-
سرور اختصاصی مخصوص Encode
درود
تا انجایی که تحقیق کردم برای Encode کردن فایل های تصویری vps ویندوز جوابگو نیست و از چند انکودر پرسیدم گفتند سرور اختصاصی 8 هسته ای یا 10 هسته ای باید خرید
حالا سوالم این هست از کجا میشود این سرور را خرید کسی هست تو ایران این کاره باشه و بتونه کمک کنه و پشتیبانیش خوب باشه ، اگر نه لطفا یک سرویس دهنده خارجی مطمئن معرفی کنید
-
-
May 8th, 2012 17:25
# ADS
-
پاسخ : سرور اختصاصی مخصوص Encode
سلام
دوستان در اینجا زیاد میتونن آفر بدن. بد جایی تاپیک زدید وگرنه آفر میریخت سرتون :دی
یاهو : php.source
-
-
عضو انجمن
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
عضو انجمن
با سلام .
سرور های زیادی هست . و سرویس دهنده های زیادی .
اینجا نمیتوانیم افر بدیم . میتوانیم در یاهو ali9549 در خدمت شما باشم .
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sada
درود
تا انجایی که تحقیق کردم برای Encode کردن فایل های تصویری vps ویندوز جوابگو نیست و از چند انکودر پرسیدم گفتند سرور اختصاصی 8 هسته ای یا 10 هسته ای باید خرید
حالا سوالم این هست از کجا میشود این سرور را خرید کسی هست تو ایران این کاره باشه و بتونه کمک کنه و پشتیبانیش خوب باشه ، اگر نه لطفا یک سرویس دهنده خارجی مطمئن معرفی کنید
محل دادن آفر نیست.
درباره سرور بگم که میتونید از افراد ایرانی و شرکت ها هم سرور اختصاصی با اون مشخصات تهیه کنید خب
لازم نیست کانفیگ سرور اختصاصی و ... را انجام بدید فقط کافیه از یک نفر یا یک شرکت که سرورهای مختلفی دارن در یکی از سرورهاش مشخصاتی که میخواید را بگید تا براتون آماده کنن و هزینش را پرداخت کنید
(که مطمئنا بالای 200 تومان یا 300 تومان هست)
در عوض کانفیگ سرور اختصاصی و مشکلات دیگه و و و و با مدیر سرور هست.
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
همونطور که خودتون تحقیق کردین واسه اینکار باید سروری که تهیه میکنید سی پی یو قوی برخوردار باشه رم در حد 4 یا 6 گیگ پاسخ کارتونرو میده اما سی پی یو که شما نیاز دارید معمولا سرورش بالای 16 گیگ رم داره باید هزنه زیادی کنید من دیتا سنتر iweb رو بهتون پیشنهاد میکنم تو گوگل سرچ کنید سرور های قدرتمندی دارن و فک میکنم با رم 8 گیگ هم سی پی یو قدرتمند بدن که این هزینتونرو میاره پایین اگر میتونید مستقیم خرید کنید اگر نه من هاست پلیس رو پیشنهاد میکنم که سرورهای زیادی در iweb دارن و خیلی خوب میتونن پشتیبانیتون رو انجام بدن
-