میتونید از حواله پایا استفاده کنید که کارمزدش صفره
میتونید از حواله پایا استفاده کنید که کارمزدش صفره
پول زور میگیره دیگه ... باز کسری بودجه و جیب مردم ...
پ.ن : پیشنهاد من فقط بانک پاسارگاده ، اینترنت بانکش هیچی از ملت کم نداره ، قطعی حدود صفر هست ، امکاناتشم عالیه من از اولش پاسارگاد داشتم به خاطر همین الان این بانکا رو میبینم ، گلاب به روتون میخوام بالا بیارم با این وضعشون ، حالا اونایی که با پاسارگاد کار نکردن شاید بگن ملت خوبه ، اما اگه 1 بار کار کنید از حرفتون پشیمون میشید (البته یک بدی پاسارگاد اینه که شعبه کم داره)
ویرایش توسط Mohammad_reza : May 14th, 2012 در ساعت 23:04
با سلام
بله اگر حساب طرفين در بانك ملت وانتقال وجه آنلاين باشه 25 تومانه
پايا فقط بديش اينه كه با تاخير انتقال پيدا ميكنه.
----------
توصيه من بانك اقتصاد نوين هست.
-------
بانك ملت ديگر كيفيت خدمات و برخورد كاركنان و همينطور سيستم هايش به شدت مسخره شده البته از نظر من .
مثلا همين كارمزد كه بين حساب در بانك ملت است كه كارمزد ميگره اما اقتصاد نوين خير
يا خدمات پايا و ...
يا حتي نحوه افتتحاح آنلاين حساب در بانك ملت خيلي مسخرس.
-------
ویرایش توسط cutegroup : May 14th, 2012 در ساعت 23:17
*
بهترین بانکه ایران که ملی زدن
من به عنوان کسی که اینترنتبانک 5 تا بانک و دارم، به صورت درجه بندی :
پاسارگاد
ملت
سرمایه
پارسیان
سامان
اقتصاد نوین
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
اين خوبه كه ساعت دقيق 1 و بيست ديقه كارتمو دستگاه به خاطر اين ماجراي رمزاي تعويضي خورد
ريلكس درو بست گفت بعد اظهر بيا
بعد از ظهر رفتم رسيد دستگاه رو دادم گشت گفت اينجا كارتي به نام شما نداريم .
من كه اكثر از اقتصاد نوين استفاده مي كردم اما ديگه كلا دور ملت رو خط كشيدم .
هر جا ميرم دستگاهش رسيد نمي دن .
*
بانک ملت کلا بانک درست کاری نيست.
اين 25 تومانش که واقعا از گدائی بدتره.
اون از درگاه پرداخت و تسويه نکردن تراکنش هاش که يک نوع د ز د ی محسوب ميشه. نميدونم بانک مرکزی نظارتی ميکنه رو اين بانک يا نه.
بانک ملت در اول کار که نت بانک فعال میشه اگر شعبه راهنما را به مشتری بده ( که بیشتر شعب نمیدن ) اعلام کرده انتقال وجه اینترنتی کارمزد داره مبلغ کارمزد هم داخل اون راهنما نوشته شده
مثل بانک ملی که برای اراءه خدمات دستگاه سبا را اراءه میده و 16000 تومان هزینه میگیره
با ابن حال ملت خوبه
حالا صادرات که ادم شب مبخوابه صبح بلند میشه میبینه واسه لوگین به اینترنت بانک 25 تومان کم میکنه یا واسه تلفن بانک 25 تومان کم میکنه که دیگه اخرشه !!!!!!
باز هم بانک ملت اعلام کرده که من اینطور خدمات میدم از روز اول هم همین بوده ( جای اعتراضی هم نیست )
ولی صادرات که دیگه گل کاشته
در مورد تراکنش های ستل اون مورد به به پرداخت مربوط میشه که من با مدیرش اقای پنجه شاهی تماس گرفتم گفت متاسفانه این مشلات به خاطر بستر محدود بانکی - مشکلات مخابراتی و تسویه حساب آنی بوجود میاد که با ذخیره کردن اطلاعات ستل میتوان به صورت دستی ستل کرد
ما هم دقیقا این مشکل را داشتیم . کاری کردیم که اطلاعات ستل ذخیره بشه و هر تراکنشی اتوماتیک ستل نشد دستی ستل کنیم
در آخرین روز هم با ابنکه به پرداخت تمام اطلاعات تراکنش های ستل نشده را به ما داده بود ازشون یک لیست کامل از تراکنش های ستل نشده تا اون روز گرفتیم و همه را بررسی کردیم که چیزی از قلم نیافتاده باشه
در کل من راضیم از این بانک با توجه به خدماتی که اراءه میده
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)