سلام
من میخواستم برای یه سایت اس اس ال بخرم و خودم تنظیمش کنم
لطفا راهنمایی کنید که چطوری لایسنسش رو بخرم و توضیحات مختصری در مورد نحوه تنظیمش بیان کنید
با تشکر
سلام
من میخواستم برای یه سایت اس اس ال بخرم و خودم تنظیمش کنم
لطفا راهنمایی کنید که چطوری لایسنسش رو بخرم و توضیحات مختصری در مورد نحوه تنظیمش بیان کنید
با تشکر
سلام
خرید مستقیم ssl از Cheap SSL Certificates. Buy Trusted SSL Certs from $8.95/y & Save Big
نحوه نصب و تنظیم هم بستگی به نوع ssl ، نوع کنترل پنل هاست و نوع وب سرور دارد.
میخوام یکی سفارش بدم
لطفا منو راهنمایی کنید
من از دایرکت آی دامنه دارم و کنترل پانل سرورم دایرکت ادمین هست با آپاچی / لینوکس
برای شروع خرید چیکار کنم؟ اطلاعات ثبت کننده دامنه باید ویرایش بشه؟
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
برای پرداختش هم یه راهنمایی بکنید لطفا
شرایط صدور گواهینامه SSL
مشخصات Whois دامنه باید کامل، صحیح و با مشخصات غیر ایرانی باشد. گواهینامه های RapidSSL قابل ارایه بر روی دامنه های ir. یا دامنه هایی که در آنها عبارت "iran" وجود دارد نیست. تایید یا رد گواهینامه های ارایه شده بر عهده شرکت صادرکننده می باشد.
سرور میزبان دامنه مورد نظر لازم است قابلیت دریافت ایمیل جهت تایید مالکیت دامنه داشته باشد.
یه مرحله تائید با ایمیل داره. مثلا اگه دامنه به صورت domain.com باشه یه ایمیل به info@domain.com یا ایمیل مرتبط ارسال می شه که باید روی لینک تائید کلیک کنید.
همچنین می توانید از شرکت های ایرانی خرید کنید که نصب رایگان هم براتون انجام می دهند.
intermediate چیه؟ و توی لیست کدوم اس اس ال رو برای خرید انتخاب کنم
بستگی به کاربرد داره، برای وب سایت معمولی rapidssl خوبه
حالا همین rapidssl رو چطوری تنظیم کنیم توی دایرکت ادمین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)