-
عضو انجمن
بهم ریختن فونت ها بعد از بروز رسانی apache
سلام دوستان من سرور خودم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه بعد از بروز رسانی بعضی از سایت در بعضی از قسمت ها مشکلی رخ داد که کاراکتر ها رو بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش میده
بطور مثال سایت درگاه پاسخگویی به مسایل دینی | قبل از بروز رسانی منوهای سایت درست بود ولی بعد از آپدیت این مشکل رخ داد
-
-
May 10th, 2012 14:45
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : بهم ریختن فونت ها بعد از بروز رسانی apache
در همین انجمن تاپیک های زیادی در این مورد صحبت شده. یه کم سرچ کنید به نتایج خوبی میرسید.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sodahost
سلام دوستان من سرور خودم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه بعد از بروز رسانی بعضی از سایت در بعضی از قسمت ها مشکلی رخ داد که کاراکتر ها رو بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش میده
بطور مثال سایت
درگاه پاسخگویی به مسایل دینی | قبل از بروز رسانی منوهای سایت درست بود ولی بعد از آپدیت این مشکل رخ داد
به سایت هایی که روی سرور شما این مشکل رو دارند بگید این کد رو در فایل های قالبشون قرار بدند مشکل حل میشه
کد HTML:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
-
-
عضو انجمن
عزیز برای این نیست مشکل و اینکه من به بیشتر از 450 تا یوزر دارم چطوری به همه بگم !!
و اینکه قبل آپدیت این مشکل نبود
و اینکه بعضی از قسمت ها مشکل داره !
ویرایش توسط sodahost : May 10th, 2012 در ساعت 19:15
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sodahost
عزیز برای این نیست مشکل و اینکه من به بیشتر از 450 تا یوزر دارم چطوری به همه بگم !!
و اینکه قبل آپدیت این مشکل نبود
دقیقا همچین مشکلی روی سرور شرکت گذرگاه جهانی وب بود که با قرار دادن این کد حل میشد
راه سادش همینه که 100% هم جواب میده حالا هر طور مایلید
ببینید شاید دوستان دیگه هم راه دیگه ای داشته باشند
-
-
عضو دائم
سلام
زمانی که قصد به روز رسانی آپاچی از طریق EasyApache را دارید یک اگر اشتباه نکنم یک گزینه با نام Mbstring در تنظیمات زیر مجموعه هست که باید غیرفعال شود تا برای سایتهای روی سرور مشکلی ایجاد نشود
مدتی قبل همین مشکل را برای یکی از کاربران انجمن رفع کردم که دقیق حضور ذهن ندارم همین گزینه بود یا گزینه دیگری
تست کنید و بعد در همین تاپیک اطلاع دهید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
عضو انجمن
مشکل بر طرف شد !
از روی یکی از سرور های دیگم تنظیمات آپایچی رو اکسپورت گرفتم توی این امپورت کردم بر طرف شد
از mbstring ها نبود چون توی این هم فعال هست
-
تعداد تشکر ها از sodahost به دلیل پست مفید