-
عضو جدید
مشكل بسته شدن سرور هاي مايلوك شركت آفاق انديش زنجان
سلام دوستان اين تاپيك رو دادم كه هم شكايت كنم و هم يه راهنمايي كنيد من رو
دوستان از شركت آفاق سرور مايلوك خريدم ديشب سرور بسته شد، من از ايشون پرسيدم، اول گفتند الان اكي ميشه، بعد گفتند تيكت دادند، صبح با گوشيشون تماس گرفتم جواب ندادند، به شركت زنگ زدم كه اون رو هم جوابشون اين بود كه ما با ديتا سنتر مشكل خورديم تمام سرور هاي ما رو بستند
بعد از اون ماجرا نه ديگر جواب تلفن و نه ديگر جواب پيام و ... دادند
دوستان من مشتري كه با يه انگيزه محكم اين سرور رو با كلي شرط و شروط كه اول بين ما قرار گرفت خريدم، حال شما بگوييد آيا حق است كه ابروي من جلوي 30 تا يوزر رفته و هويت و شخصيت و اعتبار ما از بين رفته است؟ آخه دوستان كه ميخوايد سرور فروش بشيد، اول ببينيد اين كاره هستيد بعد بريد تو اين كار، چرا فكر ميكنيد خيلي كار آسوني است؟
كسي ميتونه كمك كنه كن رو سرورم باز بشه؟
از دوستان ادمين خواهش دارم كه اين پست رو حذف نكنند، من از همين سايت با آفاق گروپ آشنا شدم از همينسايت هم بايد مشكلم حل بشه
ویرایش توسط server8 : May 10th, 2012 در ساعت 22:34
-
تعداد تشکر ها ازserver8 به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2012 22:19
# ADS
-
پاسخ : مشكل بسته شدن سرور هاي مايلوك شركت آفاق انديش زنجان
وقتی بدون شناخت اقدام میکنید آخرش همین میشود
به هر حال امیدوارم مشکل شما حل بشه
لطفا بخش را عوض کنید!الان برای من هم اخطار میاد
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازmostafabia2taraneh به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
من فكر ميكردم در wht سرور هايي كه معرفي ميشوند و شركتها داراي اعتبار ميباشند
-
تعداد تشکر ها از server8 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دلیل بسته شدن رو نگفتند
در مورد کاراسون تنها کسی میتونه سرور بفروشه که زمان دانشجویی مسافرکشی کرده باشه#
ما هم سرور کانادا داشتیم یک یک دفعه سرور رو بستند و گفتند بخاطر قوانین تحریم نمیتونیم به شما سرور بدیم و هیچ گونه بک اپی هم به ما ندادند و کلی اطلاعات مشتری ها رفت به فنا
تنها کاری که تونستیم انجام بدیم مشتری ها را انتقال دادیم روی دیگر سرور ها یا دوستانی هم که نخواستند مبلغ رو برگشت دادیم
خوب دوستان به نظر شما چکار میشد کرد برای اطلاعات مشتری ها
خوب بعد از این تجربه ایی شد که هیچ وقت از داخل ایران حواله ایی انجام بدیم نه با ایپی ایران پامون رو بزاریم تو سایتهای خارجی
-
تعداد تشکر ها از m_hdi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دوست عزیز ضمن ابراز تاسف بابت مشکلی که براتون پیش اومده باید بگم شما اولین کسی نیستید و آخرین هم نخواهید بود ولی این وسط باید یه تغییرات صورت بگیره که هر کسی نیاد دست به فروش سرور بزنه و به خودش اجازه بده با آبروی خریدار بازی کنه بله منم موافقم که بسیاری از دوستان حاضر در این انجمن از تجربه و مهارت کافی برخوردار نیستند و بازم با کمال تاسف باید بگم یه شبه میخوان ره چند ساله رو برن و این یعنی ضربه هم به خود هم به خریدار ولی این وسط خریدار باید از فروشنده هایی با این ضعف در توان مدیریتی و مهارت دوری جویند در پایان باید بگم متاسفم که این تاپیک رو رو باید مثل چند تاپیک دیگه ببینم بخونم ولی مشکلی حل نشود!! ولی امیدوارم که کارتون پیش بره و قایله ختم به خیر بشه
-
تعداد تشکر ها ازsaeed_m27 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
ممنون، درسته، ببينيد يه چيز به مشتري دل گرمي ميده اونم اينه كه جواب تلفن رو بدند و بگن كه آقا ما ديگه نميتونيم كاري كنيم ، اون موقع ما ميدونيم تكليفمون چي هست و يا پول مشتريان رو بك ميكنيم يا سرور ديگه ميخريم
-
-

نوشته اصلی توسط
server8
ممنون، درسته، ببينيد يه چيز به مشتري دل گرمي ميده اونم اينه كه جواب تلفن رو بدند و بگن كه آقا ما ديگه نميتونيم كاري كنيم ، اون موقع ما ميدونيم تكليفمون چي هست و يا پول مشتريان رو بك ميكنيم يا سرور ديگه ميخريم

سرور دیگه بخری بهره.
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
server8

این کارو نکردن که دیگه فروشنده نیست...........
وقتی مشکلی پیش میاد که از دست فروشنده کاری بر نمیاد باید با دلیل و مدرک بیاد جواب مشتری رو بده
شاید دوستانی باشند که در زمان مشکل ما بودند و بیان تایید کنند ما تمام ایمیلهایی که با دیتاسنتر کانادا داشتیم به مشتری ها ارایه دادیم
و بعد هم پولشون رو برگشت دادیم با اینکه دیتاسنتر هیچ مبلغی به ما برگشت نزد
-
تعداد تشکر ها از m_hdi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
من خودم با شركت مايلوك حرف زدم با ايران ها مشكلي ندارند و به خاطر يك سرور متخلف 10 سرور ديگه رو نمي بندند( به گفته آفاق) پس نميدونم مشكل چي بوده كه ما اين وسط ....
-
-
May 10th, 2012, 22:53
من با آقای مسعودی که صحبت میکردم،پیش بینی امروز Myloc رو میکردن،چون میگفتن تحریم کردن ایران رو،واقعا ایشون همه حرفاشون تا الان درست بوده
-
تعداد تشکر ها از mostafabia2taraneh به دلیل پست مفید