-
پیشنهاد برای همکاران جهت تنظیم هزینه و حفظ کیفیت سرور ها
سلام
خدمت تمامی دوستان و همکاران فروشنده سرور و خریداران محترم.
میدونم از این تاپیک ها زیاد ایجاد شده. و جوابهایی هم داده شده .
اما می خواهم با ایجاد این تاپیک به یک نتیجه کلی برسیم.
اول تجربه خود را از پایین بودن قیمت میگم
هزینه سرور ماهانه 350 هزار تومان.
هزینه رم 256 ماهانه 10 هزار تومان - 20 عدد = 200 هزار تومان
هزینه رم 512 ماهانه 15 هزار تومان - 15 عدد = 225 هزار تومان
هزینه رم 1024 ماهانه 20 هزار تومان - 10 عدد = 200 هزار تومان
در کل سود این سرور 270 هزار تومان میشه .
اما در مقابل هر روز تیکت زدن مشتری برای پایی اومدن کیفیت سرور - نارضایتی - تحت فشار بودن منابع سرور ( واقعا یک سرور چقدر منابع داره که این همه فشار رو تحمل میکنه در ضمن دوستان تضمین هم میدن)
من واقعا خودم احساس شرمندگی کردم با این وضعیت سرویس دهی . می دونم هم بعضی از دوستان که با قیمت پایین میدن بر روی سرور فشار میارن.
پیشنهاد من این هست که دوستان به جای اینکه رم 256 رو 10 تومان بدن از 15 هزار تومان شروع کنند.
به جای اینکه 40 نفر رو رو سرور قرار بدن 20 نفر باشه اما کیفیت بهتر باشه.
برا کلیه فروشندگان نیز پیشنهاد میدم همگی باهم به توافق برسیم و مثل دیگر شغل ها قیمت پایه و سقف برای سرور ها در نظر بگیریم.
مثلا شروع قیمت رم 256 از 15 هزار تومان باشه تا 18 هزار تومان
تا تمامی فروشنده ها در این مابین برای سرویس دهی خود قیمت گذاری کنند .
اینکار باعث خواهد شد تا کیفیت سرویس دهی بهتر شود و فروشنده هایی که توانایی مالی کمی نیز دارند با این کار حد اکثر میتونن هزینه سرور خود را تامین کنند.( نه اینکه ارزون بدن تا مشتری زیاد بشه هزینه سرور رو در بیارن. به دوستان برنخوره خودم رو می گم.)
خریداران نیز دیگر دنبال ارزانی نخواهند بود و دنبال پشتیبانی خوب خواهند بود.
امیدوارم تمای فروشندگان در این تاپیک شرکت کنند و نظرات خود را بگند و یک نتیجه کلی بگیریم و برای مدیریت سایت این نتیجه را پیشنهاد کنیم تا در قوانین اعمال کنند.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
-
تعداد تشکر ها ازaph به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012 13:11
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : پیشنهاد برای همکاران جهت تنظیم هزینه و حفظ کیفیت سرور ها
از این پیشنهاد ها به اندازه عمر این انجمن داده شده هیچ نتیجه ای هم نداشته
هرکس سیاست کاری خودش رو داره

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
GOD
از این پیشنهاد ها به اندازه عمر این انجمن داده شده هیچ نتیجه ای هم نداشته
هرکس سیاست کاری خودش رو داره
سلام
منم اول گفتم از این تاپیک ها زیاد هست . اما گفتم بهتر است دیگر به نتیجه برسیم و اینکار تنها با همکاری فروشنده ها انجام میشه. که هم به نفع مشتری خواهد بود هم به نفع فروشنده.
The Best Dedicated & VPS
-
تعداد تشکر ها ازaph به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
ببینید یه فروشنده هست 10 گیگ هارد اضافه میده 3000 یه فروشنده هم هست 100 گیگ هارد میده 7000 تومان
تفاوت خیلی بیشتر از اینا هست.به نظر من کاری از دست فروشنده ها بر نمیاد چون بلاخره عده ای هستند که خواسته یا نا خواسته بازار رو خراب میکنند و فقط هم توی این حرفه نیست توی همه حرفه ها هست
اکثر افراد حرفه ای دنبال کیفیت بالا هستند به قیمت ارزون.افرادی هم که دنبال قیمت ارزون هستند همون بهتر سرشون به سنگ بخوره تا دیگه سراغ افرادی که خدماتشون کیفیت نداره نرند.
سعی کنید کیفیت کارتون رو بالا ببرید مصرف کنند خودش میاد(الان نمونه hostdl معروف شده برای اینکه کیفیت و پشیبانی خیلی خوبی داره هیچ کس نمیگه چون ارزونه بریم ازش بگیریم)

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
GOD
ببینید یه فروشنده هست 10 گیگ هارد اضافه میده 3000 یه فروشنده هم هست 100 گیگ هارد میده 7000 تومان
تفاوت خیلی بیشتر از اینا هست.به نظر من کاری از دست فروشنده ها بر نمیاد چون بلاخره عده ای هستند که خواسته یا نا خواسته بازار رو خراب میکنند و فقط هم توی این حرفه نیست توی همه حرفه ها هست
اکثر افراد حرفه ای دنبال کیفیت بالا هستند به قیمت ارزون.افرادی هم که دنبال قیمت ارزون هستند همون بهتر سرشون به سنگ بخوره تا دیگه سراغ افرادی که خدماتشون کیفیت نداره نرند.
سعی کنید کیفیت کارتون رو بالا ببرید مصرف کنند خودش میاد(الان نمونه hostdl معروف شده برای اینکه کیفیت و پشیبانی خیلی خوبی داره هیچ کس نمیگه چون ارزونه بریم ازش بگیریم)
تشکر بابت نظرات شما.
من پیشنهاد دادم شروع از قمیت ثابت باشه. حالا چه با هارد پایین یا بالا چون هزینه هارد ها متفاوت هست.
من خودم واقعا تجربه کردم و شرمنده مشتری می شدم و تصمیم گرفتم هزینه کمتر نفروشم. تا کیفیت بهتری داشته باشه. به هر حال ممنون
The Best Dedicated & VPS
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aph
سلام
خدمت تمامی دوستان و همکاران فروشنده سرور و خریداران محترم.
میدونم از این تاپیک ها زیاد ایجاد شده. و جوابهایی هم داده شده .
اما می خواهم با ایجاد این تاپیک به یک نتیجه کلی برسیم.
اول تجربه خود را از پایین بودن قیمت میگم
هزینه سرور ماهانه 350 هزار تومان.
هزینه رم 256 ماهانه 10 هزار تومان - 20 عدد = 200 هزار تومان
هزینه رم 512 ماهانه 15 هزار تومان - 15 عدد = 225 هزار تومان
هزینه رم 1024 ماهانه 20 هزار تومان - 10 عدد = 200 هزار تومان
در کل سود این سرور 270 هزار تومان میشه .
اما در مقابل هر روز تیکت زدن مشتری برای پایی اومدن کیفیت سرور - نارضایتی - تحت فشار بودن منابع سرور ( واقعا یک سرور چقدر منابع داره که این همه فشار رو تحمل میکنه در ضمن دوستان تضمین هم میدن)
من واقعا خودم احساس شرمندگی کردم با این وضعیت سرویس دهی . می دونم هم بعضی از دوستان که با قیمت پایین میدن بر روی سرور فشار میارن.
پیشنهاد من این هست که دوستان به جای اینکه رم 256 رو 10 تومان بدن از 15 هزار تومان شروع کنند.
به جای اینکه 40 نفر رو رو سرور قرار بدن 20 نفر باشه اما کیفیت بهتر باشه.
برا کلیه فروشندگان نیز پیشنهاد میدم همگی باهم به توافق برسیم و مثل دیگر شغل ها قیمت پایه و سقف برای سرور ها در نظر بگیریم.
مثلا شروع قیمت رم 256 از 15 هزار تومان باشه تا 18 هزار تومان
تا تمامی فروشنده ها در این مابین برای سرویس دهی خود قیمت گذاری کنند .
اینکار باعث خواهد شد تا کیفیت سرویس دهی بهتر شود و فروشنده هایی که توانایی مالی کمی نیز دارند با این کار حد اکثر میتونن هزینه سرور خود را تامین کنند.( نه اینکه ارزون بدن تا مشتری زیاد بشه هزینه سرور رو در بیارن. به دوستان برنخوره خودم رو می گم.)
خریداران نیز دیگر دنبال ارزانی نخواهند بود و دنبال پشتیبانی خوب خواهند بود.
امیدوارم تمای فروشندگان در این تاپیک شرکت کنند و نظرات خود را بگند و یک نتیجه کلی بگیریم و برای مدیریت سایت این نتیجه را پیشنهاد کنیم تا در قوانین اعمال کنند.
با تشکر.
امکان اینکار نیست همه دوست دارن قیمت مشخص باشه
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
سلام
این صنف یک صنفی هست با قیمت آزاد! و نه نظارتی روش میشه و نه کسی میتونه براش قیمت تعیین کنه
من خودم به شدت مخالف ارزان فروشی هستم. اما کسی که فخواد فعالیت کنه باید بتونه مشتری خودش رو جذب کنه
مشکل این مملکت اینه که میانگین سنی افراد شاغل در این عرصه زیر 20 سال هست
که میشه گفت 80% هم زیر 18 سال هستن و اصولا بعد از ساعت 1 وقت میکنن به سایت برسن
فروش سرور براشون یه تفریح هست نه کار!
مشخصه که این صنف به هیچ جایی نمیرسه. مشکلکاصلی این صنف این هست که هرکسی که فرق آفتابه رو با آی پی متوجه شد میاد سرور میفروشه. بنده منظورم هسچیک از عزیزان حاظر نیست امیدوارم سوء تفاهم نشه
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
امکان اینکار نیست همه دوست دارن قیمت مشخص باشه
حد اقلش در این انجمن فروشنده ها گاه با هم به توافق برسن میتونن این کارو بکنن که هزینه خود سرور فیمت پایه و ثابت باشه. هزینه منیج و کارهای دیگه نیز سلیقه ای هست.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
-
-
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2012, 13:49
عضو انجمن
اولا خبر صنف شدن هاستینگ ها به گوش می رسه
دوما این مورد که شما گفتید چیز خیلی عجیبی هست
آیا شما تمام مشتریاتون از این انجمن هستند؟
دوست عزیز یک قیمت به عنوان پایه قرار گذاری می شه مثلا برای رم 256 قیمت 12000 هزار تومان برای مشتریان
در این ما بین شرکت وضعیت سرور ها رو نگاه می کنه و می بینه می تونه با هزینه پایینتری آفری جهت جذب مشتری ارائه بده
که 15 تا 25 درصد تخفیف می زنه و شروع به فروش ویژه می کنه
اما این مورد رو برای دوستانی که فقط از این انجمن کسب در آمد دارند و برای رقابت و جذب مشتری قیمت رو پایین میارند از نفر قبلی که مشتری جذب ایشون بشه رو باید گوش زد کرد
واقعا چنین افرادی نمی تونند عمر پایداری داشته باشند
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید