سلام
می خواستم یک سایت به من معرفی کنید که نمایندگی پنل ارسال اس ام اس با قیمت اس ام اس ای 8 تومان بده
تشکر ...
سلام
می خواستم یک سایت به من معرفی کنید که نمایندگی پنل ارسال اس ام اس با قیمت اس ام اس ای 8 تومان بده
تشکر ...
از اینجا می تونید بگیرید اگه شارزتون مبالغ زیاد باشه تخفیف میدن مدیرشون هم فکر کنم آقای محسن باستانی عزیز هستن.
سامانه ی ارسال پیامک www.persiansms.info
سلام
اما این از 9 تومان شروع میشه
با هاشو تماس بگیرید فکر کنم تخفیف بدن...
با شارژ بالای 3 میلیون میشه 8.6 داد!
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
خب 4 ملیون میدم پارمیس اس ام اس اونجا اس ام اسی 8 تومان می گیرم
یک جا کم خرج تر می خواستم ؟
www.mareke.ir
یا
سامانه مدیریت و فروش سرویس پیام کوتاه نسیم
رو پیشنهاد میدم !
با ایمیلیون تماس بگیرید و بگید، معرف آقای علیگلی !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
آریاپیامک
دوست عزیز میزان اعتبار خریداری باید اونقدری باشه که پیامک شما 8 تومان بشه بنده با 8.6 میتونم بهتون رسیلر بدم 100 یوزر سالانه 200 هزار تومان
نامحدود سالانه 500 هزارتومان
تعرفه خرید 14 رقمی 25تومان
+ بانک کامل مشاغل کشوری و..
سلام و خسته نباشید
نمایندگی سامانه ارسال و دریافت پیامک و هر پیامک شروع از 80 ریال و سامانه امکان نصب روی سرور شخصی شما و دامنه شخصی شما نیز امکان پزیر است با امکان ایجاد نماینده و کاربر به صورت نامحدود و فعال تمام اپراتور های مخابرات و ارسال با نام تجاری و خط ثابت
و سامانه به صورت فول آژاکس جی کوئری و خیلی پیشرفته تر از سامانه های موجود در بازار می باشد و نیز امکان فعال کردن پراداخت انلاین به حساب شخصی شما و نیز تولید کارت شارژ برای کاربران شما نیز وجود دارد
اطلاعات تماس فروش و مشاوره :
تلفن : 03112603965
همراه : 09132092853
شبکه فن آوا نقش جهان اصفهان
آدرس دمو
دمو نمایندگان :
آدرس : http://admin.joorcheen.com
نام کاربری : portal-test
پسورد : 123
دمو کاربران :
آدرس : http://joorcheen.com
نام کاربری : demo
پسورد : demo
توجه کنید ! امکان نصب سامانه روی دامین شما امکان پذیر است
با عرض سلام
آدرس سامانه:sms.iritgp.ir
یوزر و پسورد برای مشاهده سامانه: demo
-----------------------------------------------------------------------------------------------
تعرفه ویژه برای شما:
هر پیامک 7.5 تومان (خطوط 5000و 2000 - خطوط1000و3000 8تومان می باشد)میباشد*
با قیمت استثنائی 150 هزار تومان با 50 هزار تومان شارژ اولیه
** قابلیت ارتقاء به نمایندگی فروش سامانه (در صورت تمایل)
------------------------------------------------------------------------------------------------
آدرس:مشهد،قاسم آباد،بلوار شریعتی،نبش
شریعتی 40،مجتمع مهران،واحد1،داده پردازی ماد
تلفن:05136641724
همراه : 09307682169
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)