-
May 14th, 2012, 14:37
عضو دائم
پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟

نوشته اصلی توسط
samansystems
اين سرمايه گذاری برگشت پذير هستش.
اون پولایی که هر ماه داريم صرف خريد پهنای باند و اجاره سرور ميکنيم برگشت ناپذير.
مثل اين ميمونه يک خونه رو 200 مليون تومان بخريد.
يا ماهی 20 مليون بديد اجاره. شما خودت باشی و مثلا 200 مليون داشته باشی کدوم رو انتخاب ميکنی ؟
می دونید با تعامل مناسب با دنیا می تونیم هزینه پهنای باندی که الان از ترکیه یا امارات می خریم با حذف واسطه ها به قیمت بسیار پایینتر بخریم؟
حتما هم در مورد این واسطه های می دانید که باز افراد رانت داری هستند که در این کشور ها شرکت تاسیس کرده اند و برای خرج زندگی به پول زیاد نیاز دارند بیچاره ها. تاره برای اینکه به راحتی هم لو نرویم باید چند واسطه دست به دست بشه.
البته مخالفین بزرگ این مشئله ایران آمدن سرورها همین واسطه ها هستند که شاید زورشان برسه... ما که عددی نیستیم...
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012 14:37
# ADS
-
May 14th, 2012, 14:39
پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟

نوشته اصلی توسط
pardishosting
جناب امیری به نظر یا خودتون رو به تغافل زدید ، یا شما هم از رانت بی بهره نیستید.
من عليزاده هستم از همکاران آقای اميری در مجموعه سامان سيستم.
نه سامان سيستم از رانتی برخوردار نبوده تا الان خدا رو شکر. سرمايه گذاری داخلی داشته اما بر اساس رانت نبوده.
شما خودتون اين پولایی که داره به بيرون از ايران ميره رو حساب کنيد. خودتون ميشيد طرفدار ملی شدن اينترنت.
البته اين رو بگم هيچ چيزی زوری قابل قبول نيست و نه مومن نسب نه مومن نسب ها ميتونن ما و شما رو زور کنند که سرور بياريم ايران. برادران موظفند هزينه ها رو بيارند پايين تا ما با عقل خودمون بيايم ايران.
من فقط دارم توجيه ميکنم که اينکار همين الان هم که بخواد انجام بشه دير شده و بايد زودتر از اينها انجام ميشد.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
همه اينهایی که شما ميگيد 2 برابر ميشه مجموعشون 50% هزينه سخت افزار هم نيست.
اينا همش راه حل داره. ميتونيد 2 تا وی پی اس بزاريد (چون فشار روی سرورهاتون کمتر شده) و هزينه ها رو کمتر از قبل هم کنيد. برای مثال لايسنس سی پنل برای سرور ماهی 40 دلار برای وی پی اس ماهی 15 دلار. دو تا وی پی اس ميشه ماهی 30 دلار.
کلا اينا با يک 2 2 تا 4 تای ساده حل ميشه.
بعد هم اينو در نظر بگيريد که با ملی شدن کلی هزينه پهنای باند مصرفی شما کمتر ميشه. در کل سود ميکنيد نگران نباشيد. اين حرف شما از نظر کسی که داره تو اين بازار فعاليت ميکنه قابل قبول نيست.
خب ما الان هم با vps داریم هزینه کم رو میدیم! این کلک ها رو ما ایرانی خوب بلدیم.
-
-
May 14th, 2012, 14:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
اين سرمايه گذاری برگشت پذير هستش.
اون پولایی که هر ماه داريم صرف خريد پهنای باند و اجاره سرور ميکنيم برگشت ناپذير.
مثل اين ميمونه يک خونه رو 200 مليون تومان بخريد.
يا ماهی 20 مليون بديد اجاره. شما خودت باشی و مثلا 200 مليون داشته باشی کدوم رو انتخاب ميکنی ؟
?
دوست عزیز گفت یک حرف بسیار ساده تر از اجرای اون هست
بحث ما این هست که این بهترین فرصب برای دولت و شرکت های دولتی هست که همه بازر رو به دست خوشون بگیرن
در ضمن هزینه و ریسک سرمایه گزاری بسیار بالاتر هست در ایران
و همچنین هزینه پهنای باند و اجاره سرور یقینا بیشتر از سرور های خارجی خواهد بود که هست
شما خیلی سهل انگارانه دارید صحبت میکنید
و همچنین دوست عیز فقط در کار هاستینگ هزینه به خارج از کشور میره ؟
همین بنجل های چینی که 1000 و2000 و 3000 تومان الان مد شده نه تنها هزینه بسیاری برای واردتشون میشه بلکه بسیاری از شاغلین در بخش های مختلف رو بیکار کرده
بهتر هست به اینا رسیدگی بشه دوست من و خیلی چیزای دیکگه .... که شما و من و بقیه میدوننن
-
تعداد تشکر ها ازazaronline به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:41
عضو انجمن
من فکر نمی کنم کسی مخالف اوردن سایت به داخل ایران باشه که هیچ ، بلکه همه وب مستر ها از خداشون هم هست ، کسی تعصب شرکت خارجی رو نداره ، اگر مسئولین زیرساخت رو فراهم کنند نیاز به هیچ دستورالعملی نیست و ملت با سر می اند ایران ! اما مشکل ما اینه که مسئولین این توان رو ندارند و می خوان با دستور این کار رو انجام بدند .
کاری نداره - اعلام کنند از سال 92 هر سروری 10 مگ پورت اختصاصی اینترانت و 2 مگ پورت اینترنت داره (حداقل ترین حداقل) بعد نتیجه رو ببینید. اما مشکل اینه همین هم نمی تونند انجام بدند ، الان 8 سال داره از بحث اینترنت ملی و ... می گذره ، خدایی جز شعار از مسئولین و اضطراب از کاربر چیزی دیدیم ؟
این یک طرف قضیه ...
طرف دوم قضیه اینجاست که مخابرات می اد در جزیی ترین جاها مثل adsl و ... تجارت می کنه در حالی که در دنیا این جور جاها دست خصوصی هست ، شاتل با اون عظمت نمی تونه با مخابرات رقابت کنه ، بعد توقع دارید ما بتونیم با مخابرات رقابت کنیم ؟
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pardishosting
طرف دوم قضیه اینجاست که مخابرات می اد در جزیی ترین جاها مثل adsl و ... تجارت می کنه در حالی که در دنیا این جور جاها دست خصوصی هست ، شاتل با اون عظمت نمی تونه با مخابرات رقابت کنه ، بعد توقع دارید ما بتونیم با مخابرات رقابت کنیم ؟
دغدغه اصلی من همینه! به راحتی ما رو نابود می کنند و درصد بیکاری در کشور رو افزایش می دهند. هر کدام از ما داریم به 2-3 نفر هم نون می رسونیم.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:50
چه قدر خوبه که؛
- هموطن من نرم افزاری برای مدیریت هاست طراحی کنه و لایسنسشو بفروشه
- هموطن من دیتاسنتر بسازه و بفروشه و صادرات داشته باشیم
- فکر نکنیم با بسته شدن اطرافمون، تشنه و گرسنه می مونیم به خاطر وابستگی مون
- تلاش کنیم تا به جای دلالی هاست، هاست بسازیم و کسب درآمد کنیم
- یاد بگیریم که بعضی ها چه جوری دستشون تو دهن خودشونه
- یاد بگیریم که چه جوری نذاریم هر کسی برامون تصمیم بگیره
- متوجه بشیم که سران هر کشور، خادمان ملتن
اینا خوبن، اما تلاش کردن برای این ها بهتره
اگر اون جوری که بعضی ها شایعه می کنن، اینترنت تبدیل به اینترانت بشه، خوبه! می دونین چرا؟
چون معلوم می شه کیا وابسته به خودشونن و کیا وابسته به کس دیگه ای،
کیا سازنده و کیا مصرف کننده.
ویرایش توسط soheyl_ir89 : May 14th, 2012 در ساعت 14:52
-
تعداد تشکر ها ازsoheyl_ir89 به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
soheyl_ir89
چه قدر خوبه که؛
- هموطن من نرم افزاری برای مدیریت هاست طراحی کنه و لایسنسشو بفروشه
- هموطن من دیتاسنتر بسازه و بفروشه و صادرات داشته باشیم
- فکر نکنیم با بسته شدن اطرافمون، تشنه و گرسنه می مونیم به خاطر وابستگی مون
- تلاش کنیم تا به جای دلالی هاست، هاست بسازیم و کسب درآمد کنیم
- یاد بگیریم که بعضی ها چه جوری دستشون تو دهن خودشونه
- یاد بگیریم که چه جوری نذاریم هر کسی برامون تصمیم بگیره
- متوجه بشیم که سران هر کشور، خادمان ملتن
اینا خوبن، اما تلاش کردن برای این ها بهتره
اگر اون جوری که بعضی ها شایعه می کنن، اینترنت تبدیل به اینترانت بشه، خوبه! می دونین چرا؟
چون معلوم می شه کیا وابسته به خودشونن و کیا وابسته به کس دیگه ای،
کیا سازنده و کیا مصرف کننده.
چقدر خوبه هموطن من خون من رو بمکه ، نه اجنبی. هر چند اجنبی ها با ما دوست ترند. هاست 500 مگ رو بالاتر براتون گذاشتم 310 هزار تومان سالانه! اگر 10 تا مشتری با این قیمت برام بیاری همه کارم رو ظرف هفته آینده میارم ایران.
راستی نمونه خارجی با این قیمت داریم؟
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:55
عضو انجمن
بله اینها خوبه ... اما در عمل نه در شعار ...
یکی از موفقیت های کشور صنعت خودروسازی بود که کشته شدن مردم رو داریم می بینیم.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pardishosting
بله اینها خوبه ... اما در عمل نه در شعار ...
یکی از موفقیت های کشور صنعت خودروسازی بود که کشته شدن مردم رو داریم می بینیم.
آخ گفتی! آخر نفهمیدیم سمند خودروی ملی شد! یا تیبا شد خودروی کاملا ملی! یک مینیاتور هم فکر کنم این وسط ها بود!
-