نقل قول نوشته اصلی توسط m-mehdipoor نمایش پست ها
به نظر بنده هتزنر دیتاسنتر خوبی هست و سیاست کاریش خوبه.
مشکل پرت داشت یه زمانی و پرتش مناسب نبود ولی الان به پرت 100 اش اونقدر می ده که بعضیا فکر می کنن شانسی و به اشتباه بهشون پرت یک داده شده !
خودم پرت یک ازش ندیدم ولی سرور با پرت 100 که باید 10 مگابایت بده ، 20 - 30 مگابایت هم دیدم.
در مورد دسکتاپ بودن هم همونطور که اشاره شد ، ex6 , ex8 رک مونت هستن و دسکتاپ نیستن .
در مورد قدرت هارد، من یکی دو سالی هست باهاش کار می کنم، قبلش با لیزوب هلند و قبل اون با لیزوب آلمان و نت دایرکت کار کردم و تنها جایی که مشکل هارد برام پیش اومد ، لیزوب آلمان بود و قبلش نت دایرکت.
سرور هلندمونم همچین آش دهن سوزی نبود که بگیم آره اونها پول گرفتن ابر سرور تحویل دادن !
من به شخصه واقعا از این دیتاسنتر راضی هستم و الان کسانی که بیشترین مشتریان رو دارن مثل نت افراز و میهن وب هاست، دارن از این دیتاسنتر استفاده می کنن، اگه قرار بود هارد بسوزونن راه به راه فکر نمی کنم چنین اعتبار و اعتمادی پیدا می کردن.
مشکل واسه هر کس در هر دیتاسنتری می تونه رخ بده ، توی هتزنر شاید یک سرورش با همون سرور و اون مشخصات در یه دیتاسنتر درجه ی یک پایین تر باشه، ولی از نظر قیمتی به یک شکل است که شاید با پول یک سرور در اون دیتاسنتر درجه یک بشه دو تا سرور در هتزنر گرفت و اونوقت دو تا سرور هتزنر قدرت و انعطاف بیشتری خواهند داشت...
همه دوستان نظرشونو دادن و محترم هست نظرشون، بنده هم نظرمو اعلام کردم ...
نظرتون قابل احترام هست،ولی لیزوب رو خواهشا با دیتاسنتری مثل هتزنر مقایسه نکنید،میدونید که هاست دی ال همه سروراشو از لیزوب میگیره؟و میدونید که چه سایتهایی رو ساپورت میکنه؟