دوست عزیز در مورد هاستینگ فرمودید باید به رزومه خودم نگاه کنم که تو این 5 سال سابقه خسته شدن نداشتم !
حالا هم تیم ایران هاستینگ با تیم یک شرکت قدرتمند در ایران همچین کاری را شروع کرده اند که فعلا در حال برآورد بازار هستیم و قیمت ها و خواسته های دوستان :-)
و اینکه از نظر مالی مشکلی نمی باشد دوستان و مکان و تجهیزات تا حدی تهیه شده است
به نظر من انتقاد خوبه ولی بهتر راه کاری بدید مثل بقیه دوستان
بهتر در این بازار رقابتی ایجاد بشود که برای همه دوستان مفید باشه نه فقط نتوانستن یا نشدن و باید گفت تیم قوی خیلی تو ایران زیاد هست ولی چون نمی شناسیم دلیل بر نبودش نیست !درسته ؟!
لطفا پیشنهاد بدید :-)
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
ممنون از دوست خوبم برای راهکاری که دادند
شما نگران پنهای باند نباشید خیلی از امکانات با قیمت ارزانتر از دیتاسنترهای افرانت و تبیان و غیره در اختیار شما در صورتی که این کاری عملی شود فراهم خواهد شد
تشکر از راهنمایتون و صحبت بجای شما
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
دوستان عزیز خیلی ها در این کار برخی موارد از جیب هم هزینه کرده اند ولی همیشه و هرجا پول نیست ! درسته شعاری این مطلب ولی اگر کسی فکرش پول باشه فقط در حال آینده و گذشته مطمئن باشید اگر زمین خورد دیگه نمی تونه بلند بشه و کل عمر خود ضرر کرده !
پس یکم هم به فکر ایران باشیم:-)
نه سیاسی هستم نه جزو تیم خاصی
دوستانی که فقط بخاطر پول اینجا هستند متاسف هستم براشون که با همچین دیدی کار هاستینگ را انجام می دهند بهتر....
موفق باشید
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
دوستان درسته اینقدر هزینه می شه ولی وقتی قدرتمند ظاهر بشی خیلی ها را می توانی از خارج وارد ایران کنید حالا با راهکار هایی که ما داریم و این یعنی جبران و وارد شدن ارز
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
دوست عزیز فکر ضرر مارو نکنید ولی ممنون از پیشنهاد شما اگر بی کار بودیم و فکر جیب خودمون بودیم در آخر همچین کاری می کنم :-)
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
دوست عزیز فکر پنهای باند و نکنید مشکلی نیست که آسان نشود
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
دوست عزیز بخاطر همین پنهای باند مشکل داره چون این isp ها روی پنهای باند شیر شده به هاستینگ ها سرور می دهند واین یعنی مشکلات قعطی
البته این به سیاست اون شرکت بر می گرده![]()