صادرات خیلی وقته دیگه این کارمزدو نمیگیره.
صادرات خیلی وقته دیگه این کارمزدو نمیگیره.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
از آقای پنجه شاهی بپرسيد اون ليستی که سامان سيستم بهتون داد که توش نصف تراکنش ها به حساب مبدا برگشته بود رو چرا به جای اينکه نگاه کنيد فحش داديد :دی
تراکنش هایی رو ميشه ستل کرد که تو حساب واسطه به پرداخت مونده باشه. اونايي که دقيقا يک ثانيه بعد از انجام به حساب مبدا برگشته چی ؟
کلا به پرداخت و بانک ملت ديگه آبرویی براشون نمونده. کل اينترنت پر شده از خرابکاری هاشون. سرچ کنيد ببينيد چه خبره.
این که بابا خوبه ! اون بانکه بودا 30 هزار میلیاردی می خوردا ( صادرات )
وارد حسابت که می شی 25 تومن به خاطر چک کردن حسابت ازت می گیره ...
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
پ ن : کلا طرف بانک های دولتی نرین !
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
من کاری به مشکل شما با به پرداخت ندارماز آقای پنجه شاهی بپرسيد اون ليستی که سامان سيستم بهتون داد که توش نصف تراکنش ها به حساب مبدا برگشته بود رو چرا به جای اينکه نگاه کنيد فحش داديد :دی
تراکنش هایی رو ميشه ستل کرد که تو حساب واسطه به پرداخت مونده باشه. اونايي که دقيقا يک ثانيه بعد از انجام به حساب مبدا برگشته چی ؟
کلا به پرداخت و بانک ملت ديگه آبرویی براشون نمونده. کل اينترنت پر شده از خرابکاری هاشون. سرچ کنيد ببينيد چه خبره.
کلی عرض کردم
مثلا خود بنده اگر کاربر پرداخت کنه و به سایت برگده و ارور بده فاکتور پرداخت نشده میمونه تا تکلیفش مشخص بشه
نباید تراکنشی که معلوم نیست چظور بودهدر سیستم سایت خود ما پرداخت شده حساب بشه که بعد چنین مشکلاتی بوجود بیاد
انشالله که مشکلتون رفع بشه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
ما از طريق مراجع قانونی بر عليه به پرداخت اقدام کرديم. قطعا پيگيری قانونی زمان بر هستش.
فقط کلی عرض کردم که دوستان حواسشون به به پرداخت و عملکردش باشه.
سیستم اینترنت بانک و انتقال پولش بهترین هست و گردش کاری روزانه بالای 100 میلیون تومان رو در یک حساب از روش های اینترنت بانک و pos و کارت به کارت با سلامت کامل دارم می بینم که مربوط به یکی از شرکت هایی است که من کارهای شبکه اونها رو انجام میدم. حالا نمی دونم مشکل درگاه برای چیه که احتمالا از برنامه نویسی های ما باشه. البته من با ماژول فراسو هیچ مشکلی ندارم هرچند گردش زیاد مثل زرین پال هم ندارم.
این تخریب کردن کنار حالا اگه یکی بگه درگاه پرداخت آنلاین معرفی کنید همه با هم ملت رو پیشنهاد میدین
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
بنظرتون پرداخت آنلاین بعد از ملت کجا داره؟
دوستان عزیز شما که دقت نمی کنید چرا اینگونه صحبت می کنید ؟
سالهاست با ملت کار می کنیم و از اول 25 تومان کسر می کرد ، جالب اینجاست که 25 تومان را نمایش میده و در زمان تایید نوشته میشه این مبلغ کارمزد کسر میشه
شما به هیچ کدوم دقت نمی کردید و تاپیک بی دلیل ایجاد می کنید ، جالب اینجاست که هیچ کدام از دوستان دیگه که جواب دادند ، به این موضوع دقت نمی کردند ، چون هیچ کس نیومد بگه این موضوع از قبل بوده
یکم توجهتون را بیشتر کنید تا باعث ایجاد تاپیک بی دلیل نشید
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)