قصد من از این تاپیک تخریب کردن یکدیگر نیست بلکه رسیدن به یک نتیجه هست.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
منتظر تشکیل اتحادیه در این صنف باشید و منتظر هیتلر شدن سایتهایی که جواز فعالیت ندارند... خیلی زود دیر میشه برای برخی!
به هر حال اون روز پستهای دوستانی که بارها و بارها اصرار داشتند که این صنف رو نمیشه کنترل کرد کمی جالب خواهد بود.![]()
برای فروش کالاهای جدید، روی طرز ارائه ی آنها تمرین کنید.
خیلی خیلی ببخشید اما به نظرم این پست بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی!
دوست عزیز
شمایی که میفرمایید واقعا پشتیبانی مناسب دارید و قیمت پایین هم نمیدید
مطمین باشید اگه همینجوری که میگید باشه مشتریانتون هم اینو درک میکنن و نه تنها مشتری از دست نمیدید بلکه روز به روز به تعدادشونم اضافه میشه که ان شا الله که همینطورم باشه!
پس شما نگران چی هستید؟
مطمین باشید اونی که قیمت ارزون میده و پشتیبانی نداره مشتریی از شما کم نمیکنه... ضرری هم به شما نمیرسونه
The Best Dedicated & VPS
ضمنا هاستینگ مثل فروش جنس نیست که بشه قیمت ثابت روش گذاشت
به نظر من مثل 1جور مناقصه هست
هنر مدیر هاستینگ باید همین باشه که با روش هایی قیمت تمام شده رو واسه مشتری کم تر کنه
حالا بعضی ها که تازه وارد هستن بخاطر قیمت کیفیت رو فدا میکن که خوب اون مشخصه و مطمین باشید مشتری هم این چیزا رو میفهمه
پس اونی میتونه موفق باشه که سرویس خوب با قیمت مناسب ارایه بده
پس شما فرض کنید مشتریان کارشون رو تو مناقصه به شما میدن
اگر قیمت ها یکی بود که هرکس میومد1سرور میگرفت و با همون قیمت هم میفروخت و به ضرر همه بود!
ولی الان کسی که توانایی اینو داره که کیفیت و قیمت رو حفظ کنه موفقه
پس یکم که فکر کنید میبینید که اونجوری کار لوس میشه... در صورتی که الان افراد خبره ای در این کار هستن که قطعا موفق هستند
من کسایی رو دیدم که روی یک سرور با رم 24 تعداد 75 تا وی پی اس درست کردن با قیمت پایین دادن مشتری و مشتری هم بعد اینکه سرور رو تحویل میگیره میفهمه چه اشتباهی کرده و ماه بعد میره یجای دیگه
دوباره سرور طرف خالی میشه و باز میاد افر ارزون میده و بازم مشتری جدید و ادامه ماجرا ...........
سر یک سال هم 100 برابر پول سرور رو در میاره
سلام
خیلی منون از پاسخ شما.
با نظر شما موافق هستم. تا حدودی.
اما لا اقل میشه یک قیمت پایه در نظر گرفت اینطوری فروشنده هایی که قیمت سرور هاشون بالا هست می تتونن قیمت سرور را تنظیم کنن. فروشنده هایی هم که میخوان سرور را با هزینه کم بفروشن از قیمت پایه نتونن پایینتر بفروشن.
در این بین مشتری دنبال پشتیبانی خوب خواهد بود
The Best Dedicated & VPS
راستی 1چیز دیگه
فرض کنید 1 قطعه مکانیکی میخواین بخرید
جنس چینی هست، مثلا آلمانی هم هست در صورتی که جنس چینی کیفیت و بالطبع قیمت کمتری هم داره
میشه بگیم تجار اجازه وارد کردن جنس چینی رو ندارن؟
قطعا نمیشه گفت
اما مساله ای که هست اینه که باید اطلاع رسانی قوی بشه که هر کس میخواد سرور بگیره اطلاع داشته باشه که مثلا قیمت پایین چه دلیلی داره...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)