سلام.. دوستان خسته نباشيد
اول بگم كه اصلا منظوري ندارم ! و فقط جنبه آماري داره واسه خودم.. امروز جايي خوندم كه ايميل ها قبل از اين كه به دست گيرنده برسه يك بار چك ميشه
مي خواستم بدونم آيا درسته اين حرف ؟
سلام.. دوستان خسته نباشيد
اول بگم كه اصلا منظوري ندارم ! و فقط جنبه آماري داره واسه خودم.. امروز جايي خوندم كه ايميل ها قبل از اين كه به دست گيرنده برسه يك بار چك ميشه
باسلام
خوب چه نوع چک شدنی؟
حتما منظورتون این نیست که یکی بخونه درسته؟
شاید کلماتی رو تعریف کرده باشن که اگه تو یه ایمیلی وجود داشته باشه گذارش بده.
اصلا ميشه ؟ يعني گوگل و ياهو به همين راحتي باگ ميدن ؟
باگ های امنیتی که وجود داره.
ایمیل ها هم ثبت میشه.
ولی فکر نکنم کسی اینارو بخونه، مگر اینکه سازمان قضایی درخواست کنه. که در این صورت هم مشخص میکنه که ایمیل های چه کسی یا چه ای پی کنترل بشه.
این حرف هیچ پایه و اساسی نداره و کاملا بی معنی هستاول بگم كه اصلا منظوري ندارم ! و فقط جنبه آماري داره واسه خودم.. امروز جايي خوندم كه ايميل ها قبل از اين كه به دست گيرنده برسه يك بار چك ميشه
پروتکل https گوگل همه اطلاعات ورودی و خروجی رو تحت یک سرتیفیکیت معتبر رمزنگاری می کنه
البته قبلا اتفاق افتاده بود که ایران در بستر اینترنت خودش سرتیکیت ها نظیر کومودو و گوگل رو دور زده باشه
به نظر شما به چه دلیل باید ایمیل ها چک بشن؟ میشه دلیل واضحی برای این کار بیارید؟
به نظرم اینها همش حرفه
اول از همه گوگل و یاهو با ایران مشکل دارن و هیچگاه با سرویس های ایرانی ارتباطی برقرار نمبکنن که بخوان اطلاعات کاربرشون رو بدن به دیگران و اگر قرار بود ایمیل های یاهو و جیمیل کنترل بشه از سرویسی بیگانه
یاهو و گوگل باید میرفتن کشکشون رو میسابیدن
نه چک نمی کنن ، اما ایمیلها یکجا ذخیره میشهبعد آخر روز کاری کارمندا جمع میشن ایمیل های مردمو دور همی می خونن مسخره می کنن میخندن :| مگه بی کارن بشینن روزانه میلیاردها ایمیلو چک کنن ؟
جدا از شوخی ، اطلاعات ارسالی و دریافتی یه جا ذخیره میشن ، حالا یه ارگان مهم سیاسی مثل سازمان سیا یا موساد و سازمان وزارت اطلاعات ایران (واسه iran.ir ) ... ممکنه به این اطلاعات دسترسی داشته باشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)