این بحث ها فکر کنم مربوط به بخش آموزش باشه
بنده آفر خواستم و یک تنظیم قرارد
هرکس شرایط بنده رو نمیتونه قبول کنه نباید آفر بده فکر کنم
این بحث ها فکر کنم مربوط به بخش آموزش باشه
بنده آفر خواستم و یک تنظیم قرارد
هرکس شرایط بنده رو نمیتونه قبول کنه نباید آفر بده فکر کنم
سلام
کارشون خیلی خوبه
پرشین کلود | سرور مجازی ، سرور مجازی انگلستان
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
با سلام
در خدمتتون هستیم اگر نیاز بود میتونید بیاید شرکت برای عقد قرار داد با این مشخصات در خدمتیم
ram : 1024
hard : 60G
bw : 1T
cpu: 2G hz
26 تومان در ماه
100 گیگ هارد اضافه در حالت عادی 45 هزار تومان برای آفری که خدمتتون میدم 100 گیگ هارد رو با 10 هزار تومان اضافه میدیم خدمتتون جمع کلی میشه ماهانه 36 هزار تومان
VDS-2048
2GB حافظه اصلی
پهنای باند: یک ترابایت
هارد: 80 گیگابایت (برای شما 150)
ماهیانه 145000 تومان
امکانات:
منابع کاملا اختصاصی
پردازنده 4 هسته ای
پنل جهت کنسول و ریبوت
نصب سیستم عامل دلخواه
سفارش
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
سلام وقت بخیر دوست عزیز به عنوان یک عضوی کوچکی از انجمن یک متن متذکر بشم شما درخواست سرور به عنوان مثال هار د10 گیگ هم که بدهید اولین مورد بایدبه فضای بک اپ خود توجه کنید که این سرویس به ان هیچ توجهی نمیکنید فرض بر اینکه شما یک انتخاب اشنباه مهمترین قایلهای خود را پاک کردید باز هم بدون فضای پشتیبانی بک اپ شما به مدیر سرور گیر خواهید داد یا .... چی شما که اعتبار و امتیاز شرکت ثبت شده در نظر گرفتید در صورت تمایل به هم کاری با ما واحترام به کار بر ؟محرمانگی اطلاعات شما در خدمتیم
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
ما شرکت ثبت شده نداریم ولی سابقه مون از خیلی از شرکت ها بهتره! این رو مشتریان ما می گن:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/43886/
شما با ۵ - ۶ سال سابقه فعالیت بعیده این حرفها رو بزنید! مسئول اطلاعات مهم شما خودتون هستید نه شخص دیگه. فرضا اطلاعاتتون از دست بره و برید از طرف شکایت کنید. چیزی بدستتون می یاد؟ این همه زحمتتون می ره هوا!
سوختن هارد سرور شرکت و قرارداد و ... نمی شناسه! (اتفاق نادری هم نیست!) هیچ کسی هم نمی تونه از عهده فضای بک آپ برای سرورهای مجازی بر بیاد. چون علاوه بر حجم بالای اطلاعات نیاز به پهنای باند سرسام آوری هم داره که عملا ممکن نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)