- 

پاسخ : بانک سامان به افراد حقیقی هم درگاه می دهد؟؟ پاسخ : بانک سامان به افراد حقیقی هم درگاه می دهد؟؟

نوشته اصلی توسط  Ahmad110  
 بنده از بانک صادرات درگاه دارم و به عنوان یه فرد حقیقی ازشون درگاه گرفتم . 

تشکر جواب دادید ، حدودا کی اقدام کردید برای گرفتن درگاه ؟ من تقریبا بهمن پارسال یا اسفند هرچقدر تلاش کردم حقیقی بگیرم گفتن امکان نداره ! این رو می پرسم که بدانم قانونش تازگی عوض شده دوباره برم دنبالش یا نه حالا شما تصور کن من از 5 تا بانک دیگه درگاه گرفتم ولی از صادرات نتونستم بگیرم :دی حالا شما تصور کن من از 5 تا بانک دیگه درگاه گرفتم ولی از صادرات نتونستم بگیرم :دی

- 

- 

May 9th, 2012 21:33

# ADS

- 

عضو انجمن

پاسخ : بانک سامان به افراد حقیقی هم درگاه می دهد؟؟ پاسخ : بانک سامان به افراد حقیقی هم درگاه می دهد؟؟

نوشته اصلی توسط  ali2k  
 تشکر جواب دادید ، حدودا کی اقدام کردید برای گرفتن درگاه ؟ من تقریبا بهمن پارسال یا اسفند هرچقدر تلاش کردم حقیقی بگیرم گفتن امکان نداره ! این رو می پرسم که بدانم قانونش تازگی عوض شده دوباره برم دنبالش یا نه    حالا شما تصور کن من از 5 تا بانک دیگه درگاه گرفتم ولی از صادرات نتونستم بگیرم :دی 

فکر کنم یه 5 الی 6 ماهی بشه . خیلی راحت هم درگاه دادن . از طریق لینک زیر فرم رو پر کردم ، فرداش یه خانومی از ایران کیش زنگ زد و گفت سایت تائید شده و مدارک مورد نیاز رو گفت چیا هستن که براشون فرستادم بعد 15 روز هم مرچنت رو دادن .
 شرکت کارت اعتباری ایران کیش Internet Gateway

- 

تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید