نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
به نظر بنده هتزنر دیتاسنتر خوبی هست و سیاست کاریش خوبه.
مشکل پرت داشت یه زمانی و پرتش مناسب نبود ولی الان به پرت 100 اش اونقدر می ده که بعضیا فکر می کنن شانسی و به اشتباه بهشون پرت یک داده شده !
خودم پرت یک ازش ندیدم ولی سرور با پرت 100 که باید 10 مگابایت بده ، 20 - 30 مگابایت هم دیدم.
در مورد دسکتاپ بودن هم همونطور که اشاره شد ، ex6 , ex8 رک مونت هستن و دسکتاپ نیستن .
در مورد قدرت هارد، من یکی دو سالی هست باهاش کار می کنم، قبلش با لیزوب هلند و قبل اون با لیزوب آلمان و نت دایرکت کار کردم و تنها جایی که مشکل هارد برام پیش اومد ، لیزوب آلمان بود و قبلش نت دایرکت.
سرور هلندمونم همچین آش دهن سوزی نبود که بگیم آره اونها پول گرفتن ابر سرور تحویل دادن !
من به شخصه واقعا از این دیتاسنتر راضی هستم و الان کسانی که بیشترین مشتریان رو دارن مثل نت افراز و میهن وب هاست، دارن از این دیتاسنتر استفاده می کنن، اگه قرار بود هارد بسوزونن راه به راه فکر نمی کنم چنین اعتبار و اعتمادی پیدا می کردن.
مشکل واسه هر کس در هر دیتاسنتری می تونه رخ بده ، توی هتزنر شاید یک سرورش با همون سرور و اون مشخصات در یه دیتاسنتر درجه ی یک پایین تر باشه، ولی از نظر قیمتی به یک شکل است که شاید با پول یک سرور در اون دیتاسنتر درجه یک بشه دو تا سرور در هتزنر گرفت و اونوقت دو تا سرور هتزنر قدرت و انعطاف بیشتری خواهند داشت...
همه دوستان نظرشونو دادن و محترم هست نظرشون، بنده هم نظرمو اعلام کردم ...