-
May 14th, 2012, 17:03
پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟

نوشته اصلی توسط
soheyl_ir89
چه قدر خوبه که؛
- هموطن من نرم افزاری برای مدیریت هاست طراحی کنه و لایسنسشو بفروشه
- هموطن من دیتاسنتر بسازه و بفروشه و صادرات داشته باشیم
- فکر نکنیم با بسته شدن اطرافمون، تشنه و گرسنه می مونیم به خاطر وابستگی مون
- تلاش کنیم تا به جای دلالی هاست، هاست بسازیم و کسب درآمد کنیم
- یاد بگیریم که بعضی ها چه جوری دستشون تو دهن خودشونه
- یاد بگیریم که چه جوری نذاریم هر کسی برامون تصمیم بگیره
- متوجه بشیم که سران هر کشور، خادمان ملتن
اینا خوبن، اما تلاش کردن برای این ها بهتره
اگر اون جوری که بعضی ها شایعه می کنن، اینترنت تبدیل به اینترانت بشه، خوبه! می دونین چرا؟
چون معلوم می شه کیا وابسته به خودشونن و کیا وابسته به کس دیگه ای،
کیا سازنده و کیا مصرف کننده.
احسنت دوست عزیز
سخنان شما به ادم روحیه میده
چند سالی هست که دنبال کارای زدن دیتاسنترم
تا الان نتونستم
تا چند سال دیگه هم فکر نکنم بتونم ولی زور خودم رو می زنم
و هنوز دلسرد نشدم
و هنوز نا امید نشدم
-
تعداد تشکر ها از mckeen به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012 17:03
# ADS
-
May 14th, 2012, 17:14
عضو انجمن
پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟
دشمنای ما دلیل افت ما نمیشن
خفته های دیشب حالا بیدار ترینن
همه در ها قفل بود من از دیوار پریدم
پشتکار من رشد کار من
با کلمه هایی گرونتر از بشکه های نفت
ت بده
تا ته تو تحریم و تحت تعقیب
ب بده
با بد ترین بلا ها باس بجنگیم
م بده
ما مست و منگیم مثل مرگ مغزی
ره به ره
قلم به دستیم قسم به نسلی
که پا به پاشون روز هایی که سوخت دادیم
از جنس همیم همدیگرو دوست داریم
عرقته به رنگ پرچمت به سرزمینت
که قرمزه سفید و سبزه منم از صمیم
قلبم هستم تا توی دنیا صدام بپیچه
ایران مهم نیست به دست کی اداره میشه
آدم همیشه تو محدودیت ها ستاره میشه
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 17:18

نوشته اصلی توسط
soheyl_ir89
اصلاح می کنم؛
نموندن، موندیـــــــــــــــــــم .
اگر موندن درسته، وقتی سرعت و پهنای باند بیشتر شد، نگو داریم، بگو دارن.
کلا بمیریم ما،،، همش اونا،،، ما که نیستیم.
کارارو که اونا می کنن. ما نمی تونیم یه سایت داشته باشیم و باهاشون رقابت کنیم،
پهنای باند و اینترنت که دست اوناس، ما که چیزی نداریم،
اونا پراید و سمند و تیبا می زنن، ما که خودرویی نمی زنیم،
سیب زمینی و پیاز هم که مال اوناس، ما که نمی تونیم همینم برای خودمون به دست بیاریم،
خودمون دور هم جمع نمی شیم، چند نفر بدون مجوز دعوتمون می کنن،
پس ما چی کار می کنیم؟
دارن!نمیخوان بدن!!!!
سمت خونه مارو دارن فیبر نوری و کابل برگردون انجام میدن،رفتم مخابرات میگم adsl دارم قطع میشه،کارم با نت میگذره،میگه ما به کار مردم اهمیتی نمیدیم،دارم میرم وایمکس بگیرم...ایشون معاون بودن...دمش گرم واقعیت رو گفت کار مردم اصلا واسشون مهم نیست
دیگه حرفی ندارم،موفق باشید
-
-
May 14th, 2012, 17:39
تمام وب سایتهای دنیا در دیتاسنتر های آمریکایی یا اروپایی میزبانی میشه و این روال جهانیشه
-
تعداد تشکر ها ازpersiantools به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 17:46
عضو انجمن
سلام به همه دوستان،
یک اصل مهم رو همیشه باید در نظر بگیریم رقابت و بازار آزاد باعث رشد و پیشرفت می شود نه انحصار و مسدود سازی.
الان در کل بشمارید 4-5 دیتاسنتر بیشتر نداریم، همه باید کولو کنند، همه باید 200gb پهنای باند در ماه قانع باشند؟
به نظر بنده این اقدام ( انتقال به داخل) بسیار اشتباه و باعث محدود تر شده فعالان این بخش می شود.
باتشکر،
فاتح
ویرایش توسط amirfateh : May 14th, 2012 در ساعت 19:46
-
تعداد تشکر ها از amirfateh به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 17:57
يا خيلي خيلي خوب ميشه يا خيلي خيلي بد
يا به قول دوستمون شيوا هاست افرادي مثل من كه هزار تومان تو جيبشون نيست يا بايد ديگه طرف هاي اينترنت نيان چون هيچكسي مثل من كه مي خواد يه چيزي ياد بگيره 310 تومان نميده 500 مگ هاست بخره ... يا خيلي خوب مشه كه خودمون به ديگر كشوا ها مي تونيم صادرات هاست كنيم. البته بعيد مي دونم چون از هر طرف تحريم هستيم هم از طرف آمريكا و ديگر كشور هاي بزرگ ...
يناسخت افزار رو هم بايد خودمون توليد كنيم ...
ا خيلي وقت تو كار هاست هستن مي دونن چطوري كنن كه كاهش هزينه بشه هم براي خودشون هم براي مشتريشون حالا ما بياييم اينو ياد بگيريم اينا اونقدر پيشرفت مي كنن ديگه سرعت پورتشون بالاي 1 گيگ ميشه...
وقتي كشوري مثل كاندا بياد به جاي استفاده از سخت افزار از موجودات زنده بيولوژيكي استفاده كنه در سيستم هاي سخت افزار اون وقت فهميده ميشه ما بيايم حالا تو كشورمون سخت افزار منيج كنيم...
وقتي كشوري هاي امريكاي در تلاش هستن كه سرعت نور رو كم كنن تا داده هاي سيستم سخت افزاري رو رد بدل كنن ما بيايم يه كارخانه رم بزنيم...
يه كاري بايد كرد كه و جهان برا بار اول ميشه يه سخت افزار خاص با يه نرم افزار خاص... نه اينكه باييم كپي كنيم... قبل ما ساختن يه چيز هايي رو....
به اي اينكه بزنيم تو سر هم تا تو بمون تو ته ببينم من چيكار مي خوام بكنم بيايد دست در دستم هم بديم ببينيم چيكار ميشه كرد براي موفقعيت كشورمون
ببخشيد ديگه اگه حرفام بي ربط به اين تايپيك بود
-
-
May 14th, 2012, 18:39

نوشته اصلی توسط
ms313
يا خيلي خيلي خوب ميشه يا خيلي خيلي بد
يا به قول دوستمون شيوا هاست افرادي مثل من كه هزار تومان تو جيبشون نيست يا بايد ديگه طرف هاي اينترنت نيان چون هيچكسي مثل من كه مي خواد يه چيزي ياد بگيره 310 تومان نميده 500 مگ هاست بخره ... يا خيلي خوب مشه كه خودمون به ديگر كشوا ها مي تونيم صادرات هاست كنيم. البته بعيد مي دونم چون از هر طرف تحريم هستيم هم از طرف آمريكا و ديگر كشور هاي بزرگ ...
يناسخت افزار رو هم بايد خودمون توليد كنيم ...
ا خيلي وقت تو كار هاست هستن مي دونن چطوري كنن كه كاهش هزينه بشه هم براي خودشون هم براي مشتريشون حالا ما بياييم اينو ياد بگيريم اينا اونقدر پيشرفت مي كنن ديگه سرعت پورتشون بالاي 1 گيگ ميشه...
وقتي كشوري مثل كاندا بياد به جاي استفاده از سخت افزار از موجودات زنده بيولوژيكي استفاده كنه در سيستم هاي سخت افزار اون وقت فهميده ميشه ما بيايم حالا تو كشورمون سخت افزار منيج كنيم...
وقتي كشوري هاي امريكاي در تلاش هستن كه سرعت نور رو كم كنن تا داده هاي سيستم سخت افزاري رو رد بدل كنن ما بيايم يه كارخانه رم بزنيم...
يه كاري بايد كرد كه و جهان برا بار اول ميشه يه سخت افزار خاص با يه نرم افزار خاص... نه اينكه باييم كپي كنيم... قبل ما ساختن يه چيز هايي رو....
به اي اينكه بزنيم تو سر هم تا تو بمون تو ته ببينم من چيكار مي خوام بكنم بيايد دست در دستم هم بديم ببينيم چيكار ميشه كرد براي موفقعيت كشورمون
ببخشيد ديگه اگه حرفام بي ربط به اين تايپيك بود
صادرات هاست
جک سالمون هم در اومد . ایران نمی تونه جوراب واسه ملتش درست کنه از چین وارد می کنه ، نفت ایران که برای تمام دنیا حیاتیه رو دارن تحریم می کنن . هیچ شرکت رسمی نمی تونه با شرکت های خارجی کوچکترین تبادل مالی داشته باشه تمام بانکهای خارجی ایرانیها رو تحریم کردن ایران چطوری می تونه هاست صادر کنه ؟! به یه ایتالیایی بگی بیا بهت از ایران هاست بدم سر میزاره به بیابون
در ضمن ایران نمی خواد یک چیز خاص رو تولید کنه فقط همین چیزای عادی مثل نخ و سوزن و بخاری تولید کنه کلاهمونم میندازیم هوا
تمام این کارها فقط و فقط برای سلطه کامل رو نت ایرانه ، می خوان همه چیز دست خودشون باشه هر وقت خواستن سایتی رو پاک کنن ، تمام اطلاعات رد و بدل شدن رو بررسی کنن ، *****ینگ رو قوی تر کنن و...
ویرایش توسط persiantools : May 14th, 2012 در ساعت 18:43
-
-
May 14th, 2012, 18:49

نوشته اصلی توسط
persiantools
صادرات هاست

جک سالمون هم در اومد . ایران نمی تونه جوراب واسه ملتش درست کنه از چین وارد می کنه ، نفت ایران که برای تمام دنیا حیاتیه رو دارن تحریم می کنن . هیچ شرکت رسمی نمی تونه با شرکت های خارجی کوچکترین تبادل مالی داشته باشه تمام بانکهای خارجی ایرانیها رو تحریم کردن ایران چطوری می تونه هاست صادر کنه ؟! به یه ایتالیایی بگی بیا بهت از ایران هاست بدم سر میزاره به بیابون
در ضمن ایران نمی خواد یک چیز خاص رو تولید کنه فقط همین چیزای عادی مثل نخ و سوزن و بخاری تولید کنه کلاهمونم میندازیم هوا
تمام این کارها فقط و فقط برای سلطه کامل رو نت ایرانه ، می خوان همه چیز دست خودشون باشه هر وقت خواستن سایتی رو پاک کنن ، تمام اطلاعات رد و بدل شدن رو بررسی کنن ، *****ینگ رو قوی تر کنن و...
دوست عزيز بازهم عذر مي خوام كه گفته هام ربطي به اين تايپيك نداشت اما شما و من هم ايراني هستيم و بايد اون نخ جوراب رو هم خودمون ساخته باشيد تا به سازنده ها ايراد بگيريم و گرنه تو هم بشين نگاه كن من هم بشينم نگاه كنم چيزي درست نميشه كه...
تمام این کارها فقط و فقط برای سلطه کامل رو نت ایرانه ، می خوان همه چیز دست خودشون باشه هر وقت خواستن سایتی رو پاک کنن ، تمام اطلاعات رد و بدل شدن رو بررسی کنن ، *****ینگ رو قوی تر کنن
-
-
May 14th, 2012, 19:16

نوشته اصلی توسط
ms313
دوست عزيز بازهم عذر مي خوام كه گفته هام ربطي به اين تايپيك نداشت اما شما و من هم ايراني هستيم و بايد اون نخ جوراب رو هم خودمون ساخته باشيد تا به سازنده ها ايراد بگيريم و گرنه تو هم بشين نگاه كن من هم بشينم نگاه كنم چيزي درست نميشه كه...
عزیز من 10 ساله پیش توی ایران جوراب که سهله کفش هم تولید میشد . نساجی مازندران ، ارج ، کفش میهن ، کفش بلا ، چرم مغان و صدها ابر کارخانه بزرگ که یک زمانی تولید می کردن چی شدن ؟ درآمد این کارخانجات که یک درآمد افسانه ای بود ، پس چرا ورشکست شدن ؟
این خانه از بن ویرانه و مشکل جای دیگست
الان برند ایران شده چیپس مزمز . تبلیغات تلویزیون رو باز کنید ، فقط یک مورد کالای ایرانی واقعی رو بگید که داره تولید میشه و توی تلویزیون تبلیغ میشه چیه ؟ فقط تبلیغ پفک و ایرانسل و بانک !
چرا ؟ . توی کشوری که یک شبه قیمت دلار دو برابر میشه کی می تونه بیاد سرمایه گذاری کنه و کارخونه راه بندازه ؟ کشوری که سردمدارش به یک کشور توهین میکنه و میگه غده سرطانی و مردمش هر سال میریزن تو خیابون و به تمام کشورهای پیشرفته فحش میدن و میگن مرگ بر آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و ... و در مقابل تمام دنیا هم ما رو تحریم میکنه میشه کاری کرد ؟
-
-
May 14th, 2012, 19:29
حرف شما درست ...
ولي اينو نميشه انكار كرد خودمون نمي خواهيم كاري بكنيم...
-
تعداد تشکر ها ازms313 به دلیل پست مفید