-
عضو انجمن
ماژول ارسال sms در whmcs 5.0.3
با سلام
من از whmcs 5.0.3 استفاده می کنم ( لایسنس دارد) . از ماژول ارسال sms شرکت persiansms.info استفاده می کنم . اما مانند تصویر زیر فونت های فارسی را به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشان می دهد. ضمنا اون تنظیمات افزونه را هر چقدر ذخیره می کنم باز هم ذخیره نمی شود. sms هم در مواردی که در افزونه مشخص شده ارسال نمی کند و فقط به صورت دستی ارسال می نماید. البته قصد من زیر سوال بردن و جسارت کردن به خدمات این شرکت نمی باشد چون خیلی از دوستان حاضر در انجمن هم اکنون از خدمات این شرکت استفاده می کنند و رضایت کامل دارند . فقط قصد من این است اگر دوستانی از همین شرکت سرویس دارند و روی whmcs 5.0.3 نصب کرده و مشکلاتی این چنین ندارند بنده را راهنمایی بفرمایند.
Untitled.jpg
-
-
May 9th, 2012 21:28
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : ماژول ارسال sms در whmcs 5.0.3
مشکل از دیتابیس هست ما هم همین مشکل رو داشتیم ولی درست کردیم از دیتابیس whmcs برید و ازونجا تنظیمات ذخیره کنید علامت سوال هم مشکل از همون دیتابیس هست
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hannah
مشکل از دیتابیس هست ما هم همین مشکل رو داشتیم ولی درست کردیم از دیتابیس whmcs برید و ازونجا تنظیمات ذخیره کنید علامت سوال هم مشکل از همون دیتابیس هست
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ دقیقا کجا باید برم؟ کجا را ویرایش کنم؟
-
-
عضو انجمن
در دیتا بیس mod_smsaddon وارد بشید و ادیت رو بزنید اونجا اطلاعات رو وارد کنید و ذخیره کنید
-
تعداد تشکر ها از hannah به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hannah
در دیتا بیس mod_smsaddon وارد بشید و ادیت رو بزنید اونجا اطلاعات رو وارد کنید و ذخیره کنید
نه متاسفانه نشد هنوز ؟؟؟؟؟؟ نشان می دهد و ذخیره نمی شود.
-
-
عضو دائم
اون مورد ؟؟؟؟ مربوط به utf-8 نبودن اون جدول یا کل دیتابیس whmcs هست.
جدول های مربوط به این ماژول رو پاک کنید.
فرمت دیتابیس whmcs رو به utf-8 تغییر بدید
مجدد ماژول رو نصب کنید.
-