-
عضو انجمن
پاسخ : استفاده از هارد به جای رم
استفاده از هارد به جای رم ( swap کردن) اصلا ایده خوبی نیست چون سرعت خواندن و نوشتن روی هارد (به خصوص اگر SATA باشد) بسیار بسیار کمتر از رم است و فقط برای مواقع مطلقا ضروری است که رم کفاف پردازش را نمی دهد. وقتی سیستم به swap متوسل می شود کندی بار سرور به خاطر معطل شدن برای io بسیار بالا می رود. شما چرا می خواهید از هارد به جای رم استفاده کنید؟
-
-
May 7th, 2012 22:34
# ADS
-
سلام دوستان ببخشید من چند روز نیومدم من میخوام از هارد به عنوان رم در ویندوز استفاده کنم نه در لینوکس اگر برنامه ای هست معرفی کنید راستش دلیل اصلی من اینه که طرف از یه شرکت وی پی اس گرفته بود 128 هارد 40 50 گیگ بود ایشون با این رم 128 کار هایی انجام میداد که من شاخ در اوردم بخاطر همین گفتم از دوستان بپرسیم شاید بدونن والا برنامش برنامه قوی هست و اکثرا برای جلوگیری از کرش کردن رور ها در اور سل استفاده واقعا میگم هیچ کس نمیتونه حدس بزنه وی پی اس که دارا آیا رم سخت افزاری هستش یا هارد بجز حرفه ای
-
-
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید
-
این روش روش کار آمدی نیست زیاد تاثیر نمیزاره البته بازم تشکر یکی از دوستان قبلا ها تایپک زده بود که dvlitz این کارو میکنه ولی اصلا برنامه ای با این نام وجوب نداره متاسفانه لینکاش هم پاک شده
-
-
عضو انجمن
توی تنظیمات بخش resource در vmware این کار ممکن هست.
شما مقدار reservation و limit رم روی صفر قرار بدید
-
-
عضو انجمن
-
-
با تشکر از دوستان به نتیجه نرسیدیم
-