سلام دیروز هرچی تو سایت ها گشتم میکروتیک 3 به همراه کرک رو پیدا نکردم به بدبختی پیدا شد ..
گفتم برای دوستان بزارم کرک iso هست بدون ویروس !
mikrotik_3_20.rar
اگر سوالی بود بگید..
سلام دیروز هرچی تو سایت ها گشتم میکروتیک 3 به همراه کرک رو پیدا نکردم به بدبختی پیدا شد ..
گفتم برای دوستان بزارم کرک iso هست بدون ویروس !
mikrotik_3_20.rar
اگر سوالی بود بگید..
این فایل iso هست ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
بله iso هست هم setup هم crack !
نحوه کرک کردنش رو توضیح میدین؟
من دانلود کردن یه سری فایل بود iso نبود
نصبش با ویندوز و لینوکس فرق داره ؟
اول iso رو نصب میکنید بعد که کامل نصب شد فایل کرک iso رو بوت میکنید صبر میکنید براتون hardware id بسازه بعد که ساخت میاید داخل پوشه ها چک میکنید با کدوم فایل .key منطبق هست میریزید تو پوشه لایسنس و import ریست میکنید و میکروتیکتون آماده کار هست... !
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
داخل پوشه اصلی نوشته : mikrotik-3.20.iso این فایل نصب هست !
فایل کرک هم داخل پوشه کرک !
داخل VmWare یه virtual machine میسازید با ram و hard و مقدار پردازنده مورد نظر (هارد باید ide ساخته شود) بعد که ساخته شد باز میکنید tab وی پی اس ساخته شده را در قسمت cd/dvd ایزو مورد نظر که در هارد موجود هست را mount کرده و تیک connect on power on را میزنید restart میکنید virtual machine را صفحه نصب میاید
آهان
بوت همون نصبه ؟
فک کنم یه دور بزنید آموزش های انجمن رو بد نباشه !
شما iso رو mount میکنید برای نصب کردن انگار رایت کردید بر روی cd/dvd و bootable کردید که از boot نصب کنید !
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)