نوشته اصلی توسط iranhyperhost دوست عزیز اینها که نمیتونند دونه دونه به دیگرون ایمیل بدند که یه لیست از ایمیل هاب جیمیل گیر میارند میفرسند حالا ممکنه با سایتی همکاری کردند و لیت ها رو در آوردند و یا ... :-؟؟ اون بلاگتون رو هم فعلا ببندین بهتره موفق باشید بلاگش خودش توهین هست ! برا همین میل زدند ، اتفاقا کاملا هدف دار میل زدند ! بلاگ رو هر چی سریع تر پاک کن !
نوشته اصلی توسط LoveLife بلاگش خودش توهین هست ! برا همین میل زدند ، اتفاقا کاملا هدف دار میل زدند ! بلاگ رو هر چی سریع تر پاک کن ! ممنون از نظر لطف شماست!!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست. مصطفی چمران AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
saeidj
نوشته اصلی توسط LoveLife بلاگش خودش توهین هست ! برا همین میل زدند ، اتفاقا کاملا هدف دار میل زدند ! بلاگ رو هر چی سریع تر پاک کن ! چی بگم وقتی پورت ها رو دونه دونه میبندند شاید وقت دونه دونه ایمیل زدن رو هم دارند
خداحافظ !
نوشته اصلی توسط iranhyperhost چی بگم وقتی پورت ها رو دونه دونه میبندند شاید وقت دونه دونه ایمیل زدن رو هم دارند والا من با گرداب همکاری دارم وب خلاف ببینم ریپورت میدم این برام خیلی عجیبه که برام این میل رو بزنن
نوشته اصلی توسط orojlo والا من با گرداب همکاری دارم وب خلاف ببینم ریپورت میدم این برام خیلی عجیبه که برام این میل رو بزنن تو که رابطه داری اینم بگو شاید با همین کار یه باند بزرگ ارسال ایمیل رو کشف کردی که از اونور هدایت میشه و بهت جایزه و.. میدن
نوشته اصلی توسط 4dmin تو که رابطه داری اینم بگو شاید با همین کار یه باند بزرگ ارسال ایمیل رو کشف کردی که از اونور هدایت میشه و بهت جایزه و.. میدن جایزه دادن سرور از ایران بگیز ازشون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن