-
درخواست آموزش کامل
سلام دوستان من توی سرور مجازی تازه کارم ولی یکی دوستام گفته بهم میخواد سرور بگیره و من کارای ساخت یوزر و نصب ویندوزهاشو انجام بدم
میخوام بدونم آموزش کاملی هست که این دوتا رو توش داشته باشه . برنامه ای هم که میخواد استفاده شه Vmware Vshepher Client هست البته تو یکی از پست ها آموزش عکس به عکسشو دیدم ولی فقط واسه نصب برنامه بود .
بعد از اون میخواستم بدونم میشه بدون ریست کردن ویندوز سرور2003 رو روی یه وی پی اس عوض کرد ؟
اگه کسی از دوستان مرجع کاملی داره بهم بگه
-
-
May 13th, 2012 09:25
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : درخواست آموزش کامل

نوشته اصلی توسط
majeedpotter
سلام دوستان من توی سرور مجازی تازه کارم ولی یکی دوستام گفته بهم میخواد سرور بگیره و من کارای ساخت یوزر و نصب ویندوزهاشو انجام بدم
میخوام بدونم آموزش کاملی هست که این دوتا رو توش داشته باشه . برنامه ای هم که میخواد استفاده شه Vmware Vshepher Client هست البته تو یکی از پست ها آموزش عکس به عکسشو دیدم ولی فقط واسه نصب برنامه بود .
بعد از اون میخواستم بدونم میشه بدون ریست کردن ویندوز سرور2003 رو روی یه وی پی اس عوض کرد ؟
اگه کسی از دوستان مرجع کاملی داره بهم بگه
چه شود چه سرویسی میخواید ارائه بدید : دی
عزیز من این حرفت خیلی آماتور هستش مگه الکیه خیلی باید تجربه و اطلاعاتت بالا باشه تا بتونی کار کنی هرکس اگر پیدا بشه 1 ماه بگیره سر ماه اول فرار میکنه کلی چیز هست که باید بلد باشی من نمیدونم چرا همه فکر میکنن نصب ویندوزه فقط :دی
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
چه شود چه سرویسی میخواید ارائه بدید : دی
عزیز من این حرفت خیلی آماتور هستش مگه الکیه خیلی باید تجربه و اطلاعاتت بالا باشه تا بتونی کار کنی هرکس اگر پیدا بشه 1 ماه بگیره سر ماه اول فرار میکنه کلی چیز هست که باید بلد باشی من نمیدونم چرا همه فکر میکنن نصب ویندوزه فقط :دی
چه خبره بابا مگه بنده خدا میخواد اتم کشف کنه یا هواپیما هوا کنه
دوست عزیز شما سرور خود را تهیه کنید بعد طبق آموزش های همین سایت که همه ی اموزش ها هست کارتون را انجام بدهید
خواستن توانستن هست .. بخواهی میتوانی هیچ کس از اول بلد نبود و از شکم ننشن نیاورده
همه سرور خریده و همه چی را روش تست کرده و یاد گرفته
شما هم تا سرور نخرید کارها براتون سخت میشه و فکر میکنید سخت هست ولی سرور بخرید و یواش یواش یاد بگیرید اسون هست
بعد از تهیه سرور هر جا به مشکل برخوردی توی همین انجمن تایپیک بزن تا رسیدگی شود
موفق باشید
Telegram: mehdi_niromandan
-
تعداد تشکر ها از Mehdi_Enter به دلیل پست مفید
-
ممنون از اطلاعاتتون . فقط تنظیماتی که بعد از نصب ویندوز 2003 انجام میشه رو ویندوز رو میگین ؟
میدونم که دردسر زیاد داره اما بالاخره هر کسی از یه جایی شروع کرده . من خودم تا 2 سال پیش از هاستینگ چیزی نمیدونستم ولی الان اکثر کاراشو انجام میدم . نباید ناامید بود
-
-
شروع کن بالاخره
ولی اول کار همه کاربرات ناراضی خواهند بود که این میتونه خودش خیلی بد باشه و در اینده مشتری گیرت نیاد دیگه ! ولی کم کم بعد از یه مدت فک کنم بفهمی چی به چی شده و باید چی کار کنی و....
سعی کن یه جا بری یه جوری با یه سری مقدماتش اشنا بشی بعد این کارا را بکنی....!!! که با مشکل مواجه نشی ! حالا این دوستت کی هست که میخواد سرور را بدهد شما که هیچی بلد نیستی کاراش را بکنی
عجب دوستی داریا!!!
-
-
عضو انجمن
سلام
من الان سه ساله تو کار سرور و هاست هستم
اما به هنوز خیلی چیز ها باید یاد بگیرم
خیلی سخته ( چون تجربه باید اضافه بشه)
-
-
-
-
عضو دائم
ای بابا انقدر اومدن دارن الان غاز میچرونن ::::::::::دی
به اندازه زیادی ما سرور فروش داریم ::::::دی
-
-

نوشته اصلی توسط
farsitools
بله ديگه ما ايراني ها اينجور مواقع كه ميشه ميزنيم تو سر اين بيچاره تا بالا خره ميترسه و خلاصه پيشرفت بي پيشرفت

نه دوست گرامي هيچ ترس يا مشكلي نيست اول بايد هدف و نوع فعاليت خود را مشخص كنيد سپس يك سيستم عامل آپديت شده نصب كني بعد كل برنامه هاي مد نظر را نصب كني سپس امنيت سيستمد را تامين كني و خلاصه كارت را شروع كني كه در هر بخش با مشكلي مواجه شديد دوستان با مرامي اينجا پيدا ميشن كه
خمس علم را آموختن آن مي دانند و كمك مي كنند
قبلش 2-3 تا وي پي اس تستي بديد مشتري يا دوستان آشنا تا تست كنند و نتيجه كار را مشاهده كنيد و نواقص را نكته به نكته يادداشت كنيد و رفع كنيد
ببین داداش
قصد ما ترسوندن نیستش ، واقعیته !
مثلا حداقل مینیمم باید یه چیزی ازش سر در بیاره یا نه ؟ بابا شما میگی یعنی نباید بلد باشه با 4 تا برنامه کار کنه ؟
اینجوری که نمیشه اخه مثلا همین پریروز برا دوستم من یه xampp نصب کردم بعد مدیر سرور اومده میگه این چی هست نصب کردید کارش چیه و خلاصه رفیقمون را ... گیر اورده زده پاکش کرده جالبی اینجاس که خودش اصلا تا حالا اسم این برنامه را هم نشنیده بود ، من رفتم باهاش صحبت میکنم میگم اپاچی میگه مگه قوم مغوله ! اخه ادم چی بگه ! همین میشه دیگه !
هر کاری میدونید صلاح هست انجام بدید فقط خواهشا یکم اطلاعات کسب کنید که شما مثل بعضیا نشید که هیچی بلد نیستن و نتونن جواب مشتری را بدن و .... بقیشم میدونید دیگه
حرف من اینه
فقط اطلاعاتت را ببر بالا بعد شروع کن
راستی خمس علم اموختن نیستا هرکی گفته اشتباه کرده
!!!!
معمولا میگن
ذکات علم اموختن است
-