنند انتظار دارند هر موقع به مشکلی خوردند ما برایشان رفع کنیم به عنوان مثال یکی از دوستان دیشب با من تماس گرفتند و گفتند مشکل دارند بعد از چک کردن سرویس ایشان دیدم تنها یک رست به vps داده میشد مشکل بر طرف میشد ولی انتظار میره که این کار را من یا همکاران عزیزم انجام بدهند
خواهشا سطح انتظارات خود را پایین تر بیارید
قصد توهین به هیچ وجه نداشتم و کوچکتر از همه ی دوستان هستم
از مدیر انجمن هم درخواست میکنم این تایپک ببندند انگار درخواست سرور مجازی بوده ولی بیشتر به تصویه حساب شخصی تبدیل شده
-
تعداد تشکر ها ازilmavps به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 14:14

نوشته اصلی توسط
parsa7
چون سوادش رو نداره.فقط یاد گرفته چطور با مجازی ساز چند تا vps بسازه و بعد از کلی اسپم زدن و رسوندن پست هاش به 100 تا بیاد اینجا تاپیک فروش بزنه
زیاد بودن افرادی که اومدن و نتونستن ادامه بدن و رفتن.برید تاپیک های مال 2 سال پیش رو ببینید و بررسی کنید چند نفر موندن
شما هم ...
شما هم فقط بویی از لوگین کردن بردین.علم نصب اسکریپت ندارید.
به احتمال 100% از یه جایی یاد گرفیتن ولی نصب افزونه هارو نگفته داخل آموزش واسه همین اجبار دارین که فروشنده نصب کنه ویا هر بار که خرابش کردین دوباری رایگان نصب کنه .
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

نوشته اصلی توسط
ilmavps
واقعا جالب شده تایپک در قسمت در خواست سرور مجازی تبدیل شده به میز جنگ
با این که این موضوع به هیچ وجه به من ارتباطی نداره ولی بهترهست سطح خواسته های خودتان از مدیران سرور کمتر کنید یک مدیر سرور بعد از فروش قسمتی از سرور اصلی خود وظیفه ای جز نگهداری و اپ بودن ندارد اما اشخاصی که خرید میکنند انتظار دارند هر موقع به مشکلی خوردند ما برایشان رفع کنیم به عنوان مثال یکی از دوستان دیشب با من تماس گرفتند و گفتند مشکل دارند بعد از چک کردن سرویس ایشان دیدم تنها یک رست به vps داده میشد مشکل بر طرف میشد ولی انتظار میره که این کار را من یا همکاران عزیزم انجام بدهند
خواهشا سطح انتظارات خود را پایین تر بیارید
قصد توهین به هیچ وجه نداشتم و کوچکتر از همه ی دوستان هستم
از مدیر انجمن هم درخواست میکنم این تایپک ببندند انگار درخواست سرور مجازی بوده ولی بیشتر به تصویه حساب شخصی تبدیل شده
لطفا پست رو ببندین.
-
تعداد تشکر ها ازrazavihost به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 14:15

نوشته اصلی توسط
razavihost
شما هم فقط بویی از لوگین کردن بردین.علم نصب اسکریپت ندارید.
به احتمال 100% از یه جایی یاد گرفیتن ولی نصب افزونه هارو نگفته داخل آموزش واسه همین اجبار دارین که فروشنده نصب کنه ویا هر بار که خرابش کردین دوباری رایگان نصب کنه .
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
لطفا پست رو ببندین.
عزیزم نمیخواد الکی وقتت رو بزاری واسه این بنده خدا..خودت خوب میدونی تابستون داره نزدیک میشه از اینجوری آدم ها زیاد پیدا میشه
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 14:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsa7
شما هم ...
شما هزینه مدیریت سرور رو بده ببین سواد داره یا نه، شما که میگی با سوادی مشکل خودت رو حل کن
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

نوشته اصلی توسط
faranetwork
خودت خوب میدونی تابستون داره نزدیک میشه از اینجوری آدم ها زیاد پیدا میشه
بابا تابستونی هم با معرفتند اینجوری نیستند دیگه
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 14:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsa7
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
شما هم ...
شما وقتی بلد نباشی 2 تا افزونه نصب کنی و از سیستم عامل درست استفاده کنی که نترکه و بخوان عوض کنن که نمیتونی
این در خواست های که تو پست اول کردی رو همه با دریافت هزینه انجام میدن چون اینا همون مدیریت سرور میشه
اگر سوادش رو نداشتن همکارا نمیامدن تاپیک فروش بزنن شما ادب را فرا بگیر
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 14:31
خدا رو شکر می کنم که یوزرهایی که اینجا امدن و نطق کردن, رنک سایت هاشون و تاریخ عضویتشون و اعتبارشون گویای همه چیز هست
دوست دارم چند ماه اینده بیام اینجا و یادی بکنم از این فروشندگان دانا تا ببینم کجای کار هستند
وقتی به جای درس و مدرسه میاید اینجا به فروش vps مشغول میشید نتیجه همین میشه دیگه
این اقای روبینا هم نتیجه نصب اسکریپت رو اعلام نکردن
حالا من با همه بی سوادیم نصب کردم و دارم استفاده می کنم اما دوست دارم بدونم ایشون هم میتونه نصب کنه یا هنوز درگیره باهاش؟
-
تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 14:36

نوشته اصلی توسط
parsa7
خدا رو شکر می کنم که یوزرهایی که اینجا امدن و نطق کردن, رنک سایت هاشون و تاریخ عضویتشون و اعتبارشون گویای همه چیز هست
دوست دارم چند ماه اینده بیام اینجا و یادی بکنم از این فروشندگان دانا تا ببینم کجای کار هستند
وقتی به جای درس و مدرسه میاید اینجا به فروش vps مشغول میشید نتیجه همین میشه دیگه
این اقای روبینا هم نتیجه نصب اسکریپت رو اعلام نکردن
حالا من با همه بی سوادیم نصب کردم و دارم استفاده می کنم اما دوست دارم بدونم ایشون هم میتونه نصب کنه یا هنوز درگیره باهاش؟
شما خودتان اگر کمی سواد داشتید متوجه میشدید که به هیچ وجه نصب اسکریپت وظیفه کسی که سرور مجازی خریدی نیست
شما برید مثلا از hostgator.com یا همان leaseweb.com که خودتون گفتید یک سرور مجازی یا اختصاصی خریداری کنید با کلی منت شاید برای شما یک کنترل پنل نصب کنند
به نظر شما براتون اسکریپت هم نصب میکنند !؟؟!!
یعنی دیتاسنتر هم که نصب نمیکنه در سطح دانش فنی پرسنل دیتاسنتر نیست ؟!!
دانش فنی شما که درخواست بی نهایت osreload رایگان با نصب اسکریپت رایگان روی سرور مجازی داری از یک دیتاسنتر بیشتره ؟!!
واقعا بعضی ها با نهایت پرویی یک حرفی میزنن که ادم خندش میگیره اونم جایی که همه کارشون اینه
-
تعداد تشکر ها از30tGame به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 14:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsa7
ما که عقلمون تو چشمون نیست به نظر شما تاریخ عضویت و رنک سایت نشانه علم هستش :::::::دی دل مارو شاد کردی 
اگه نمیدونی بدون سایتهای فروش سرور مثل سایت موزیک نیست هر دقیقه آپدیت بشه و رنکش بره بالا :::::::دی
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید