به نظر من، کلا همکاری نکنید، چون اولش رفیقن، بعد نمیشناسنت، مخابرات و میگم ... البته این حرف ربطی به عقیده من درباره کشورم و دینم نداره ولی خوب هر جایی آدم خودخواه هست !
به نظر من، کلا همکاری نکنید، چون اولش رفیقن، بعد نمیشناسنت، مخابرات و میگم ... البته این حرف ربطی به عقیده من درباره کشورم و دینم نداره ولی خوب هر جایی آدم خودخواه هست !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
توی کشوری که پر از پارت بازی و قوانین عجیب غریبه چرا باید کاری کرد ؟ توی کشوری که وزیر فناوری اطلاعاتش حتی یک مدرک مرتبط با فناوری اطلاعات نداره ، وقتی 24 درصد سودت رو بدون دلیل باید بدی به دولت ، کشوری که ماشیت های دهه 1990 رو تو ایران به مردم قالب می کنن و به اندازه قیمت ماشین مالیات می کشن رو ماشین و... چرا باید کار کرد . به همین خاطر سرمایه دار یا میره اروپا یا هم می مونه ایران و توی کشورهای حاشیه خلیجه فارس سرمایه گذاری می کنه
INN
INN
Alireza Shirazi - وبلاگ علیرضا شیرازی
اطلاعات شخصی کاربران اینترنت، در اختیار اخراجی های مرکز رسانه های دیجیتال!
من با این مرکز قبلا ارتباط داشتم کلا یک نفر با که نامش در لینک های بالا وجود داره و عکسش هم در سایت خودش به آدرس http://itdm.ir/ هست این برنامه رو راه انداخته تا برای خودش یک مجموعه راه بندازه.
متاسفانه اطلاعات هم از پایگاه اطلاعات سایت ساماندهی سرقت شده است
شورای عالی فضای مجازی هم کلا این همایش ها رو رد کرده است
http://www.asriran.com/fa/news/21437...A9%D9%86%D8%AF
نکته مهم این است که اون فرد هم مدتی پیش از کمیته تعیین مصادیق خارج شده و دیگه هیچ ارتباطی با اون مرکز نداره
متاسفانه مشکلی که وجود داره اینه که هر فردی به راحتی می تونه از اطلاعات محرمانه صاحبان سایت و وبلاگ که به امانت به وزارت ارشاد سپرده شده سوء استفاده کنه و هیچ کس هم پاسخگو نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)