The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِباعرض سلام و درود و صلوات
وقت بخیر
ببخشید وب هاستینگ در ایران علم نوپایی در کل اصلا فناوری اطلاعات و نرم افزار علم نوپایی در کشور هستند
و این جایه خوشحالی که افراد زیر 20 سال مهارت وب هاستینگ یا برنامه نویسی و... دارند
پس لطفا نگید چون سن پائینه هیچی نمی فهمه نه اینطور نیست
به نظر شخصی بنده بهتره افراد با افکار وعقاید تحلیل کنیم نه با سن
در مورد قیمت های پائین اینو بگم هرشرکت و فردی قیمت خودش با توجه به سرمایه گذاریش داره
بهتره یه سطح مشخص باشه تا قیمت مشخص
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
من فروشنده نیستما ولی خوب مگه زوره!؟
باید سواد مشتری بالا بره تا فرق کیفیت بالا و پایین رو بفهمه
البته 1چیز بگما
من طراح سایت هستم
اکثر مشتریانی که میگه مثلا 1گیگ هاست با کیفیت میخوام بیشتر از 50 مگ رو سایتش آپلود نمیکنه و بیشتر از 20 بازدیدکننده در روز هم نداره! پس همون هاست یا سرور ضعیف هم کارشو راه میندازه!
اونی هم که حرفه ای هست و سوادشو داره که میفهمه قیمت پایین بی دلیل نیست!
پس دیگه نیازی نیست نگران چیزی باشید!
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
ضمنا من 16-17 سالمه!
من زمانی میخواستم وارد کار هاستینگ و سرور شم اما دیدم تخصص و فرصتشو ندارم و این به ضرر مشتریمه و مهمتر از اون به اعتبار خودم لطمه میزنه...
اما تخصص برنامه نویسی سایت رو دارم و انجامم میدم...
پس روی سن تحلیل نکنید
دلیل نداره اون که زیر 18 هست کارش بد باشه یا اونی که +18 هست کارش درست باشه
ویرایش توسط AbiriAmir : May 16th, 2012 در ساعت 14:14
نمیخوام نام ببرم اما وقتی طرف رم 1 گیگ با هارد 200 گیگ رو 14 قیمت میده از این بدتر ؟البته اینکار از نظر من نشونه ضعف فروشندست
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
هاستینگ کوچیک و بزرگ نداره شما کافیه قبل از فروش یک دور رسیدگی کنی به سرور و منابع و سپس شروع به فروش کنید
مسلما ما روی سرور های آلمان که قیمت پایین و منابع بالا دارند تا سرور انگلیس که با همون مقدار منابع قیمت سه برابر دارند رو تهیه می کنیم
قیمت گذاری و مانور روشون فرق خواهد کرد
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
سرور مجازی kimsufi
24GB RAM 2TB HDD = 130 T با 32 تا ایپی می شه حدود 200
حالا این سرور و تقسیم بندی می کنیم
2ترا هارد داریم
1ترابایت رو آفر ویژه می زنیم 200 گیگ هارد و رم 1 می شه 84 هزار تومن
1تراهارد می مونه و 17 گیگ رم
17تا رم 1گیگ با 50 گیگ هارد
17x15 = 255
این سرور سود داده
این نمونه ای بود که خیلی سریع فقط خواستم براتون بگم در دیتاسنتر هتزنر می شه خیلی فراتر از اینا مانور داد وقتی سروری با 4تا هارد 3 ترا و 32 گیگ رم می شه 300 تومن
OldProfile
سرور مجازی kimsufi
24GB RAM 2TB HDD = 130 T با 32 تا ایپی می شه حدود 200
حالا این سرور و تقسیم بندی می کنیم
2ترا هارد داریم
1ترابایت رو آفر ویژه می زنیم 200 گیگ هارد و رم 1 می شه 84 هزار تومن
1تراهارد می مونه و 17 گیگ رم
17تا رم 1گیگ با 50 گیگ هارد
17x15 = 255
این سرور سود داده
این نمونه ای بود که خیلی سریع فقط خواستم براتون بگم در دیتاسنتر هتزنر می شه خیلی فراتر از اینا مانور داد وقتی سروری با 4تا هارد 3 ترا و 32 گیگ رم می شه 300 تومن[/QUOTE]
----------------------------------------------------------------------------------------
شاید شما فقط داری اجاره میدی ولی ما با پشتیبانی 24 ساعته حتی بارها شده طرف ساعت 4 صبح از خواب بیدارمون کرده کارشو راه انداختیم به نظر شما فقط اجاره کردن و اجاره دادن هستش ؟ ما که این منطق رو قبوا نداریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)