نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: غیر قانونی بودن مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانه‌‎های دیجیتال انقلاب اسلامی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    51
    تشکر تشکر شده 
    105
    تشکر شده در
    70 پست

پیش فرض پاسخ : غیر قانونی بودن مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانه‌‎های دیجیتال انقلاب اسلامی

دوستان مدتی یه که کلیه خبرهای این موضوع و حتی جلسه 24 اردیبهشت و حاشیه های اونو دنبال می کنم
    قصد گزاف گویی ندارم نظر شخصی خودمو میگم
    از اوایل دهه 80 که وارد بحث کامپیوتر شدیم و کمتر از یکسال همنشین اینترنت تا پاسی از شب
    پیرغلام نت که نه نمیشه گفت اما مثل مدیر خوبه همین انجمن آقا امیر خیلی چیزا رو دیدیم ، شنیدیم ، دروغ ها ، راست ها
    داریم سال 5رو هم تموم می کنیم که تو زمینه هاستینگ کار کردیم بدور از هر حاشیه و تبلیغی یواش یواش رفتیم جلو
    اینا رو گفتم که بچه ها نیاین هی پست الکی نزنین یه چیزی رو داغ کنین یکی رو بکوبین یکی رو تمجید کنین
    حضرت آقا 17 اسفند فرمان تاریخی به نظر من دادن که خدارو صد هزار مرتبه الان شکر می کنم سریع همه دست بکار شدند
    حالا مسئولین محترم ماهم که همیشه کش و قوص داشتند
    این اونو نفی می کنه اون یکی اینو آخر سرتکذیب می کنن یا میگن اخراجی بوده طرف
    این بازی های سیاسی همیشه بوده
    ببینین من آقای صرامی رو دور آدور می شناسم و میدونم که کاری بدون هدف ، پشتوانه و حمایت و نظر انجام نمیدن و حساب شده پیش میرن
    حالا می خوام یه دودوتا پیش خودمون بکنیم به نظر شما من و شمایی که با نور مانیتور روز تا شب و شب تا صبح رو گذروندیم و به اینجا رسیدیم بهتر میتونیم این هدف و دیگاه آقا رو پیش ببریم یا مسئولین محترمی که هنوز روشن کردن سیستم رو بلد نیستن
    یا دوستانی که قانون مجازات اسلامی رو با رایانه وفق میدن و قانون جرائم اینترنتی رو تصویب می کنن و لازم الاجراش می کنن در صورتی که هیچ پشتوانه کارشناسی و به روزی پشت چنین قانونی نیست مصوب میشه
    خدا رو شکر این شورا تو جلسات اولیش به تهیه پیش نویس جدید اشاره کرد وگرنه معلوم نبود با این قانون این هیاهوی فعلی ماه های آتی چه شلم شوربایی میشد.
    ببینید ما هیچ چیزی از کشورهای دیگه تو این زمینه کم نداریم بچه هامون به روز دارن پیش میرن درسته تکنولوژی سخت افزاری کمتره ولی بازم بچه ها خودشونو نشون دادن
    ما چه بخوایم چه نخوایم رژیم اشغالگر تو همین فضا راحت تر از آب خوردن این ته مونده های مارو هم صاف می کنه
    پس دست همت رو باید خودمون بزنیم بالا
    حمایت از همچین مجمع مردمی چه مجوز داشته باشه چه نداشته باشه
    میتونه مشت محکمی باشه تو دهان کسانی که فقط با حرص جاه و مقام و کیاست تکیه زدن و فقط به فکر دلارهای آخر ماهیشونن
    به خدا قسم به خدا قسم که اگه دلشون می سوخت به جای ضربه زدن و خط و نشون تو صف اول به عنوان حامی میاومدند جلو
    درسته پشت دست خبرهای خیری دیگه هم هست ولی آنچه عیان هست و مردم میبینن معمولا دلسردی هستش که آخر و عاقبت خوبی نداره
    من شخصا همه دوستانی که به نحوی دوست دارن یه تکونی خورده بشه و حرف آقا که حرف خیلی از خودماهاهم هست زودتر به کرسی بشینه فردا رو بیاین ضرر که نداره اخرش اینه که یه ساندیسی هم اینجا نصیبمون بشه
    ببخشید زیاد حرف زدم
    به امید روزی که علم سایبری در کشور عزیز ما ایران به جایگاه رفیع خود دست یابد.
    مدیرعامل عصر مجازی موعود، خلیل زاده

2. تعداد تشکر ها از shopel به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)