-
April 20th, 2012, 22:58
عضو انجمن
مشکل وصل شدن به ssh
با سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشید دوستان من امروز سرور رو reboot دادم و الان میخوام وصل بشم به ssh ولی وقتی نام کاربری رو میزنم یک ارور میده نمیدونم از کجاست خیلی سرچ کردم با خیلی از نرم افزار های دیگه و حتا داخل ویندوز سرور چک کردم ولی همون این ارور رو میده ممنون میشوم دوستان کمک کنند.
کد PHP:
disconneted : no supported authentication methods available (server sent : publickey,gssapi-with-mic)
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
با سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه؟
-
-
April 20th, 2012 22:58
# ADS
-
April 20th, 2012, 23:10
عضو انجمن
پاسخ : مشکل وصل شدن به ssh
موقع اتصال سریعا این ارور ظاهر میشه یا چند ثانیه طول میکشه ؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
April 20th, 2012, 23:18
عضو دائم
سلام
احتمالا شما اتصال از طریق یوزر و پسورد رو غیر فعال کردید
راه های اتصال همون طور که گفته
(server sent : publickey,gssapi-with-mic)
حتما قبلا تنظیمات ssh رو تغییر دادید
که با ریست سرور اعمال شده
-
-
April 20th, 2012, 23:29

نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشید دوستان من امروز سرور رو reboot دادم و الان میخوام وصل بشم به ssh ولی وقتی نام کاربری رو میزنم یک ارور میده نمیدونم از کجاست خیلی سرچ کردم با خیلی از نرم افزار های دیگه و حتا داخل ویندوز سرور چک کردم ولی همون این ارور رو میده ممنون میشوم دوستان کمک کنند.
کد PHP:
disconneted : no supported authentication methods available (server sent : publickey,gssapi-with-mic)
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
تنظیمات ssh server رو تغییر دادین. وصل شدن از طریق public key رو فعال کردین و از طریق پسورد رو غیرفعال!
سرور چی هست؟ سی پنله؟
-
-
April 20th, 2012, 23:53
عضو جدید
دقیقا داره می گه که روش اعتبار دهی (لاگین) در دسترس نیست
ببینید مشکل کجاست
-
-
April 20th, 2012, 23:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ourweb
کد PHP:
سلام
از سیپنل تنظیمات سکیوریتی تنظیمات اس اس اچ هست فعالش کنید (authentication)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 21st, 2012, 12:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
از سیپنل تنظیمات سکیوریتی تنظیمات اس اس اچ هست فعالش کنید (authentication)
سلام این دوست مان که گفته بود از سی پنل تازه یادم اومد چیکار کردم از SSH Password Authorization Tweak بود که وصلش کردم درست شد ممنون .
-
-
دوستان منم یه مشکل دارم این ارور اش هستش مشکلش کجاست؟
network error:connection refuset
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
کمککککککککککککککک
-
-
عضو دائم
خطای network error:connection refuset، علت ها:
1. سرور دان شده است
2. مشکل از ارتباط اینترنتی، با اینترنت دیگر چک کنید
3. پورت ssh تغییر داده شده، پورت صحیح را وارد کنید
4. تنظیمات فایروال سرور به درستی تنظیم نشده است.
-
-
May 11th, 2012, 19:55
اگه مورد 4باشه مشکل رو چطور حل کنیم
-