-
May 15th, 2012, 01:48
پاسخ : غیر قانونی بودن مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی

نوشته اصلی توسط
Am!r
اگر خیلی مایل هستید میتونید از خودشون شخصا بپرسید

:ِدی جالبه حریم شخصی برای شما مسخره بازیه انگار
-
-
May 15th, 2012 01:48
# ADS
-
May 15th, 2012, 01:59
پاسخ : غیر قانونی بودن مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی

نوشته اصلی توسط
Am!r
خاطره خوشی از این نشست ها با کاربرا ندارم

حالا ما یه تعارف کردیم امیرخان شما چرا به دل گرفتی 
من وقت کنم برسم ببینم اون تو واقعا چه خبره خداروشکر می کنم
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

نوشته اصلی توسط
delta
شما خودت رو زدی به آن راه یا واقعا نگرفتی مطلب رو؟ دوست من یک وزارت نمیاد حتی به د ز د بگه شما د ز دی!! از تبصره ها استفاده میکنه و غیر مستقیم حرفش رو میزنه.. وقتی این تبصره رو آورده مستقیما داره میگه اینا مشکل دارند..
من به ارشاد نامه زدم.یا اینا خلاف کارند یا نیستند..شانس که نداریم فردا پس فردا گیرمون میندازن میگن چرا همکاری کردید با اینا!! ازا ول شفاف سازی کنند ببینیم چی به چیه..
دروس سیاسی رو پیش اساتیدی چون دکترقربانی و دکتر نوروزی که پاس میکردم تو نهاد رهبری یه چند تا فن یادگرفتم که تو حرفای این مسئولینمون بعد چندین سال یکم راحت میتونم پشت پرده رو یه کوچولوم شده بخونم
امام فکر کنم حق با شماست انگار مطلب رو شما بهتر گرفتی
شما همون نامتو نو بزنین
کار از محکم کاری عیب نمی کنه
فکر می کنین جواب بدین؟
اگه دادن فکر می کنید میگن اینا حوری های بهشتی ان؟
من که همچین فکری نمی کنم
-
-
May 15th, 2012, 02:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mostafabia2taraneh
:ِدی جالبه حریم شخصی برای شما مسخره بازیه انگار
حریم شخصی!!! تو ایران!!!! شوخی می کنی....!؟
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2012, 02:15
از اس ام اس های مسخره گرفته
تا خبر نداشتن وجاهت قانونی این سازمان
دیگه چه خبر؟
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
-
-
May 15th, 2012, 18:06
یک خبر مهم همزمان با شروع این همایش سایت رسمی این نهاد هک شد.
هک شده توسط یک جوان ایرانی
-
-
May 15th, 2012, 19:06

نوشته اصلی توسط
m.e
ظاهرا درست کردن تقریبا
یه عکسی هم می گذاشتی
-
-
May 15th, 2012, 19:43
گویا بدجوری هک شده بود چون الان از فریم مخفی استفاده کردن سایت مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی ایران رو بالا آوردن
-
-
May 15th, 2012, 20:23
عضو دائم
بله و کلا خیلی مزاحم میشند
من اس ام اس هام برام مهمه
اینا هر دقیقه یه اس ام اسو سه بار میفرستند
امروز زنگ زدم اپراتور همراه اول جواب نداد فردا تماس میگیرم و ببینم با این مزاحما باید چیکار کرد
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2012, 20:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
بله و کلا خیلی مزاحم میشند
من اس ام اس هام برام مهمه
اینا هر دقیقه یه اس ام اسو سه بار میفرستند
امروز زنگ زدم اپراتور همراه اول جواب نداد فردا تماس میگیرم و ببینم با این مزاحما باید چیکار کرد
مشترک گرامی, در صورت عدم تمایل به دریافت پیامک های تبلیغاتی عدد 1 را به 8999 ارسال کنید
همراه اول
اینم جوابیه همراه اول نمیخواد زنگ بزنی
-
-
May 15th, 2012, 23:53
عضو دائم
اینم جوابیه همراه اول نمیخواد زنگ بزنی
اتفاقا بعد از ارسال این عدد اس ام اس های تبلیغاتی به شدت بیشتر شدند و همه هم از طرف این سازمان
فردا تکلیفو مشخص میکنم
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید